GPTW-header-til-web-min (2).jpg

Bliv en del af et professionelt miljø hvor medarbejdere anses som det vigtigste aktiv

Elbek & Vejrup vækster og leverer de nyeste Microsoft platforme med højeste kvalitet.

  • 98% af medarbejderne i Elbek & Vejrup siger:”Mit arbejde giver mening – det er ikke bare et arbejde”
  • 100% siger: ”Jeg er stolt af at fortælle andre, at jeg arbejder her”.

Kulturen i Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrups vision er at være den foretrukne rådgivnings- og IT-partner inden for udvalgte brancher. Vi vil være Danmarks bedste til at levere forretningsløsninger, som skaber værdi for vores kunder. Vi er overbeviste om, at vi kun bliver de bedste, ved at have Danmarks bedste kolleger - både på det faglige og personlige plan. Derfor arbejder vi hele tiden på, at gøre vore arbejdsplads så attraktiv som muligt, så vi kan tiltrække, samt fastholde de bedste medarbejdere, og vi i fællesskab kan levere værdi gennem IT til vores kunder.

Vores værdisæt er omdrejningspunkt i alt hvad vi foretager os, og det skaber et fælles grundlag for alle vores kolleger.
Værdisættet er døbt AKSEL: Arbejdsglæde, Kvalitet, Samarbejde, Engagement og Loyalitet.

Vi er overbeviste om, at vi alle gør en større forskel, når vi bringes frem ad af et ensartet værdigrundlag, som gennemsyrer vores adfærd. Jo bedre vi er til at agere ud fra værdierne, desto flere tilfredse kunder og kolleger får vi.

Vi har et ønske om, at skabe en kultur hvor vores kolleger bliver inddraget i at skabe forbedringer, så vi kan fortsætte med at udvikle vores virksomhed. Den atmosfære og det sammenhold, vi oplever i hverdagen, bekræfter os i, at vi gør rigtig meget på den rigtige måde.

Er du blevet nysgerrig på grundlaget for vores gode arbejdsmiljø, og kunne du tænke dig at vide mere om kulturen i Elbek & Vejrup, kan du herunder se vores kulturprofil.

Læs Elbek & Vejrups kulturprofil

Ledige stillinger

Elbek & Vejrup er landets største forhandler af Dynamics 365 Business Central. I 2018 kårede Great Place To Work Elbek & Vejrup som den bedste arbejdsplads blandt mellemstore virksomheder i Danmark, ligesom Great Place To Work i både 2017 og 2018 kårede Elbek & Vejrup til at være den bedste arbejdsplads i hele den danske IT-branche. Senest har Great Place To Work i 2019 kåret Elbek & Vejrup som Europas anden bedste arbejdsplads. Disse kåringer stadfæster, at medarbejderne er og bliver Elbek & Vejrups vigtigste aktiv og kimen til den succes og vækst, som vi har gennemgået de seneste år. Vi arbejder løbende på at skabe en arbejdsplads med en unik atmosfære og enestående forhold, der fremmer arbejdsglæden og lysten til at være en del af Elbek & Vejrup, hvorfor vi er både stolte og taknemmelige for titlerne.

Skulle du have lyst til at blive en del af Danmarks Bedste Arbejdsplads, hvor vi anser vores dygtige og engagerede medarbejdere, som vores vigtigste aktiv, kan du herunder se vores ledige stillinger.

Har du kompetencer, som ligger uden for de ledige stillinger, og som kan bidrage til vores videre vækst, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@elbek-vejrup.dk.

Sådan behandler Elbek & Vejrup dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR

Når du søger en stilling hos Elbek & Vejrup, behandler vi de oplysninger, som du har givet Elbek & Vejrup i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen for udvalgte stillinger kan Elbek & Vejrup bede dig om at gennemføre en personlighedstest og/eller -profil samt en intelligenstest. Resultatet af denne bliver behandlet af Elbek & Vejrups HR-afdeling samt af den ansættende personaleleder. Elbek & Vejrup bruger oplysningerne til at vurdere, hvorvidt vi ønsker at tilbyde dig ansættelse samt til at kommunikere med dig i rekrutteringsprocessen.  Dine oplysninger opbevares blandt andet i Elbek & Vejrups systemer og hos vores leverandører af intelligenstests samt personlighedstests og -profiler.

Bomærke 2