GPTW-header-til-web-min (2).jpg

Bliv en del af et professionelt miljø hvor medarbejdere anses som det vigtigste aktiv

Elbek & Vejrup vækster og leverer de nyeste Microsoft platforme med højeste kvalitet. 98% af medarbejderne i Elbek & Vejrup siger: ”Mit arbejde giver mening – det er ikke bare et arbejde”, og 100% siger: ”Jeg er stolt af at fortælle andre, at jeg arbejder her”.

Best-Workplaces-Regional_Europe-2019_RGB.png

Ledige stillinger

Elbek & Vejrup er landets største forhandler af Dynamics 365 Business Central (tidligere Dynamics NAV). I 2018 kårede Great Place To Work Elbek & Vejrup som den bedste arbejdsplads blandt mellemstore virksomheder i Danmark, ligesom Great Place To Work i både 2017 og 2018 kårede Elbek & Vejrup til at være den bedste arbejdsplads i hele den danske IT-branche. Senest har Great Place To Work i 2019 kåret Elbek & Vejrup som Europas anden bedste arbejdsplads. Disse kåringer stadfæster, at medarbejderne er og bliver Elbek & Vejrups vigtigste aktiv og kimen til den succes og vækst, som vi har gennemgået de seneste år. Vi arbejder løbende på at skabe en arbejdsplads med en unik atmosfære og enestående forhold, der fremmer arbejdsglæden og lysten til at være en del af Elbek & Vejrup, hvorfor vi er både stolte og taknemmelige for titlerne. Du kan se den komplette liste her.

Skulle du have lyst til at blive en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads, hvor vi anser vores dygtige og engagerede medarbejdere, som vores vigtigste aktiv, kan du herunder se vores ledige stillinger.

Har du kompetencer, som ligger uden for de ledige stillinger, og som kan bidrage til vores videre vækst, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@elbek-vejrup.dk.

Er du blevet nysgerrig på grundlaget for vores gode arbejdsmiljø, og kunne du tænke dig at vide mere om kulturen i Elbek & Vejrup, kan du herunder se vores kulturprofil.

Læs Elbek & Vejrups kulturprofil

Sådan behandler Elbek & Vejrup dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR

Når du søger en stilling hos Elbek & Vejrup, behandler vi de oplysninger, som du har givet Elbek & Vejrup i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen for udvalgte stillinger kan Elbek & Vejrup bede dig om at gennemføre en personlighedstest og/eller -profil samt en intelligenstest. Resultatet af denne bliver behandlet af Elbek & Vejrups HR-afdeling samt af den ansættende personaleleder. Elbek & Vejrup bruger oplysningerne til at vurdere, hvorvidt vi ønsker at tilbyde dig ansættelse samt til at kommunikere med dig i rekrutteringsprocessen.  Dine oplysninger opbevares blandt andet i Elbek & Vejrups systemer og hos vores leverandører af intelligenstests samt personlighedstests og -profiler.

Elbek & Vejrup har indgået databehandleraftaler med de pågældende leverandører i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

Det er alene den ansættende personaleleder, HR-afdelingen og IT-administratorer, der med personlige passwords har adgang til dine oplysninger.

Bliver du ansat i Elbek & Vejrup, gemmes dine oplysninger i overensstemmelse med Elbek & Vejrups persondatapolitik for medarbejdere, som du finder på Elbek & Vejrups intranet.

Bliver du ikke ansat i Elbek & Vejrup, opbevares dine oplysninger i 6 måneder efter, at afslaget er givet. Vi indhenter samtykke fra dig til opbevaring af dine oplysninger, såfremt vi ønsker at opbevare disse længere end 6 måneder.

Elbek & Vejrup kan i visse tilfælde videregive dine personoplysninger, hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Ønsker du adgang til de oplysninger, som Elbek & Vejrup behandler om dig, enten i forbindelse med opdatering af dine oplysninger, eller fordi du ønsker, at vi skal slette dine oplysninger, kan du rette henvendelse til Elbek & Vejrups HR-afdeling på job@elbek-vejrup.dk eller 70 20 20 86.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.