jetreports-header-min.jpg

Exelrapporter til Dynamics 365 Business Central

Med Jetreports får du et rapporteringsværktøj med integration 
til Excel og real time rapportering baseret på data fra din Dynamics 365 Business Central-løsning.

JetReports

Med rapporteringsværktøjet JetReports kan selv urutinerede brugere af dynamics 365 Business Central nemt og hurtigt oprette rapporter i Excel. JetReports integrerer Excel med Dynamics 365 Business Central og bruger data herfra som grundlag for dannelsen af eksempelvis grafer eller pivottabeller. Med programmet kan enhver med blot et mindre kendskab til Business Central og Excel hurtigt danne et væld af rapporter.

JetReports er nemt at bruge, og resultatet er præcise og overskuelige rapporter i et professionelt design og i præcis det format, brugeren ønsker. Tilmed kan rapporterne oprettes langt hurtigere, end hvis det skulle gøres i Business Central. Du får således overblik over de ønskede data hurtigst muligt

Forretningsmæssige fordele med JetReports

Et bedre og optimeret beslutningsgrundlag
Med et rapporteringsværktøj som JetReports bliver beslutningsgrundlaget i organisationen optimalt. JetReports muliggør avanceret rapportering og analyse på alle dele af databasen - også de specialtilrettede. Det betyder, at ledelsen og andre beslutningstagere til enhver tid kan generere de rapporter og analyser i Excel, som de har behov for.

En genkendelig brugerflade
JetReports styres fra Excel, hvor der bliver tilføjet "Jet" i menubaren efter installation af programmet. Derfor kan nye brugere hurtigt lære at bruge programmet via den genkendelige Excel-brugerflade. Når JetReports er aktiveret, kan man udvælge de data i Business Central, som rapporten skal baseres på og med musen trække dem over i Excel. Her designes rapporten også med få museklik.

Et øget og detaljeret overblik
Formålet med at danne rapporter er typisk at få et overblik over en større datamængde og det opfylder JetReports rapporter til fulde. Samtidig giver programmet også brugerne mulighed for nemt at gå den anden vej og undersøge den mindste detalje ved hjælp af en såkaldt "drill-down" funktion. Med den kan man slå direkte op i Business Central via Excel og således trin for trin 'bore' sig ned til de data i Dynamics 365 Business Central, der har dannet grundlag for de enkelte tal i rapporten. Alle oplysninger i rapporten kan således umiddelbart efterprøves og eventuelle tvivlsspørgsmål kan ryddes af vejen med det samme.

Download produktblad