lej-dynamics-nav-header-min.jpg

Lej Microsoft Dynamics NAV

Du har mulighed for at få Dynamics NAV på abonnement og få det hosted i skyen.

Lej Dynamics NAV på abonnementsbasis

Lej en Dynamics NAV-løsning, uden at du skal investere og vedligeholde servere. Det giver dig mere tid til dit egentlige arbejde - din kerneforretning.
Når du vælger en hosted Dynamics NAV-løsning, lejer du plads og software, uden at du skal investere og vedligeholde servere. Du er sikret, at dit regnskabssystem altid er opdateret og kørende. Du kan altid få adgang til dine data og bruge dit økonomisystem, hvis du er på internettet. 

Fordele ved at leje Dynamics NAV

Med en hosted Dynamics NAV-løsning får du en række fordele

  • Beskyttelse af din data med personligt password og brugeradgang
  • Automatisk backup og opdateringer- inkl. licens
  • Mulighed for at leje et komplet standard økonomisystem med køb, salg, lager og finans
  • Mulighed for at få en Standardkontoplan lagt ind
  • Mulighed for leje standard-NAV, ERP-løsninger tilpasset en specifik branche samt EV tillægsløsninger
  • Mulighed for at leje standard branche økonomisystem
Dynamics nav på alle enheder

Hvorfor leje Dynamics NAV?

Vil du slippe for regneark og i stedet have et økonomisystem med plads til at vækste? Så har vi en løsning, der passer til dig. Når du får hosted din Dynamics NAV-løsning hos os, slipper du for at bekymre dig om servere, opdateringer og backup. Du betaler en månedlig ydelse pr. bruger, og vi tager os af al teknikken, så du kan tage dig af din forretning.

Med en hosted Dynamics NAV-løsning kan du tilgå dit system fra en hvilken som helst computer med adgang til internettet. Det betyder, at du ikke er bundet af dit skrivebord, men kan arbejde hjemmefra, fra en bærbar pc og på kontoret, og alle steder er sikkerheden i top. Vores konsulenter har bred erfaring med alle typer af opsætninger. Derfor kan vi tilpasse løsningen til netop dit behov, og hjælpe dig hurtigt i gang.

Vi bygger vores løsninger på nyeste version af Microsoft Dynamics teknologi. Når nye versioner bliver tilgængelige, vil vi opdatere vores løsninger til at tilpasse den nye teknologi.

Få en gratis demo af Dynamics NAV

Er du en mindre eller nystartet virksomhed, kan du formegentlig nøjes med en standard Dynamics NAV-løsning. Hos Elbek & Vejrup har du mulighed for at prøve standard-versionen af Dynamics NAV kvit og frit i 30 dage, inden du beslutter dig for at købe eller leje.

Få en gratis demo