ydelser-header-min.jpg

Microsoft Power BI - intelligent rapportering

Med Power BI fra Microsoft får virksomheden:

  • En helstøbt Business Intelligence-løsning
  • Flotte visuelle rapporter
  • BI på alle enheder

Introduktion til Power BI

Virksomheder kan have oceaner af data tilgængelig, og ofte har man et ønske om at bruge de data til skabe forretningsmæssig værdi. For at skabe en sammenhæng og se tendenser mellem alle de forskellige datatyper, kræver dette ofte et business intelligence-værktøj. Nu har virksomheden så de rå data – men hvad så? Hvordan skal data præsenteres for mellemlederne, direktionen og bestyrelsen?

Som beslutningstager i en virksomhed er det vigtigt hurtigt at kunne danne sig et overblik over virksomhedens nøgletal og herigennem generere flotte og overskuelige rapporter til direktionen eller bestyrelsen. Det er her Power BI fra Microsoft kommer ind i billedet.

Fordele ved Power BI

Kreér flotte rapporter
Med Power BI får du et visualiseringsværktøj, som gør dig i stand til at lave flotte, interaktive rapporter. Dermed kan du hurtigt få overblik over virksomhedens vigtigste nøgletal samt præsentere dem for hele organisationen på en forståelig måde.

Se rapporter på alle enheder
Du kan altid tilgå dine rapporter via Power BI, da data ligger i skyen og fungerer på alle enheder. Det betyder at du hurtigt kan få adgang til de data, som er vigtige for dig – uanset tid og sted. Du kan ydermere hurtigt og nemt sende rapporter til kolleger direkte fra Power BI appen.

BI til hele organisationen
BI er ikke kun for økonomiafdelingen og ledelsen, men for hele organisationen. Power BI giver således fx salg, marketing mv. mulighed for at få indsigt i marketingkampagner, beregne lønsomhed på salg og meget mere.

Få et hurtigt overblik over Power BI

Ved at lægge Power BI oven på virksomhedens BI-løsning får virksomheden en helstøbt business intelligence-løsning, der både dækker den rå dataopsamling og den flotte visualisering. Power BI komplementerer således virksomhedens eksisterende business intelligence-løsning ved at give brugeren mulighed for selv at designe sine dashboards via drag-and-drop over de data og KPI'er, som man gerne vil have vist. Alle dashboards er interaktive med mulighed for drilldown til underliggende rapporter for at få vist yderligere data for rapporten.

Få et hurtigt overblik over Power BI

Integrer Power BI med alle dine yndlingsværktøjer

Det skaber ikke værdi at have en masse forskellige systemer med et væld af data, hvis ikke man kan skabe sammenhæng mellem de forskellige datakilder. Får man derimod skabt sammenhæng mellem data, har virksomheder mulighed for at udnytte dem til forretningsmæssige gevinster. Har du fx integreret data fra Dynamics 365 for Sales (CRM-systemet) til ERP-systemet, kan der bl.a. ses, hvor i landet eller verden virksomhedens mest profitable kunder findes - og hvilke markeder virksomheden tjener mindst på. Power BI åbner op for hundredevis af integrationer til fx CRM-systemer, marketingsystemer, ERP-systemer og mange flere. Power BI er allerede en integreret del af Office 365, hvilket betyder at du let kan generere simple rapporter via fx et excel-regneark.

Kort sagt: Har du datakilder, kan du integrere dem i Power BI.

Specialister i Power BI og Business Intelligence

Uanset hvilken branche du befinder dig i, så har vi BI-kompetencerne hos Elbek & Vejrup til at yde kompetent rådgivning specifikt inden for din branche. Vores konsulenter tager altid udgangspunkt i din forretning og processerne heri, analyserer dem og kommer med deres bud på en løsning, der giver jer mulighed for at løfte jeres forretningsdata på et højere niveau.

Bomaerke