• Elbek & Vejrup vinder Microsoft Dynamics App Bootcamp

   Blåstemplet af Microsoft

   Vores utrolig dygtige udviklere har været på banen igen. De har udviklet en banebrydende app, som vandt 1. pladsen på Microsoft Dynamics App Bootcamp! Den nye løsning vil revolutionere måden du bogfører på ved hjælp af kunstig intelligens, som er med til at give dig automatisk bogføring.

   Læs mere
  • EV Business Intelligence til Forsyningsbranchen

   Business Intelligence

   I tæt samarbejde med OBISS kan vi nu levere en branchespecifik løsning til forsyning der gør det nemt for ledelsen at rapportere. Alle data bliver samlet ét sted og opdateres automatisk. Det giver dig fuldt overblik over din virksomheds tilstand.

   Læs mere
  • IT-løsning til forsyningsbranchen

   Lemvig Vand- og Spildevand

   Vi byder velkommen til Lemvig Vand- og Spildevand A/S på vores forbrugsafregningsplatform EVITA, der er tilpasset danske forsyningsvirksomheder. Med EVITA opnår Lemvig Vand- og Spildevand A/S en samlet platform til økonomistyring såvel som til afregning af forbrug.

   Læs mere
  • Integration med Novax journalsystem

   Integration med Novax

   Vi har i tæt samarbejde med NOVAX A/S, som udvikler IT til sundhedssektoren, udviklet en integration til Microsoft Dynamics NAV. Herved forenes det bedste fra journalsystem med økonomisystem.

   Læs mere
  • Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

   Rammeaftale SKI 02.18

   Vi er udvalgt IT-underleverandør på SKI rammeaftale 02.18, og det giver kommunerne, regionerne, staten og alle andre offentlige institutioner en enestående mulighed for at investere i en branchespecifik IT-løsning.

   Læs mere
  • Spar op til 60% på din økonomiløsning med "Give me 5"

   Kampagnetilbud på NAV

   Du kan nu igen opnå gode rabatter på Dynamics NAV hos os. Vi kører et fordelagtigt kampagnetilbud resten af året, som omfatter tilbuddene "Give me 5 Starter" og "Give me 5 + 2 Extended".

   Læs mere
  • Aalborg Forsyning, Service A/S har valgt en renovationsløsning hos Elbek & Vejrup

   Aalborg Forsyning, Service A/S

   Vi byder velkommen til Aalborg Forsyning, Service A/S, som har valgt en ny renovationsløsning hos os. Renovationsløsningen opfylder de mange nye krav, som er i miljø- og affaldsbranchen.

   Læs mere
  • Favrskov Forsyning A/S på Elbek & Vejrups forbrugsafregningsplatform EVITA

   Favrskov Forsyning A/S

   Vi byder velkommen til Favrskov Forsyning A/S på vores forbrugsafregningsplatform EVITA, som er skræddersyet til danske forsyningsvirksomheder. Dermed opnår Favrskov Forsyning A/S en samlet platform for såvel økonomistyring som forbrugsafregning.

   Læs mere
  • Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

   Rammeaftale SKI 02.16

   Via konsortium er vi udvalgt IT-leverandør på SKI rammeaftale 02.16. Med rammeaftalen har vores kunder mulighed for at købe større projektorienterede IT-assistance via miniudbud.

   Læs mere
  • Elbek & vejrup er nu på rammeaftalen SKI

   Rammeaftale SKI 02.15

   Via konsortium er vi udvalgt leverandør på SKI rammeaftale 02.15. Vi har nu mulighed for at levere ydelser til vores kunder, uden at vi først skal igennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder.

   Læs mere
  • Kolding Spildevand A/S på Elbek & Vejrups Microsoft Dynamics NAVs forbrugsafregningsplatform EVITA

   Kolding Spildevand A/S

   Vi byder velkommen til Kolding Spildevand A/S på vores Microsoft Dynamics NAVs forbrugsafregningsplatform EVITA, som er skræddersyet til danske forsyningsvirksomheder. Dermed opnår Kolding Spildevand A/S en samlet platform for såvel økonomistyring som forbrugsafregning.

   Læs mere
  • Få hosted standardløsninger og brancheløsninger i Microsofts Windows Azure

   Ny Dynamics C5-version

   Microsoft lancerer ny Dynamics C5-version. Vi hilser den nye version velkommen, da den kan integreres med andre Microsoft-produkter, som Microsoft Office365. Og løsningen kører I "skyen", som man ikke skal have sine egne servere.

   Læs mere
  • IT-løsning til bygge- og anlægsbranchen

   NAV-samarbejde til CASA A/S

   Elbek & Vejrup har i august måned indgået en samarbejdsaftale med entreprenørselskabet CASA A/S, der har domicil i Horsens. CASA A/S er specialiseret i entrepriseprojekter, hvor al udførsel sker via underentreprenører.

   Læs mere
 • Bestil gratis demo

  Bestil gratis demo online! Prøv vores abonnementsbaserede IT-løsninger gratis i 30 dage. Bemærk, at du ved bestilling kommer over på websitet easyDesk 24/7, som er Elbek & Vejrups online forretningskoncept.

  Online økonomisystem gratis

  Easydesk Logo

Tilmeld nyhedsbrev
 • Nyhedsmail
  Branche