Miniguide Header

Enkle guides i 5 trin til hvordan du opnår effektiv styring af din virksomheds kerneområder

Vi har udarbejdet fire miniguides, som gennemgår en række vigtige punkter, du skal være opmærksom på, når du implementerer en forretningsløsning til din virksomhed inden for områderne:

  • Produktionsstyring
  • Projektstyring
  • Økonomistyring
  • Salgsstyring og kundeoplevelse

5 trin til effektiv projektstyring

Har du oplevet, at der i din virksomhed er tidsplaner der skrider, manglende styring af økonomien og ineffektiv udnyttelse af arbejdskraften? Så kan du med fordel rette blikket mod din virksomheds projektstyring. Der er flere vigtige knapper, du kan skrue på. Det skal for eksempel ikke være raketvidenskab at oprette et projekt. Hvordan undgår du det? Det hjælper vi dig i denne miniguide med at blive klogere på.

Download miniguide
Produktionsstyring Grafik Til Website 72Dpi

5 trin til effektiv økonomistyring

Når du arbejder med din virksomheds økonomistyring, kan du få stor nytte af ”dimensioner” i Business Central. Dimensioner kan være debitorgrupper, afdelinger, produktgrupper mm. Det er nemlig vigtigt at måle på de parametre, som forretningsmæssigt giver mening at måle på. Vil du vide mere om, hvordan du opnår et stærkt datagrundlag for dine beslutninger? Det hjælper vi dig i denne miniguide med at blive klogere på.

Download miniguide
Økonomistyring Grafik Til Website 72Dpi

5 trin til effektiv produktionsstyring

Manglende overblik over lagerbeholdning og omkostninger er en problemstilling, som gennem arbejde med virksomhedens produktionsstyring kan imødekommes. I arbejdet med produktionsstyring er der en række vigtige punkter at tage højde for. Valide stamdata er en nøglefaktor, ligesom det kan være nødvendigt at skabe stabile leverandørsamarbejder- og aftaler. Vil du vide mere om, hvordan du effektiviserer din produktionsstyring? Det hjælper vi dig i denne miniguide med at blive klogere på.

Download miniguide
Produktionsstyring Grafik Til Website 72Dpi (1)