En af de største udfordringer for miljø- og affaldsvirksomheder er at understøtte den cirkulære økonomi med effektive forretningsprocesser. Det kræver fuldt overblik og styring og handler dybest set om at sikre bæredygtighed i fremtiden og om at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb med den højest mulige værdi længst muligt. Således bliver værdikæden, som starter med udvinding af ressourcer og ender som affald brudt. Med cirkulær økonomi åbnes der mulighed for at ressourcer, som ellers ville være endt som affald, kan genanvendes og indgå i produktion igen.

Gennem dybt branchekendskab og mange års samarbejde med miljø- og affaldsvirksomheder ved vi, at det kræver nye teknologier og nye metoder at sikre, at værdien i affaldet kan udnyttes så effektivt som muligt – løsninger som har fokus på høj kvalitet i genanvendelsen, og som understøtter processerne fra affald til materiale med værdi. Gennem dybt brandkendskab fra mange års samarbejde med miljø- og affaldsvirksomheder ved vi, at der kræves nye teknologier og metoder for, at kunden sikrer bedst mulig udnyttelse af affaldets værdi.

Hør Peter Bøttcher, CIO fra Norreco fortælle om, hvordan Elbek & Vejrups løsninger har digitaliseret virksomhedens affaldskæde.

Læs mere om hvordan vores løsning kan være med til at optimere din forretning og understøtte den cirkulære økonomi her!