Ressourcestyring til brandvæsenet

  • Opnå forbedret økonomistyring
  • Undgå ressourcespild
  • Få overblik over hele forretningen

Opnå forbedret økonomistyring og undgå ressourcespild

Økonomiaftalen mellem Regeringen og KL betyder, at kommunernes brandvæsener skal sammenlægges pr. 1. januar 2016. Etableringen af fælles beredskabssamarbejde på tværs af kommunegrænser indebærer, at der naturligt opstår mulighed for bedre ressourceudnyttelse på eksempelvis det administrative niveau og medarbejderstaben generelt.

Uanset hvordan I vælger at organisere jeres administrative enhed, vil det kræve de rette IT-værktøjer til at understøtte jeres nye selskab med mange forskelligartede aktiviteter, og for at skabe et fuldt overblik over mandskab og materiel, samt stram styring af indtægter og udgifter. Med EV Brand får du overblik over opgaver, medarbejdere, maskiner og materiel, serviceopgaver, kursusaktivitet, sideordnede aktiviteter – fra budget til registrering af det faktiske forbrug - og samtidig kan EV Brand integreres med kommunens økonomistyringssystem (fx Microsoft Navision). Dermed kan brandvæsenet effektivt styre sin forretning og samtidig levere de ønskede data til kommunen, så kommunen fortsat har fælles økonomistyring.

Undgå budgetoverskridelser

EV Brand har værktøjer til styring, rapportering og opfølgning på alle niveauer i organisationen. Løsningen sikrer, at konkrete aktiviteter i afdelingerne bliver påført det overordnede regnskab. Dermed har du altid overblik over alle udgifter i de enkelte afdelinger. Ligeledes sikrer løsningen dig et totalt overblik over alle sager, ressourcer, projekter og aktiviteter i hver afdeling. Med EV Brand får du ingen ubehagelige overraskelser hvad angår overskridelse af budgetter, og samtidig har du hele tiden det fulde overblik over de interne ressourcer. Med en forbedret styring af alle aktiviteter kan investeringen i EV Brand hurtigt tjenes ind igen.

 

Moduler til EV Brand

Økonomi: Budget & Regnskab

Sager: Hvilke opgaver skal løses

Ressourcer: Medarbejdere, maskiner og materiel

Lager: Komplet lagerstyring, også i bilerne

Værksted: Løsning som anvendes af værkstedspersonel i forbindelse med rep. af maskinpark/materiel

Servicemodul: Styring/planlægning og fakturering af f.eks. slukkerudstyr og brandhaner

Kursus: Planlægning og fakturering af kursusaktiviteter

Anlæg: Styring af alle anlægsaktiver til afskrivning

Download produktblad

Er du klar til en snak?

Book et møde til en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Book et møde

Eller ring direkte til

Lotte Jensen

Teamleder

+45 30 35 08 40