Offentlig sektor IT | NAV løsninger til den offentlige sektor
offentelige-selskaber-header-min.jpg

Vær konkurrencedygtig når 
kommunen udbyder opgaver

Driv en kosteffektiv forretning og optimér det administrative arbejde på tværs i organisationen. Det giver jer både flere ressourcer og mere tid.

Opfyld krav om styring af likviditet og risiko

Offentlige selskaber skal styres efter kostægte priser, så de er i stand til at konkurrere med private virksomheder. Retningslinierne for offentlige selskaber stiller krav til styring af bl.a. likviditet og risiko, og der skal samtidig rapporteres til bestyrelsen. Det gælder derfor om at drive en sund forretning, så risikoen er mindsket og effektiviteten er i top. For at få fuld overblik over den økonomiske situation i selskabet kræver det IT-værktøjer.

Vær i stand til at konkurrere med private virksomheder

Uanset om du er inden for forsyning, brandvæsen, rengøring, kantine osv., skal du konkurrere med private virksomheder om kommunens udbud af opgaver. For at være i stand til dette kræver det, at I driver en sund og kosteffektiv forretning. Ved at optimere det administrative arbejde på tværs i organisationen, får I frigjort flere ressourcer og mere tid. Det er her IT-løsninger spiller ind. 

Med en standard ERP-løsning til offentlige selskaber er I sikret værktøjer til at styre og optimere hele organisationen fra top til bund samt spare tid i administrationen med intelligente systemer til bl.a. sags- og ressourcestyring og digital ti

Forretningsmæssige fordele

  • Spar tid i administrationen og minimer fejl
  • Aflæg årsregnskab efter årsregnskabsloven
  • Let integrérbar med fagsystemer
  • Komplet overblik og kontrol over sager og ressourcer

360 graders IT-løsninger

Vi leverer 360 graders IT-løsninger til følgende offentlige selskaber:

Sags- og ressourcestyring

Effektiv udnyttelse af ressourcerne og overblik helt ned til mindste detalje. Dette er altafgørende for at skabe og opretholde en bæredygtig forretning, der kan gøre sig gældende, i den skærpede konkurrence mange virksomheder er under i dag.

Sagsstyring og ressourcestyring er et godt redskab til at give det samlede overblik over mandskab, materiel, forbrug, omkostninger, køb og salg. Dermed har du det bedste udgangspunkt for at anvende virksomhedens ressourcer optimalt.

Læs mere

Fuld integration

IT-løsningen kan integreres med centrale systemer og fagsystemer som KMD Opus, Prisme, ØS Indsigt og Oracle så vel som GIS, FAS-systemer og mange flere. Ved en sådan integration sparer forvaltningerne og serviceenhedernes administration en mængde tid, da data herved kun skal indtastes ét sted, hvorefter de er integrerede i samtlige systemer. Det minimerer desuden muligheden for fejl, da samme information ikke skal tastes ind et utal af gange. Yderligere giver det den fordel, at I altid kan tilgå de nyeste og valide data. Dermed arbejder I med tidstro data og information.

Leasing af NAV-projekter

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til NAV-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt NAV-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Lotte Jensen

Teamleder

+45 30 35 08 40