Elbek & Vejrups Bedste Kolleger 2021
13. september 2021

Elbek & Vejrups Bedste Kolleger 2021

Vi har netop kåret de tre Bedste Kolleger anno 2021. Vinderne blev Brian Rocatis, Annette Johansen og Peter Holm. Her følger medarbejdernes begrundelse for, at de tre vindere er Elbek & Vejrups Bedste Kolleger anno 2021.
Main Image
11. maj 2021

En halvhjertet ansøgning blev til 20 gode år

En halvhjertet ansøgning til en virksomhed nede ad vejen. 20 år senere er det sådan, Brian beskriver begyndelsen på sin karriere hos Elbek & Vejrup. Halvhjertet er ellers ikke en beskrivelse, der passer særlig godt på Brian. Det vender vi tilbage til.
Main Image
21. december 2020

Elbek & Vejrups Bedste Kolleger 2020

Vi har netop hædret Elbek & Vejrups tre Bedste Kolleger 2020. Disse tre gør en forskel, og bidrager til, at Elbek & Vejrup bliver en endnu bedre arbejdsplads. En af vinderne, som er udpeget af Elbek & Vejrups kolleger, er Andreas Skov Kirkelund, Astrid Bondo Homburg og Morten Bræmer Jensen.
Main Image
3. september 2020

Jonas kombinerer uddannelse og arbejde hos Elbek & Vejrup

Stort tillykke til Jonas B. Andersen, som netop har afsluttet sin bachelor i software fra Aalborg Universitet med et flot 12-tal! Det er vigtigt for Elbek & Vejrup, at vi kan tilbyde fleksibilitet, så det er muligt at uddanne sig, samtidig med at man er tilknyttet virksomheden. På den måde kan vi lære fra os som virksomhed, men også lære af de studerende.
Main Image
10. juni 2020

Artikel om Elbek og Vejrup i HR-chefen

I nr. 1 2020 udgaven af HR-chefen, er der bragt en artikel om Elbek & Vejrup med titlen 'Ansatte løfter hinanden og får større arbejdsglæde'. Heri beskrives Elbek & Vejrups indsats for at skabe en god arbejdsplads, og to af vores gode kolleger fortæller om, hvorfor Elbek & Vejrup er attraktiv for dem.
Main Image
7. april 2020

Elev i Elbek & Vejrup - portræt af Astrid Bondo Homburg

Astrid Bondo Hamborg er elev i Elbek & Vejrup i forbindelse med sin kontoruddannelse i administration på Aarhus Business College. En uddannelse, som nærmest udelukkende foregår på Elbek & Vejrup, kun afbrudt af et par ugers skoleophold. Hermed er Astrids læring i stor grad bygget op om opgaver, som hun foretager i praksis.
Main Image
26. marts 2020

Portræt af konsulent Nikolaj Holm Hansen

Læs portrættet af konsulent Nikolaj Holm Hansen, som den 2. september startede i vores afdeling Logistik & Produktion. Nikolajs rejse i Elbek & Vejrup startede hos en af vores kunder, hvor han har været ansat som studentermedhjælper, og senere i sit praktikforløb arbejdede med indførelsen af et ERP-system
ForrigeNæste