whitepaper-it-bør-ikke-være-en-investering-i-blinde-header-min.jpg

IT - bør ikke  være en investering i blinde

Er du interesseret i at vide, hvordan IT kan indfri forbedringspotentialet i din virksomhed, kan du læse mere i vores whitepaper.

I mange virksomheder bliver investeringer i et ERP-system set som en udgift, men den rette IT-løsning giver synlige resultater på virksomhedens produktivitet og bundlinje. Den rette IT-løsning er en væsentlig del af forretningsudviklingen og produktionsanlægget, som sikrer fuld udnyttelse af virksomhedens produktions-, salgs- og leveringspotentiale samt likviditetsstyring. Men det er også en investering, som kræver forberedelse samt fokus på implementering i organisationen og drift for at få det optimale udbytte. Processen kan virke uoverskuelig med mange faldgruber.

Børsen Ledelse bragte et uddrag af dette whitepaper september/2015.

Hvorfor nyt ERP-system?

Pres på produktionsomkostninger, leveringstider, kvalitet og effektiv projektstyring kræver, at forretningsgangene i virksomheden er optimerede. Implementering af et ERP-system giver overblik over processer, ressourcer, afsætning, og effektivitet, så virksomheden kan levere vækst og resultater til aktionærer og stakeholders.

Argumenterne for et nyt ERP-system dækker, ud over mulighed for effektivisering af virksomhedens ressourcer, optimering af forretningsgange og understøttelse af virksomhedens processer.

10 skridt til ERP-succes

For at få en optimal implementering af en IT-løsning, er det absolut største succeskriterium forberedelse. Følgende er 10 skridt man som virksomhed skal igennem for at opnå en succesfuld ERP-implementering: 

  1. Forbered projektet
  2. Definer og afstem målene
  3. Start et virksomhedsprojekt
  4. Fokuser på organisationen
  5. Afsæt ressourcer
  6. Skab ejerskab i alle led
  7. Afstem forventninger
  8. Implementer og test
  9. Mål målene
  10. Fokuser på det næste projekt

Få whitepaperet IT - bør ikke være en investering i blinde

Er du interesseret i at vide, hvordan virksomheden kommer i mål med en ny ERP-løsning? Hvilke faldgrupper man skal holde øje med, samt en uddybelse af de 10 skridt til ERP-succes? Så udfyldt formularen herunder, og du vil modtage en mail med din version.

Få whitepaper