Bliv en del af et professionelt miljø hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv

Ledige stillinger

Se aktuelle ledige stillinger

Har du kompetencer, som ligger uden for de ledige stillinger, og som kan bidrage til vores videre vækst, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på job@elbek-vejrup.dk

Kulturen i Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrups vision er at være den foretrukne rådgivnings- og IT-partner inden for udvalgte brancher. Vi er ambitiøse og stræber konstant efter fortsat at være de absolut bedste til at levere forretningsløsninger, som skaber værdi for vores kunder. Det er vores overbevisning, at det kun opnås ved at have Danmarks bedste og dygtigste kolleger – såvel fagligt som personligt. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores arbejdsplads så attraktiv som muligt, så vi kan tiltrække samt fastholde de bedste og dygtigste kolleger.

Vi er overbeviste om, at vores kultur med en flad organisering og høj grad af medarbejderinvolvering er vejen frem for Elbek & Vejrups fortsatte udvikling. Den atmosfære og det sammenhold, vi oplever i hverdagen, bekræfter, at vi utvivlsomt er på rette spor.

Vores værdisæt er omdrejningspunkt for alt, hvad vi foretager os, og det skaber et fælles grundlag for os. Værdisættet har vi døbt AKSEL og det står for:

Arbejdsglæde
Kvalitet
Samarbejde
Engagement
Loyalitet

Vi lever efter en overbevisning om, at jo bedre vi er til at agere ud fra værdierne, desto flere tilfredse kunder og kolleger har vi.

Elbek & Vejrup som arbejdsplads

Siden starten har vores strategi været enkel: Vi vil være de bedste i Danmark til NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central og til at levere forret­ningsløsninger, der skaber værdi for vores kunder. En strategi, der hver dag viser sig at fungere, når vores styringsværktøjer er med til at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige. Vi er overbeviste om, at vi kun bli­ver ved med at være de bedste ved at have Danmarks bedste kolleger og Danmarks bedste arbejdsplads – og det har vi.

E&V Som Arbejdsplads

Nem og hurtig ansøgning

Er du interesseret i en af vores stillinger? Så er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular. Herefter vil du blive kontaktet af vores HR-afdeling.

Hvornår vil du helst kontaktes?