Elbek & Vejrup
tænker forretning
før teknologi

Om os

Vi skaber værdi gennem IT

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering og digitalisering baseret på standard ERP-løsninger, som er forankret i et dybt kendskab til specifikke brancher og bygger på Best Practice. Vi udvikler standardløsninger og implementerer til en lang række brancher inden for både den offentlige og den private sektor.

Se forretningsområder

Specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med vores mange konsulenters og fagspecialisters dybe indsigt i hver enkelt kundes forretning sikrer vores kunder værdi gennem IT. En indsigt som er afgørende for, at vi kan være en effektiv sparringspartner og øge vores kunders konkurrenceevne gennem digitalisering.

Vi følger Microsofts roadmap og frigiver løbende nye versioner til Business Central-platformen. Det sikrer, at alle løsninger er skalérbare og fremtidssikrede.

Alle løsninger kan leveres og supporteres på abonnementsbasis.

Læs mere om strategi og værdier

+ 0

Fagspecialister

Konsulenter og udviklere med dyb brancheindsigt og stærke Business Central-kompetencer.

+ 0

Års erfaring

Med forretningsrådgivning, digitalisering og optimering af forretningsprocesser.

+ 0

Lokationer

Fordelt i hele landet.

Elbek & Vejrups fundament hviler på en dyb indsigt i kundernes forretning og deres branche. Øget konkurrence er et vilkår for vores kunder. Derfor er det afgørende, at vi kan understøtte deres forretning, optimere og digitalisere deres forretningsprocesser og dermed gøre en forskel. Samtidig investerer vi massivt i vores medarbejdere. Det betyder, at vi er i stand til at fastholde og tiltrække de dygtigste i branchen. En forudsætning for at sikre høj kundetilfredshed er ubetinget, at vi har de dygtigste og mest motiverede medarbejdere.

Steffen Hansen
CEO - Elbek & Vejrup A/S

Steffen Website

Etableringsår:
Elbek & Vejrup A/S er etableret i 1996

CVR.nr.:
20 11 79 82

Ejerforhold:
Ejerledet dansk virksomhed

Koncernstruktur:
Hovedselskabet er Elbek & Vejrup A/S

Regnskabsår:
Vores regnskabsår løber fra 1. juli til 30. juni

Årsrapporter:

Download årsrapport 2021/22

Download årsrapport 2020/21

Antal ansatte:
Vi er 175 ansatte fordelt på vores 5 lokationer beliggende i Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg, og Herning.

Se Elbek & Vejrups adresser

Elbek Vejrup Facade

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af markedets mest professionelle leverandører og partnere, som besidder den nyeste viden inden for deres produkter. Vi er derfor autoriseret forhandler af en lang række IT-produkter, som er fuldt integreret til Dynamics 365 Business Central.

ERP Guide Section Forside (2)