Elbek & Vejrup Om os

Værdi gennem IT

Vores mange konsulenter er fagspecialister og bidrager igennem
effektive løsninger og rådgivning til optimering af virksomhedens forretningsprocesser.

 

Elbek & VejrupVi skaber værdi gennem IT for vores kunder

Vi effektiviserer forretningsprocesser, der skaber konkurrencemæssige fordele for vores samarbejdspartnere.
Vi yder forretningsrådgivning og udvikler IT-løsninger, som er forankret i et dybt kendskab til specifikke brancher. Vores løsninger er baseret på Microsoft-teknologi.  

Om os

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på standard software-løsninger, som vi udvikler og implementerer til en række forskellige brancher. Vi har særlige kompetencer og færdige standard ERP-løsninger til den offentlige sektor samt udvalgte brancher i den private sektor. Alle løsninger kan også leveres og supporteres på abonnementsbasis. Se vores forretningsområder.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Denne viden har resulteret i en tværgående rådgivningsfunktion, som kan 

 

rådgive kunder, inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast. Vores rådgivning bygger på et samlet enterprisekoncept, som sikrer, at løsningerne implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag, due diligence, forretningsprocesser og aktiviteter.

Specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher, er den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for vores kunder og dermed øge deres konkurrenceevne.

Læs mere om strategi og værdier her

Fakta

Etableringsår:
Elbek & Vejrup er etableret i 1996

CVR.nr.:

20 11 79 82

Ejerforhold:

Ejerledet dansk virksomhed

Koncernstruktur:
Hovedselskabet er Elbek & Vejrup

Regnskabsår:
Vores regnskabsår løber fra 1. juli til 30. juni

Årsrapporter:
Download årsrapport 2015/16
Download årsrapport 2014/15Antal ansatte:

Vi er 140 ansatte fordelt på vores 6 lokationer beliggende i Aarhus, Herlev, Kolding, Esbjerg, Herning og Hjørring. Se Elbek & Vejrups adresser her.

Certificerede branchespecialister

Elbek & Vejrup er Microsoft Gold Partner, hvilket betyder at vi leverer nyskabende, gennemtestede løsninger, der bygger på Microsoft-teknologier, der styrker din konkurrenceevne gennem effektive forretningsprocesser.

Læs mere

Bliv en del af en virksomhed i vækst

Som medarbejder hos Elbek & Vejrup bliver du en del af en virksomhed i vækst, som vægter medarbejdernes trivsel og konstante udvikling højt. Læs mere om vores værdier, arbejdsforhold, ledige stillinger m.v.


Læs mere

 

Microsoft Dynamics NAV samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af markedets mest professionelle leverandører og partnere, som besidder den nyeste viden inden for deres produkter. Vi er derfor autoriseret forhandler af en lang række IT-produkter, som er fuldt integreret til Microsoft Dynamics NAV. 

Læs mere

Kontakt - klik for info

Kontakt

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner Følg os på LinkedIn

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner

+45 70 20 20 86

Følg os på LinkedIn

Udfyld formularen

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak!

Vi ringer tilbage hurtigst muligt