10 skridt til succes

For at få en optimal implementering af en IT-løsning, er det absolut største succeskriterium forberedelse. 
10 skridt til ERP-succes:

  1. Forbered projektet.
  2. Definer og afstem målene.
  3. Start et virksomhedsprojekt.
  4. Fokuser på organisationen.
  5. Afsæt ressourcer.
  6. Skab ejerskab i alle led.
  7. Afstem forventninger.
  8. Implementer og test.
  9. Mål målene.
  10. Fokuser på det næste projekt.

Download whitepaper

Når jeg downloader dette whitepaper, giver jeg samtidig samtykke til, at Elbek & Vejrup må kontakte mig.

IT bør ikke være en investering i blinde

I mange virksomheder bliver investeringer i et ERP-system set som en udgift, men den rette IT-løsning giver synlige resultater på virksomhedens produktivitet og bundlinje. Den rette IT-løsning er en væsentlig del af forretningsudviklingen og produktionsanlægget, som sikrer fuld udnyttelse af virksomhedens produktions-, salgs- og leveringspotentiale samt likviditetsstyring. Men det er også en investering, som kræver forberedelse samt fokus på implementering i organisationen og drift for at få det optimale udbytte. Processen kan virke uoverskuelig med mange faldgruber.

Børsen Ledelse bragte et uddrag af dette whitepaper september/2015.

Hvorfor nyt ERP-system?

Pres på produktionsomkostninger, leveringstider, kvalitet og effektiv projektstyring kræver, at forretningsgangene i virksomheden er optimerede. Implementering af et ERP-system giver overblik over processer, ressourcer, afsætning, og effektivitet, så virksomheden kan levere vækst og resultater til aktionærer og stakeholders.

Argumenterne for et nyt ERP-system dækker, ud over mulighed for effektivisering af virksomhedens ressourcer, optimering af forretningsgange og understøttelse af virksomhedens processer.