Med en brancheløsning til forsyning baseret på Microsoft Dynamics NAV får I helt styr på forbrugsafregning, drift og økonomistyring.

Nye rammevilkår for forsyningsvirksomheder, f.eks. vandsektorens rolle i forhold til kommunerne, diverse klimatilpasningstiltag og fornyelse af afløbs- og vandforsyningsanlæg, stiller større krav til forsyningssektoren og til den enkelte forsyningsvirksomhed. Krav i forhold til stadige effektiviseringer i den daglige drift og krav fra lokalsamfundet om forsyningssikkerhed, service og miljøhensyn. For den enkelte forsyningsvirksomhed indebærer det et højt styringsniveau.

Med Elbek & Vejrup som samarbejdspartner får jeres forsyningsvirksomhed rådgivning og hjælp med at flytte jeres organisation til et højere styringsniveau. Igennem vores mangeårige brancheerfaring kender vi processerne i en forsyningsvirksomhed. Vi har mere end 40 forsyningsvirksomheder på referencelisten og et brancheteam af kvalificerede konsulenter, som har stor indsigt i forsyningsvirksomhedens daglige processer og forretning. Du kan se et udvalg af vores referencehistorier her.

Løsningen er baseret på Microsoft Dynamics NAV, som er et førende Microsoft produkt, hvor du får en stor teknologiportefølje. Platformen er åben til integration med andre forsyningsspecifikke programmer som GIS-systemer, SRO-programmer mv. 

IT-løsningen til forsyningsvirksomheder omfatter:

• Forbrugsafregning, administrationsservice m.m,
• Fuld integration til andre Microsoft-platforme, herunder Business Intelligence
• Branchespecifikke tillægsløsninger, der gør din IT-løsning helt unik, f.eks. EV SmartKlik

Nedenfor kan du læse mere om økonomistyringsløsningen EV Forsyning. Vi tilbyder også branchespecifikke løsninger til forsyningsvirksomheder (EVITA til forbrugsafregning) og vandværker (EV Appia).

  

Økonomistyring til forsyningsvirksomheder

Med EV Forsyning får I branchens mest effektive økonomistyringssystem baseret på Microsoft Dynamics NAV. Løsningen sikrer blandt andet, at den enkelte medarbejder sparer en masse dobbeltarbejde, og at din forsyningsvirksomhed kan aflægge regnskab efter årsregnskabsloven. Du får avanceret styring af driftsomkostninger, anlægsinvesteringer og administrativ styring af projektporteføljen, som netop er nogle af de parametre, som forsyningsvirksomheder bliver målt på.
Læs mere

Forbrugsafregning til forsyningsvirksomheder

EVITA er en løsning, der sikrer dig lettere arbejdsprocesser, effektive arbejdsgange og overblik, når du skal afregne borgernes forbrug af vand, spildevand, affald og øvrige punktafgifter. Som noget helt unikt, kan vi levere en løsning med mulighed for at trække kreditoplysninger. Derudover vil du også kunne lave tilpassede rapporter og udtræk efter dine specifikke behov.
Læs mere
Business Intelligence til Forsyning

BI til forsyning

I samarbejde med OBISS leverer vi en branchespecifik løsning til forsyningsbranchen, der gør det nemt for ledelsen at rapportere. 

Læs mere her