Revisionsbranchen er udfordret på sin forretningsmodel. Datamængderne bliver større. Reglerne bliver mere omfattende og detaljerede, og processer og forretningsgange bliver uoverskuelige.

Hvordan forholder I jer til følgende 3 branchefakta:

  1. Større krav: Der stilles større og større krav til dokumentation ved udarbejdelse af regnskaber. Hvordan sikrer jeres revisionsvirksomhed, at kvaliteten er høj?

  2. Omsætning: 65% af omsætningen udgøres dags dato af revisionsydelser jf. FSR. Om blot 3 år forventes markedet for revisionsydelser blot at udgøre 30%. Hvordan omstiller I jeres virksomhed til nye services?

  3. Stort prispres: Ifølge FSR koster det mellem 6.000 – 15.000 kr. for håndtering af bogføring for en mindre kunde – en service som altså er under voldsomt prispres. Hvordan sikrer I jeres indtjening på erhvervsservices?

Konstant stigende krav fra staten og branchen i form af dokumentation betyder også, at mange revisorer bruger ekstremt mange timer på opdatering og ajourføring af fagligt indhold, fordi deres eksisterende system ikke længere understøtter de nye processer. Hos Elbek & Vejrup får du alt i ét system lige fra tidsregistrering til XBRL-indberetning. Løsningen er komplet og klar til at blive implementeret og idriftsat fra dag 1. Hos os får du én metode, én proces, én person og én handling.

Resultatet er = tidsbesparelser, effektiviseringer, stærkere konkurrencekraft og øget kvalitet.
 

EV Revisor skaber bedre indtjening

EV Revisor er en brancheløsning til revisorer, som strømliner de interne processer, så revisorerne opnår bedst mulig indtjening. Løsningen giver revisionskontoret én metode, én proces, én person og én handling.

Vidste du, at ...

Hvis en medarbejder bruger mere end 10 min. pr. måned på at ændre og ajourføre fagligt indhold såsom fx anvendt regnskabspraksis, så fosser pengene ud af kassen. Fra blot 125 kr. pr. måned, klarer vi det for jer.


Læs mere

Fra bilag til årsregnskab

IT-løsningen til revisorer indeholder en lang række funktionaliteter, som understøtter de stadigt stigende krav om dokumentation og fagligt indhold. Løsningen har bl.a. integration til skatte- og kvalitetsstyringsprogrammer, automatisk regnskabsgenerering samt standardiserede årsrapporter.
Læs mere

Priser - vælg den pakke der passer bedst til jeres behov

Vores løsning til EV Revisor indeholder to pakker:

  • Pakke 1 er for revisionsvirksomheden med 1 bruger: Få Kontor til kr. 1.200 pr. md/pr. bruger

  • Pakke 2 er for revisionsvirksomheden med flere brugere: Få Flex til kr. 1.550 pr. md/pr. bruger

Download prisliste ved at klikke på linket
NAV-løsning hos Profil Advice skaber overblik

Profile Advice

Læs om, hvordan en økonomistyringsløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV skaber et værdifuldt og enkelt bogføringssystem hos Profile Advice.