lessor-header-min.jpg

Få kompetent ERP-rådgivning

Elbek & Vejrup er eksperter i både forretnings- og ERP-rådgivning. Med os som samarbejdspartner opnår du følgende fordele:

  • Dygtige konsulenter med branchekendskab
  • En samarbejdspartner med mere end 25 års erfaring med ERP-systemer
  • Optimerede forretningsprocesser

Introduktion til ERP-rådgivning

Hos Elbek & Vejrup er vi eksperter i at rådgive vores kunder om ERP-systemer. Vi har mange års erfaring både med at rådgive, samt at implementere ERP-systemer i både små og store organisationer. På denne side kan du læse mere om, hvordan vores viden kan komme din virksomhed til gode.

Få hjælp til at komme i mål med dit ERP-projekt

Vi eksperter i at arbejde med og rådgive om ERP i både små og store virksomheder. Vi har mere end 25 års erfaring inden for området, og derfor ved vi også, hvor krævende det kan være for en virksomhed, at komme succesfuldt igennem et ERP-projekt.

At implementere et ERP-system er krævende i både tid og ressourcer. Dette er uanset om det er en reimplementering, en opgradering  eller et skifte fra et gammelt ERP-system til et nyt.

Vi ved udfordringerne er mange, og vi har erfaring med at implementere ERP-systemer i en lang række brancher. Derfor har vi kompetencerne til at rådgive om alle aspekter af arbejdet med ERP-systemer i din virksomhed. Blandt andet:

  • Hvilket ERP-system skal du vælge til din virksomhed
  • Hvordan skal ERP-systemet implementeres i din virksomhed
  • Hvordan får du det maksimale ud af din ERP-løsning
Bomærke 4

Udvælgelse af ERP-system

Et af de emner vi får mange henvendelser omkring, er hvilket ERP-system man bør vælge. Ved valg af ERP-løsning er det særligt vigtigt at opsætte tydelige KPI’er for, hvad et ERP-system skal kunne og bidrage med samt hvilke processer man ønsker optimeret eller automatiseret. Vi arbejder med og er eksperter i Microsoft Dynamics 365 Business Central og vores dygtige konsulenter kan hurtigt afgøre hvilket ERP-system, der vil passe bedst til både din virksomhed og særligt din branche.

Implementering af ERP-system

Et andet emne vi får mange henvendelser omkring er, hvordan man bedst implementerer et ERP-system i en virksomhed. At implementere et ERP-system tager både tid, og kræver mange ressourcer, både økonomisk og ikke mindst organisatoriske ressourcer. Vores konsulenter har mange års erfaring med at rådgive virksomheder om, hvordan man bedst kommer igennem denne proces. Med vores ekspertise kan vi både gøre denne proces kortere end den ellers kunne være blevet samt være med til at sikre, at jeres virksomhed har de rette forudsætninger for at kunne indfri jeres målsætninger med det nye system.

Optimering af dit ERP-system

Et tredje emne som vi får mange henvendelser om er, hvordan man som virksomhed kan få det maksimale ud af sit nuværende system. Det kan både være virksomheder, der lige har fået implementeret en ERP-løsning, eller der kan være tale om virksomheder, som har haft systemet i længere tid, men stadig ikke føler, at de ser de resultater, de ønsker.

I disse situationer kan vores konsulenter bidrage med deres unikke branche- og produktindsigt og hjælpe netop jeres virksomhed med at optimere ERP-systemets processer til at understøtte jeres forretning. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og deres særlige behov.

Vores rådgivning skal altid skabe mærkbare resultater

Som virksomhed har vi stor fokus på at være til stede for vores kunder fra start til slut. Vores dygtige konsulenter skal tænke som vores kunder og agere som om de selv sad i jeres virksomhed.

Vores rådgivning afspejler disse værdier. Med en konsulent tilknyttet fra Elbek & Vejrup, vil i både opleve stor proaktivitet, et fagligt højt niveau og ikke mindst punktlighed.

Vi går meget op i at alle vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres område, og vores arbejde skal altid bruges til at skabe mærkbare resultater for din virksomhed.

Section12

Kontakt os og få hjælp til at finde den bedste løsning

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige ERP-løsning til din virksomhed. Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365 Business Central-løsninger og kan hurtigt hjælpe dig med at finde ud af, om Microsoft Dynamics 365 Business Central er den bedste løsning for din virksomhed.

Kontakt os i dag enten via telefon eller e-mail, og lad os hjælpe dig med at optimere din virksomhed yderligere.