Øg effektiviteten i dit transport- og speditionsfirma og bliv mere konkurrencedygtig med en IT-brancheløsning baseret på nyeste version af Microsoft Dynamics NAV.

Transport- og speditionsbranchen står i dag over for nogle væsentlige udfordringer: Hård priskonkurrence både nationalt og globalt, lavere distributionsomkostninger, kraftig efterspørgsel efter kortere vej fra produktion til kunde samt krav om leveringssikkerhed er blot nogle af de problemer, som transportfirmaer og speditører står overfor at løse. En investering i en brancheløsning baseret på den nyeste Microsoft Dynamics NAV-version kan ruste dig bedre til disse udfordringer og gøre transportvirksomheden mere konkurrencedygtig.

EV Transport er baseret på RTC-teknologi - rollebaseret klient. Denne Microsoft platform bærer præg af samme genkendelighed og familiaritet som f.eks. Outlook og Office-programmerne. Det sikrer, at dine medarbejdere hurtigt kommer i gang med at bruge den.

Fordele ved EV Transport
 • Rollebaseret klient - opret roller efter den enkelte medarbejders arbejdsopgaver
 • Spar tid og penge: Medarbejderne får prioriteret og effektiviseret deres arbejdsopgaver
 • Reducer fejl: Mindre manuelt tastearbejde reducerer fejl
 • Få mulighed for at tage smartere og hurtigere beslutninger: Microsoft Dynamics NAV sikrer dig det fulde overblik over din virksomhed, så du kan træffe de rigtige beslutninger
 • Én samlet løsning, der samler alle tråde: EV Transport er en totalløsning, der giver din transport- og speditionsvirksomhed det fulde overblik
 • Fuld integration til en stor Microsoft CRM-løsning: EV Transport ligger op til en stor Microft CRM-løsning, så din virksomhed kan holde styr på samtlige kunderelationer, chauffører m.m. 

 

EV Transport & Spedition henvender sig primært til større transport- og speditionsvirksomheder. Vi tilbyder dog også branchespecifikke løsninger til små- og mellemstore vognmænd, speditører og lagerhoteller. Læs mere nedenfor:

 

Brancheløsning til mindre og mellemstore speditører

Fleksibilitet, hurtighed og konkurrencedygtige priser vægtes højt af kunderne, og det kan dit speditionsfirma levere med EV Speditør – en Microsoft Dynamics NAV-baseret løsning til den konkurrencedygtige speditionsvirksomhed. Med EV Speditør kan du som mindre eller mellemstor virksomhed effektivisere dine arbejdsgange og dermed få mere tid til kerneforretningen.
Læs mere

Brancheløsning til mindre og mellemstore vognmænd

Moderne vognmænd møder mange udfordringer i løbet af en arbejdsdag. Blandt andet bygger transportbranchen på en følsom økonomi, da ordrerne primært afhænger af forbrugsgodernes efterspørgsel. Med Dynamics NAV-løsningen EV Vognmand kan du som mindre eller mellemstor virksomhedautomatiseret de administrative opgaver og derigennem øge din konkurrenceevne. Alle data skal kun indtastes én gang fra booking til fakturering , så du slipper for manuelt tastearbejde. Samtidig sikrer IT-løsningen, at du får et samlet overblik over din forretning og det helt rigtige beslutningsgrundlag.
Læs mere
Få en ERP-løsning til transport- og speditionsbranchen baseret på Dynamics NAV

EV Lagerhotel – Styr på varelageret med NAV

EV Lagerhotel er en IT-løsning, der passer perfekt til styring af lageropbevaring, ekspedition og plukning. Med denne brancheløsning sikrer du dig blandt andet:
 • Debitorafhængige varenumre
 • Lokationsstyring
 • Prisaftale for automatisk beregning af ydelser og lagerleje

EV VAT Validation

Før du leverer varer eller tjenesteydelser til en erhvervskunde i et andet EU-land, skal du sikre dig, at din kunde er momsregistreret samt har et EU-gyldigt momsnummer, som også skal fremgå af fakturaen. Kan du ikke dokumentere dette, kan du i værste tilfælde risikere betydelige momskrav. Med EV VAT validation, et Microsoft Dynamics NAV integreret modul, kan du automatisk tjekke momsnumre på dine samarbejdspartnere i EU – så er du sikret når du handler inden for EU’s rammer.
Læs mere

WorkPoint: Styring af charteks, projekter m.m.

Med WorkPoint fra WorkPoint A/S får du det samlede arbejdsoverblik og den totale kontrol over dine Charteks, projekter, sager, dokumenter, opgaver og arbejdsprocesser. Tillægsløsningen sikrer dig:
 • Optimering af arbejdsgange: Dokument- og forretningsstyring
 • Automatisk arkivering
 • Nem og genkendelig brugerflade

EV EDI Container: Håndtér alle dine informationer

Har du kunder, som du skal udveksle elektroniske informationer med? Med løsningen EV EDI Container kan du blandt andet:
 • Udveksle bookinger og faktureringer via XML, CVS og andre filtyper
 • Gøre integrationerne mere overskuelige at opsætte
 • Gøre fejlhåndtering mere forståelig

EV Mobil Link: Integrér dine eksterne enheder direkte i bilen

Med EV Mobile Link får du integration til dine eksterne enheder i bilen. Løsningen sikrer blandt andet, at chaufførerne kan:
 • Se kommende ture
 • Se valg af vogne og trailere
 • Få visning af åbningstider m.m. på afhentnings- og leveringsadresser
 • Se registreringer af afhentninger og leveringer - inkl. korrektion af antal
 • Scanne stregkoder
Få en ERP-løsning til transport- og speditionsbranchen baseret på Dynamics NAV

Tillægsløsninger

Du har mulighed for at supplere din brancheløsning med en lang række tillægsløsninger, der kan optimere din transport- og speditionsvirksomhed yderligere.

Se Elbek & Vejrups produktblad

EV Transport

EV Transport er en totalløsning til både transport- og speditionsbranchen og giver dig ét samlet overblik over chauffører, vognpark, aftaler, leverandører m.m. 

Microsoft Dynamics NAV-løsning til Torben Rafn & Co

Torben Rafn & Co.

Læs om transportvirksomheden Torben Rafn & Co., der med en brancheløsning til transport får overblik over transportopgaver, ture, chauffører og materiel.

Økonomiløsning til Worldtrans hjælper med at styre logistikken

Worldtrans

En komplet IT-løsning baseret på Dynamics NAV, som er udviklet specielt til sø,- luft- og vejtransport, giver høj effektivitet og produktivitet hos transportvirksomheden Worldtrans.