Elbek & Vejrup
tænker forretning
før teknologi

Om os

Vi skaber værdi gennem IT

Elbek & Vejrup optimerer og digitaliserer forretningsprocesser samt yder rådgivning i relation hertil. Vi udvikler og implementerer standard ERP-løsninger til udvalgte brancher. Vores løsninger bygger på best practice samt et dybt kendskab til specifikke brancher – inden for både den offentlige og den private sektor.

Se brancher og ydelser her

Alle vores løsninger bygger på Microsoft-teknologier, som vi er specialiserede i, primært Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette kombineret med vores mange konsulenters og fagspecialisters dybe indsigt i hver enkelt kundes forretning sikrer vores kunder værdi gennem IT. En indsigt som er afgørende for, at vi kan være en effektiv sparringspartner og øge vores kunders konkurrenceevne gennem digitalisering.

 

Læs mere om strategi og værdier

Elbek & Vejrups fundament hviler på en dyb indsigt i kundernes forretning og deres branche. Øget konkurrence er et vilkår for vores kunder. Derfor er det afgørende, at vi kan understøtte deres forretning, optimere og digitalisere deres forretningsprocesser og dermed gøre en forskel. Samtidig investerer vi massivt i vores medarbejdere. Det betyder, at vi er i stand til at fastholde og tiltrække de dygtigste i branchen. En forudsætning for at sikre høj kundetilfredshed er ubetinget, at vi har de dygtigste og mest motiverede medarbejdere.

Steffen Hansen
CEO - Elbek & Vejrup A/S

Steffen Website

Etableringsår:
Elbek & Vejrup A/S er etableret i 1996.

CVR.nr.:
20 11 79 82

Ejerforhold:
Ejerledet dansk virksomhed.
+ 80% af ansatte har aktier og er medejere af virksomheden.

Koncernstruktur:
Hovedselskabet er Elbek & Vejrup A/S.

Regnskabsår:
Vores regnskabsår løber fra 1. juli til 30. juni.

Årsrapporter:

Download årsrapport 2022/23
Download årsrapport 2021/22

Antal ansatte:
Vi er 180 ansatte fordelt på vores 5 lokationer beliggende i Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg og Herning.

Se Elbek & Vejrups adresser

Elbek Vejrup Facade

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af markedets mest professionelle leverandører og partnere, som besidder den nyeste viden inden for deres produkter. Vi er derfor autoriseret forhandler af en lang række IT-produkter, som er fuldt integreret til Dynamics 365 Business Central.

Samarbejdspartnere Section