GPTW-header-til-web-min (2).jpg

Bliv en del af et professionelt miljø hvor medarbejdere anses som det vigtigste aktiv

Elbek & Vejrup vækster og leverer de nyeste Microsoft platforme med højeste kvalitet:

  • 98 % synes deres arbejde giver mening – det er ikke bare et arbejde
  • 100 % er stolte af at fortælle andre, at de arbejder her
  • 97 % føler, at de gør en forskel på arbejdspladsen

Kulturen i Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrups vision er at være den foretrukne rådgivnings- og IT-partner inden for udvalgte brancher. Vi er ambitiøse og stræber konstant efter fortsat at være de absolut bedste til at levere forretningsløsninger, som skaber værdi for vores kunder. Det er vores overbevisning, at det kun opnås ved at have Danmarks bedste og dygtigste kolleger – såvel fagligt som personligt. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores arbejdsplads så attraktiv som muligt, så vi kan tiltrække samt fastholde de bedste og dygtigste kolleger.

Vi er overbeviste om, at vores kultur med en flad organisering og høj grad af medarbejderinvolvering er vejen frem for Elbek & Vejrups fortsatte udvikling. Den atmosfære og det sammenhold, vi oplever i hverdagen, bekræfter, at vi utvivlsomt er på rette spor.

Sådan behandler Elbek & Vejrup dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR

Når du søger en stilling hos Elbek & Vejrup, behandler vi de oplysninger, som du har givet Elbek & Vejrup i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen for udvalgte stillinger kan Elbek & Vejrup bede dig om at gennemføre en personlighedstest og/eller -profil samt en intelligenstest. Resultatet af denne bliver behandlet af Elbek & Vejrups HR-afdeling samt af den ansættende personaleleder. Elbek & Vejrup bruger oplysningerne til at vurdere, hvorvidt vi ønsker at tilbyde dig ansættelse samt til at kommunikere med dig i rekrutteringsprocessen. Dine oplysninger opbevares blandt andet i Elbek & Vejrups systemer og hos vores leverandører af intelligenstests samt personlighedstests og -profiler.

Bomærke 1