Mangler du overblik over din forretning og økonomi, og ønsker du en løsning, der er tilpasset dit unikke behov? Så er en ERP-løsning svaret.

Vi leverer såvel tilrettede standardmoduler som specialudviklede, kundespecifikke Microsoft Dynamics NAV-løsninger til både offentlige og private virksomheder - store som små. Siden hen har vi ligeledes erhvervet stor kompetence indenfor .NET, Microsoft SharePoint og Microsoft CRM. Fælles for vores løsninger er, at de altid tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Vi sætter en stor ære i at være på forkant med udviklingen. Derfor bruger vi mange ressourcer på at udvikle løsninger baseret på de nyeste teknologier og på at sikre en effektiv integration mellem vores og kundernes løsninger. Læs mere om vores forskellige ERP-systemer nedenfor: 

Produkter

Med EV Benchmarking kan du hurtigt og nemt få adgang til vigtige og maksimalt opdaterede tal via virksomhedens kontoplan

EV Benchmarking

Har du brug for at benchmarke, budgettere og holde målfokus? Med EV Benchmarking kan du hurtigt og nemt få adgang til vigtige og maksimalt opdaterede tal via virksomhedens kontoplan - uden at bruge tid på ressourcekrævende dataopsamling.

Læs mere
EV SmartKlik er en standardløsning til timeregistrering og sagsregistrering

Tidsregistrering med EV SmartKlik

Vores løsning til tidsregistrering er en 100% webbaseret IT-løsning, der kan integreres med standard Microsoft Dynamics NAV. En sådan NAV-integration betyder, at du kun skal vedligeholde stamdata, som f.eks. brugere/ressourcer, sager og aktiviteter, ét sted. EV SmartKlik kan tilgås via mobile enheder, så du nemt kan tidsregistrere uafhængigt af tid og sted.

Læs mere
Microsoft CRM/xRM giver dig struktureret viden om dine kunderelationer

Microsoft CRM/xRM

Microsoft CRM/xRM giver dig struktureret viden om dine kunderelationer. Med få museklik fortæller CRM/xRM dig om alle væsentlige salgs- og købsforhold.

Læs mere
Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint udnytter virksomhedens eksisterende Microsoft-løsninger, f.eks. Microsoft Dynamics NAV og MS Office, til at samle og vise informationer, tal og dokumenter på den mest effektive måde.

Læs mere
Få hosted standardløsninger og brancheløsninger i Microsofts Windows Azure

Microsoft Windows Azure

Du kan få hosted såvel vores standardløsninger som brancheløsninger i Microsofts Windows Azure. Vi kan levere løsninger til kunder uanset deres størrelse og behov.

Læs mere
Øg virksomhedsresultater markant med Business Intelligence (BI) til Microsoft Dynamics NAV

Business Intelligence (BI)

Med Business Intelligence (BI) til Microsoft Dynamics NAV kan du udnytte den viden, der ligger gemt i dine forretningsdata og herigennem øge virksomhedens resultater markant.

Læs mere

Services

Kompetent rådgivning

Forretningsrådgivning

Vi hjælper dig med at indfri dine forretningsmål og succeskriterier med vores forretningsrådgivning - herunder at kortlægge vejen til optimering og effektivisering af arbejdsgange samt forretningskritiske udfordringer og behov

Læs mere
Få bedst mulige IT-løsninger, ERP-implementering samt support hos Elbek & Vejrup

IT-rådgivning

Vi er din IT-partner, hvis du vil sikre dig den bedst mulige IT-løsning, ERP-implementering samt support. Vi tilbyder samtidig totalløsninger, hvilket betyder, at vi følger din IT-løsning fra første rådgivningsmøde til ERP-implementering og support.

Læs mere
Få en IT-baseret brancheløsning baseret på Dynamics NAV

IT-infrastruktur

Hvis IT-drift ikke er dit speciale, kan det ofte være en god investering at outsource det. Med outsourcing får du en forudsigelig økonomi, så du kan fokusere på kerneforretningen.

Læs mere
Lej en IT-løsning

Lej en IT-løsning

Når du lejer en IT-løsning hos os, lejer du plads og software, uden at skulle investere og vedligeholde servere. Du er dermed sikret, at dit regnskabssystem altid er opdateret og kørende.

Læs mere