Cookie- og privatlivspolitik


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies


Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics (3. Part)
    Google Analytics cookies bruges til at måle trafikken på Elbek-vejrup.dk. Gemmer en unik tekststreng til at identificere browser, tidspunkter for interaktion og hvilken side/kilde, der førte brugeren ind på siden. Ingen personlige oplysninger indsamles.
  • Google Maps (3. Part)
    Google Maps cookies gemmer en unik tekststreng til at identificere, hvilken browser der bruges, og hvilke indstillinger der sættes på kortet. Ingen personlige oplysninger indsamles.
  • Youtube (3. Part)
    Disse cookies sættes igennem indlejrede youtube-videoer og registrerer bl.a. antal visninger for videoen, og hvilke indstillinger der bruges under afspilning af videoen. Der indsamles ingen personlige oplysninger, medmindre du er logget ind på din google konto, så kobles dine valg sammen med din konto. Det sker eksempelvis, hvis du trykker ”like” på en video. Dine valg gemmes derfor ikke i cookies, men på din google konto.
  • AddThis (3. Part)
    Vi bruger sociale deling-knapper til tjenester, herunder LinkedIn, Del Dette, Google+ og Facebook. Disse giver dig mulighed for at dele sider med dine venner via disse net. Disse websteder kan også overvåge din brug af disse knapper, gennem brug af eksterne sporingskoder, der er nødvendige for at køre på knapperne på denne hjemmeside.
  • New Relic (3. Part)
    Disse cookies giver os data om, hvordan vores website og server performer og hjælper os til, at det kører bedst muligt.
  • CrazyEgg (3. Part)
    Vi bruger CrazyEgg til at måle brugeradfærd på elbek-vejrup.dk. Dette bruges til at optimere vores website ift. hvordan vi bygger det mest optimalt op, således vores besøgende bliver præsenteret for det mest relevante indhold.
  • GetSiteControl (3. Part)
    Vi udfører jævnligt spørgeskemaundersøgelser for at forbedre oplevelsen for vores besøgende. Besvarelserne heri er 100% anonyme, bliver ikke videregivet og er udelukkende til internt brug hos marketing i Elbek & Vejrup.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: marketing@elbek-vejrup.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Elbek & Vejrup A/S
Tangen 6
8200 Aarhus N
Telefon: +45 7020 2086
E-mail: ev@elbek-vejrup.dk