Ønsker du en IT-løsning, der er tilpasset dit unikke behov? Så er en Microsoft Dynamics NAV-løsning tilpasset din branche svaret.

Hvad end du er en erhvervsvirksomhed, en medlemsforening eller du er inden for den offentlige sektor sikrer Microsoft Dynamics NAV dig økonomistyring, aktivitetsstyring og Business Intelligence (BI). Klik ind på din branche, og læs mere om, hvordan vi med vores branchespecifikke NAV-løsninger kan hjælpe dig godt videre. 

Erhvervsvirksomheder

IT-løsning til optimering i erhvervsvirksomheder

Uanset, om I er i markedet for import/eksport, fødevarer, elektronik, maskinindustri, e-handel eller noget helt andet, så er et konstant fokus på forretningsoptimering i en global verden afgørende for, at I indfrier virksomhedens økonomiske mål.

Læs mere

Forbrugsafregning til vandværker

EV Appia er en IT-løsning til vandværker, der understøtter alle dele af de administrative opgaver for forsyningsbranchen. EV Appia bygger på Microsoft Dynamics NAV og er baseret på mere end 20 års erfaringer fra vandværker. Løsningen omfatter al styring og drift af virksomheden samt registrering af kunder, opgaver og tekniske installationer – det hele samlet et sted!

Læs mere

Den offentlige sektor

Stat

Med EV Stat, der er en brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV, får din institution et nyt perspektiv på økonomistyring. Brancheløsningen sikrer din institution en visionær tilgang til statslig økonomistyring.

Læs mere

IT-løsning til kommuner

Helhedstænkning er fremtiden for landets kommuner, hvorfor omstillingsparathed er vitalt for den nytænkende kommune i forhold til at udnytte ressourcerne bedst muligt. Der er mange organisatoriske og administrative justeringer som kommuner kan lave for at opnå helhedsorienteret drift, og udnytte kommunens viden og ressourcer bedst muligt – kommunens IT-system er én af dem.

Læs mere

IT-løsning til offentlige selskaber

Offentlige selskaber skal styres efter kostægte priser, så de er i stand til at konkurrere med private virksomheder. Retningslinierne for offentlige selskaber stiller krav til styring af bl.a. likviditet og risiko, og der skal samtidig rapporteres til bestyrelsen. Det gælder derfor om at drive en sund forretning, så risikoen er mindsket og effektiviteten er i top. For at få fuld overbli...

Læs mere
Elbek & Vejrup har indgået SKI Rammeaftaler

SKI Rammeaftaler

Vi er udvalgt leverandør på en række SKI Rammeaftaler, hvilket betyder, at vi ikke skal igennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder for at levere IT-løsninger og IT-rådgivning til vores kunder inden for den offentlige sektor.

Læs mere

Medlemskab

Foreninger

Med Microsoft Dynamics NAV-løsningen EV Forening kan du opnå en forbedret medlemsservice. Samtidig får du et stærkt internt redskab til økonomistyring og andre administrationsopgaver, der typisk finder sted i foreninger og organisationer.

Læs mere