Easydesk hvid baggrund

 

Gratis Dynamics NAV demo – helt uden forpligtelser

Ønsker du en komplet virksomhedsløsning, som er hurtig at implementere, nem at konfigurere og simpel at anvende? Så kan du nu prøve en gratis Dynamics NAV demo i 30 dage – helt uden forpligtelser.

Lej din Dynamics NAV på abonnementsbasis

Elbek & Vejrup har udviklet et online forretningskoncept, hvor du kan leje vores løsninger på abonnementsbasis – du betaler en fast pris pr. måned pr. bruger og du har mulighed for at komme på nyeste version. Derudover har du mulighed for at få en række tillægsløsninger, som du ligeledes lejer for en fast pris pr. måned pr. bruger. Du slipper for at bruge tid på back-up og for investering i egen server, hardware og ny teknologi.

Enkelhed er kernen i Microsoft Dynamics NAV. Samtidig dækker dets avancerede funktioner alt, du har brug for til at drive en succesfuld virksomhed og få den til at vokse. Løsningen er med til at gøre dine medarbejdere mere effektive og hjælpe din virksomhed med at forblive konkurrencedygtig.

Regnskabsprogram og økonomistyring til iværksættere og mellemstore virksomheder

Vores abonnementsbaserede IT-løsninger er både for iværksættere, hvor der typisk kun er dig selv, men er også for den mellemstore virksomhed med flere ansatte. Vores online abonnementsbaserede forretningskoncept kalder vi for easyDesk 24/7, fordi du har adgang til dine data 24 timer, døgnet rundt i alle ugens dage.

Bemærk, at du ved bestilling af gratis demo kommer over på websitet easydesk247.dk, men bare rolig virksomheden bag det er den samme.

Online Økonomisystem Bestil Gratis