Office 365 - det Office du kender og mange flere online-tjenester

Microsoft Office 365 er det samme Office, du allerede kender - det er bare blevet en cloud-baseret abonnementsløsning til virksomheder. Microsoft har gjort Office-pakken lettere tilgængelig, eftersom det er blevet placeret i skyen, hvilket gør, at du som bruger kan få adgang til dine programmer og filer, uanset hvor du befinder dig. Uanset hvilken enhed du benytter, om det er telefon, tablet, PC eller MAC, har du altid adgang til dine vigtige dokumenter og programmer.

Du har højest sandsynligt allerede en Microsoft Office-løsning og tænker måske, "hvorfor skal jeg skifte dette ud?" Microsoft Office 365 giver dig nye muligheder for fleksibilitet i forhold til arbejdssted og situation, samtidig med at Microsoft automatisk giver dig alle de opdateringer, du har brug for. Det vil sige, at det er Microsoft, der står for al vedligeholdelse af løsningen, så du kan koncentrere dig om din virksomhed og ikke om opdateringer.

I Microsoft Office 365 løsningen får du alle de programmer, som du allerede kender fra tidligere versioner af Office-pakken samt mange flere online-tjenester, der kun er tilgængelige i Office 365.

Microsoft Dynamics NAV computer uden skygge

Office 365 komplimenterer din Dynamics NAV

Det har aldrig været nemmere at holde sine Microsoft-løsninger til virksomheden samlet i ét sted.

Du kan tilgå det nye Microsoft Dynamics NAV online, hvor vores tillægsmoduler til f.eks. tidsregistrering ligeledes foregår online. Du vil derfor med Office 365 få en samlet online 360 graders IT-løsning, hvor du ikke er afhængig af arbejdssted.

Prøv Microsoft Dynamics NAV gratis. Bestil ved at trykke på nedenstående knap.

Bestil demo