Elbek & Vejrup har netop offentliggjort dette års regnskab, der er det bedste til dato. Den udvikling, som Elbek & Vejrup oplever, er kun mulig ved også i fremtiden at have branchens dygtigste medarbejdere til at skabe værdi gennem IT for vores kunder. Hos Elbek & Vejrup er arbejdsglæden i top og i 2017 kårede Great Place to Work Elbek & Vejrup til at være den bedste arbejdsplads i hele den danske IT-branche. Dermed blev det én gang for alle stadfæstet, at medarbejderne er og bliver Elbek & Vejrups vigtigste aktiv og kimen til den succes og vækst, som vi har gennemgået de seneste år.

Også i år har Elbek & Vejrup valgt at deltage i Great Place to Work. Om vi igen i år løber af med titlen som Danmarks Bedste IT-arbejdsplads, ved vi den 13. november, hvor kåringen finder sted. Indtil da kan vi glæde os over de exceptionelle gode tal, vi har fået i dette års medarbejderundersøgelse. Eksempelvis:

  • 100% af vores kolleger svarer: "Jeg er stolt af at fortælle andre, at jeg arbejder her"
  • 98% af vores kolleger svarer: "Mit arbejde giver mening - det er ikke "bare" et arbejde"
  • 99% af vores kolleger svarer: "Jeg vil gerne arbejde her i lang tid"

Vi er hele tiden på udkig efter engagerede og kompetente kolleger, som ønsker at blive en del af en virksomhed med et godt kollegialt sammenhold og en unik kultur for at hjælpe hinanden, hvor der er en nærværende og tilgængelig ledelse med plads til forskellighed og gode udviklingsmuligheder.

Vil du også med på vores fantastiske rejse? Vi søger lige nu nye kolleger til følgende stillinger:

Konsulenter

Udviklere

Praktikanter

Har du kompetencer, som ligger uden for de ledige stillinger, og som kan bidrage til vores videre vækst, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@elbek-vejrup.dk.