Ledige IT-stillinger hos Elbek & Vejrup

Ny afdeling på plads med over 100 års NAV-erfaring i bagagen

Ny stor afdeling i Kolding er nu på plads hos Elbek & Vejrup. Fra og med den 1. marts åbner vi dørene for 14 nye medarbejdere, der tilsammen har mere end 100 års NAV-erfaring. Leder af afdelingen bliver Søren Knudsen. Den nyetablerede afdeling vil have fokus på områder inden for industri og handel, produktion, logistik og projektstyring.

Læs mere
Elbek & Vejrup vinder Microsoft Dynamics App Bootcamp

Blåstemplet af Microsoft

Vores utrolig dygtige udviklere har været på banen igen. De har udviklet en banebrydende app, som vandt 1. pladsen på Microsoft Dynamics App Bootcamp! Den nye løsning vil revolutionere måden du bogfører på ved hjælp af kunstig intelligens, som er med til at give dig automatisk bogføring.

Læs mere
EV Business Intelligence til Forsyningsbranchen

Business Intelligence

I tæt samarbejde med OBISS kan vi nu levere en branchespecifik løsning til forsyning der gør det nemt for ledelsen at rapportere. Alle data bliver samlet ét sted og opdateres automatisk. Det giver dig fuldt overblik over din virksomheds tilstand.

Læs mere
IT-løsning til forsyningsbranchen

Lemvig Vand- og Spildevand

Vi byder velkommen til Lemvig Vand- og Spildevand A/S på vores forbrugsafregningsplatform EVITA, der er tilpasset danske forsyningsvirksomheder. Med EVITA opnår Lemvig Vand- og Spildevand A/S en samlet platform til økonomistyring såvel som til afregning af forbrug.

Læs mere
Integration med Novax journalsystem

Integration med Novax

Vi har i tæt samarbejde med NOVAX A/S, som udvikler IT til sundhedssektoren, udviklet en integration til Microsoft Dynamics NAV. Herved forenes det bedste fra journalsystem med økonomisystem.

Læs mere
Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

Rammeaftale SKI 02.18

Vi er udvalgt IT-underleverandør på SKI rammeaftale 02.18, og det giver kommunerne, regionerne, staten og alle andre offentlige institutioner en enestående mulighed for at investere i en branchespecifik IT-løsning.

Læs mere

Kampagnetilbud på Dynamics NAV

Du kan nu igen opnå gode rabatter på Dynamics NAV hos os. Vi kører et fordelagtigt kampagnetilbud, som omfatter tilbuddene "Give me 5 Starter", "Give me 5 + 2 Extended", "Extend For Less" og "Get 3 more 4 less".

Læs mere
Aalborg Forsyning, Service A/S har valgt en renovationsløsning hos Elbek & Vejrup

Aalborg Forsyning, Service A/S

Vi byder velkommen til Aalborg Forsyning, Service A/S, som har valgt en ny renovationsløsning hos os. Renovationsløsningen opfylder de mange nye krav, som er i miljø- og affaldsbranchen.

Læs mere
Favrskov Forsyning A/S på Elbek & Vejrups forbrugsafregningsplatform EVITA

Favrskov Forsyning A/S

Vi byder velkommen til Favrskov Forsyning A/S på vores forbrugsafregningsplatform EVITA, som er skræddersyet til danske forsyningsvirksomheder. Dermed opnår Favrskov Forsyning A/S en samlet platform for såvel økonomistyring som forbrugsafregning.

Læs mere
Elbek & Vejrup samarbejder med Targit om Business Intelligence-løsninger

BI-løsning med Targit

Vi har indgået et samarbejde med Targit om at udbyde Business Intelligence-løsninger, der kan optimere de analytiske muligheder i jeres virksomhed.

Læs mere
Få hosted standardløsninger og brancheløsninger i Microsofts Windows Azure

Hosting på Windows Azure

Vi har indgået en Enterprise aftale med Microsoft. Aftalen indebærer, at såvel vores standardløsninger som brancheløsninger nu kan hostes i Microsofts Windows Azure.

Læs mere
Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

Rammeaftale SKI 02.16

Via konsortium er vi udvalgt IT-leverandør på SKI rammeaftale 02.16. Med rammeaftalen har vores kunder mulighed for at købe større projektorienterede IT-assistance via miniudbud.

Læs mere
Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

Rammeaftale SKI 02.15

Via konsortium er vi udvalgt leverandør på SKI rammeaftale 02.15. Vi har nu mulighed for at levere ydelser til vores kunder, uden at vi først skal igennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder.

Læs mere
Kolding Spildevand A/S på Elbek & Vejrups Microsoft Dynamics NAVs forbrugsafregningsplatform EVITA

Kolding Spildevand A/S

Vi byder velkommen til Kolding Spildevand A/S på vores Microsoft Dynamics NAVs forbrugsafregningsplatform EVITA, som er skræddersyet til danske forsyningsvirksomheder. Dermed opnår Kolding Spildevand A/S en samlet platform for såvel økonomistyring som forbrugsafregning.

Læs mere
Få hosted standardløsninger og brancheløsninger i Microsofts Windows Azure

Ny Dynamics C5-version

Microsoft lancerer ny Dynamics C5-version. Vi hilser den nye version velkommen, da den kan integreres med andre Microsoft-produkter, som Microsoft Office365. Og løsningen kører I "skyen", som man ikke skal have sine egne servere.

Læs mere
IT-løsning til bygge- og anlægsbranchen

NAV-samarbejde til CASA A/S

Elbek & Vejrup har i august måned indgået en samarbejdsaftale med entreprenørselskabet CASA A/S, der har domicil i Horsens. CASA A/S er specialiseret i entrepriseprojekter, hvor al udførsel sker via underentreprenører.

Læs mere