I oktober 2018 er der en navneændring på vej til Dynamics NAV. Microsoft Dynamics NAV skifter således navn til Dynamics 365 Business Central. Siden 2. april 2018 har Dynamics 365 Business Central været en realitet. Men hvad er det egentlig for en størrelse?

Business Central er et af de nye navne i Microsofts seneste satsning inden for ERP-systemer - Dynamics 365. Med Business Central udgår det ellers kendte produktnavn "Microsoft Dynamics NAV" og erstattes således med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det betyder at Dynamics NAV 2018 bliver den sidste version under brandnavnet Dynamics NAV og der kommer derfor ikke en version 2019. I stedet vil Dynamics NAV 2019 altså komme til at gå under navnet Dynamics 365 Business Central.

Der er udelukkende tale om et navneskift, så det får ingen betydning for dig, der kender og bruger Dynamics NAV. 
Alt det velkendte fra Dynamics NAV-verdenen finder du også i Business Central som fx funktionalitet, navigation, brugergrænseflade, rollecenter med mere. Der er naturligvis tilføjet løbende forbedringer som med enhver anden opgradering af Dynamics NAV.

Men var det ikke noget med, at Business Central kun ligger i skyen og at man ikke kan tilpasse den?

Nej. Du kan både få løsningen som en ren cloud-løsning, hvor der tilkobles apps, eller du kan få en udgave, som kan hostes på egen server med tilpasninger – lige som du plejer. I on-premise versionen kan du ligeledes tilkøbe apps.

Som kunde hos Elbek & Vejrup kan du som altid få tilpasset din standard Business Central-løsning til at understøtte din virksomheds forretningsprocesser og branchens behov. De tilpasninger, som vi udvikler, bygger som altid på Best-Practice i den pågældende branche og understøtter således de forretningskritiske udfordringer, som er kendetegnende for branchen.

Grundet vores dybe brancheindsigt, forretningsforståelse samt tætte samarbejde med Microsoft rådgiver vi virksomheder om, hvordan de bedst muligt kan understøtte deres forretning med Dynamics 365 Business Central-platformen og udvikle en Dynamics 365-strategi, der er fremtidssikret.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan din virksomhed kan drage nytte af Dynamics 365 Business Central? 

Du kan læse mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central her