Branche

Ønsker du en IT-løsning, der er tilpasset dit unikke behov? Så er en Microsoft Dynamics NAV-løsning tilpasset din branche svaret.

Hvad end du er en erhvervsvirksomhed, en medlemsforening eller du er inden for den offentlige sektor sikrer Microsoft Dynamics NAV dig økonomistyring, aktivitetsstyring og Business Intelligence (BI). Klik ind på din branche, og læs mere om, hvordan vi med vores branchespecifikke NAV-løsninger kan hjælpe dig godt videre. 

Erhvervsvirksomheder

Forsyning

Med en brancheløsning til forsyning baseret på Microsoft Dynamics NAV får I helt styr på forbrugsafregning, drift og økonomistyring.

Læs mere

Miljø & Affald

Vores IT-løsning til indvejning og afregning i Dynamics NAV af såvel almindeligt gods som farligt affald. IT-løsningen lever fuldt op til kravene om integration til eksterne systemer og har adgang til meget fleksible rapportværktøjer.

Læs mere

Transport & Spedition

Øg effektiviteten i dit transport- og speditionsfirma og bliv mere konkurrencedygtig med en IT-brancheløsning baseret på nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere

IT-løsning til optimering i erhvervsvirksomheder

Uanset, om I er i markedet for import/eksport, fødevarer, elektronik, maskinindustri, e-handel eller noget helt andet, så er et konstant fokus på forretningsoptimering i en global verden afgørende for, at I indfrier virksomhedens økonomiske mål.

Læs mere

Økonomisystem til revisor

Har I svært ved at nå det høje feedbackniveau, som jeres klienter forventer? Og har I udfordringer i indberetningerne af timeforbrug og fakturering, så I sikrer størst mulig tidsbesparelse?

Læs mere

Den offentlige sektor

Stat

Med EV Stat, der er en brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV, får din institution et nyt perspektiv på økonomistyring. Brancheløsningen sikrer din institution en visionær tilgang til statslig økonomistyring.

Læs mere

IT-løsning til kommuner

Helhedstænkning er fremtiden for landets kommuner, hvorfor omstillingsparathed er vitalt for den nytænkende kommune i forhold til at udnytte ressourcerne bedst muligt. Der er mange organisatoriske og administrative justeringer som kommuner kan lave for at opnå helhedsorienteret drift, og udnytte kommunens viden og ressourcer bedst muligt – kommunens IT-system er én af dem.

Læs mere

IT-løsning til offentlige selskaber

Vores brancheløsning er udviklet med udgangspunkt i kommunale serviceenheder, der skal styres efter kostægte priser, så de er i stand til at konkurrere med private virksomheder. Løsningen er målrettet områder som miljø, renovation, havne, kirkegårde, rengøring, brandvæsen m.fl. og er baseret på en Dynamics NAV-løsning, der optimerer den kommunale økonomistyring.

Læs mere

SKI Rammeaftaler

Vi er udvalgt leverandør på en række SKI Rammeaftaler, hvilket betyder, at vi ikke skal igennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder for at levere IT-løsninger og IT-rådgivning til vores kunder inden for den offentlige sektor.

Læs mere

Medlemskab

Foreninger

Med Microsoft Dynamics NAV-løsningen EV Forening kan du opnå en forbedret medlemsservice. Samtidig får du et stærkt internt redskab til økonomistyring og andre administrationsopgaver, der typisk finder sted i foreninger og organisationer.

Læs mere
  • Bestil gratis demo

    Bestil gratis demo online! Prøv vores abonnementsbaserede IT-løsninger gratis i 30 dage. Bemærk, at du ved bestilling kommer over på websitet easyDesk 24/7, som er Elbek & Vejrups online forretningskoncept.

    Online økonomisystem gratis

    Easydesk Logo

Tilmeld nyhedsbrev
  • Nyhedsmail
    Branche