Har I svært ved at nå det høje feedbackniveau, som jeres klienter forventer? Og har I udfordringer i indberetningerne af timeforbrug og fakturering, så I sikrer størst mulig tidsbesparelse?

 

At nå det hele på den halve tid er ikke nemt, og med bunker af dokumenter der skal registreres og faktureres, kan det være svært at få det fulde overblik over jeres regnskab og økonomisystem.

Overblik og tidsbesparing er vigtige faktorer for jeres revisionsvirksomhed, hvis I ønsker en effektiv forretning, hvor der kan nås flere regnskaber på kortere tid, således at I kan koncentrere jer om at skabe værdi for jeres klienter gennem kvalitets rådgivning. At sparre tid ved registreringen giver jer økonomiske gevinster, og mulighed for at fokusere på rådgivningsdelen i jeres forretning.

Økonomisystem der skaber værdi for dig og dine klienter

EV Revisor er til dig der ønsker at effektivisere både din forretning og dine klienters. Løsningen giver dig det fulde overblik over resultat og saldi på de enkelte konti og sikrer dermed en effektiv arbejdsgang i forbindelse med regnskabsafslutningen. EV Revisor er baseret på Microsoft Dynamics NAV og er derfor fremtidssikret.
Derudover kan en kladde fra en klient hurtigt og enkelt importeres, og data skal dermed kun indtastes én gang. Årsrapporter kan desuden med få tastetryk hurtigt udarbejdes i Word. Det sparer jer tid, der er ingen problemer med regnefejl og I kan nå meget mere.

Fordele ved EV Revisor
  • Eliminér overflødigt dobbeltarbejde
  • Tættere sammenspil mellem revisor og klient
  • Nem og hurtig adgang til e-mails, forskellige typer dokumenter m.m.
  • Tilgå alle dine data - uanset tid og sted

 

 

Funktionaliteter i EV Revisor

IT-løsningen til revisorer indeholder en række funktionaliteter herunder integration til skatte- og kvalitetsstyringsprogrammer, automatisk regnskabsgenerering samt standardiserede årsrapporter.

Med den seneste opdatering af EV Revisor til 4.009 er der desuden mulighed for udarbejdning af XBRL-regnskaber, der muliggør opbygning af regnskabsmodeller.
Læs mere

Prisliste

Vores løsning til EV Revisor indeholder to pakker:
  • Pakke 1: Kontor til kr. 1.200 pr. mnd/pr. bruger
  • Pakke 2: Flex til kr. 1.550 pr. mnd/pr. bruger

Læs mere for at se indholdet af de to pakker.
Læs mere
NAV-løsning hos Profil Advice skaber overblik

Profile Advice

Læs om, hvordan en økonomistyringsløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV skaber et værdifuldt og enkelt bogføringssystem hos Profile Advice.

Se Elbek & Vejrups produktblad

EV Revisor

Download vores produktblad EV Revisor og læs mere mere om, hvordan du optimerer din revisionsvirksomhed med en stærk brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV.

Elbek & Vejrup vinder Microsoft Dynamics App Bootcamp

EV SmartScan

EV SmartScan er en løsning, som har kunstig intelligens og derfor er i stand til at bogføre bilag automatisk. Det er slut med tastearbejde, og du får mere tid til at fokusere på din kerneforretning.