Øg effektiviteten i din transportvirksomhed og bliv mere konkurrencedygtig med en IT-brancheløsning baseret på nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Hård priskonkurrence både nationalt og globalt, lavere distributionsomkostninger, kraftig efterspørgsel efter kortere vej fra produktion til kunde samt krav om leveringssikkerhed er blot nogle af de udfordringer, som mange transportvirksomheder og speditører oplever.

Med en brancheløsning kan du ruste dig bedre til disse udfordringer og blive mere konkurrencedygtig. EV Transport er én totalløsning, der giver dig det fulde overblik over virksomhedens aktiviter og dermed det rette beslutningsgrundlag.  

EV Transport er baseret på Microsoft Dynamics NAV og har derfor samme genkendelighed, som den du allerede kender fra Outlook og Office-programmerne. Det sikrer, at dine medarbejdere hurtigt kommer i gang med at bruge løsningen, og du får fuldt udbytte af investeringen. NAV-løsningen nem at implementere, vedligeholde og ikke mindst bruge.

 

Brancheløsning til vognmænd og speditører

Fleksibilitet, hurtighed og konkurrencedygtige priser vægtes højt af kunderne, og det stiller større krav til vognmænd og speditører om at være dygtige til at planlægge og gennemføre transporter. Der er ofte mange forskellige dokumenttyper at holde styr på og meget manuelt tastearbejde forbundet hermed.
Læs mere

Tillægsløsninger til EV Transport & Spedition

Med brancheløsningen EV Transport får du mulighed for at optimere din forretning yderligere igennem en række tillægsløsninger, som vi har udviklet specifikt til de behov, som vognmænd og speditører har. Få eksempelvis helt styr på lageropbevaring, ekspedition og plukning. Eller få tjekket momsnummergyldigheden for dine EU debitorer automatisk, dokumenteret din kontrol over for SKAT, da alle informationer gemmes i en log eller udveksle bookinger og faktureringer via XML, CVS og andre filtyper. Alle tillægsløsninger bygger på Microsoft-teknologi.

Mulighederne for at øge virksomhedens konkurrenceevne er mange. Udfyld kontaktformularen øverst på siden, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan øge effektiviteten i din transport- eller speditionsvirksomhed.
Se Elbek & Vejrups produktblad

EV Transport

EV Transport er en totalløsning til både transport- og speditionsbranchen og giver dig ét samlet overblik over chauffører, vognpark, aftaler, leverandører m.m. 

Microsoft Dynamics NAV-løsning til Torben Rafn & Co

Torben Rafn & Co.

Læs om transportvirksomheden Torben Rafn & Co., der med en brancheløsning til transport får overblik over transportopgaver, ture, chauffører og materiel.

Få en ERP-løsning til transport- og speditionsbranchen baseret på Dynamics NAV

Carelog Freight Service A/S

En komplet IT-løsning baseret på Dynamics NAV, som er udviklet specielt til sø,- luft- og vejtransport, giver høj effektivitet og produktivitet hos transportvirksomheden Carelog Freight Service.

Få en ERP-løsning til transport- og speditionsbranchen baseret på Dynamics NAV

Tillægsløsninger

Du har mulighed for at supplere din brancheløsning med tillægsløsninger, der kan optimere din transport- og speditionsvirksomhed yderligere.