GPTW-header-til-web-min (2).jpg

Værdi gennem IT

Vores mange konsulenter er fagspecialister. De bidrager igennem
digitalisering til effektive løsninger og rådgiver om optimering af
virksomhedens forretningsprocesser.

Best-Workplaces-Regional_Europe-2019_RGB.png

Elbek & VejrupVi skaber værdi gennem IT for vores kunder

Vi effektiviserer og digitaliserer forretningsprocesser, der skaber konkurrencemæssige fordele for vores samarbejdspartnere. Vi yder forretningsrådgivning og udvikler IT-løsninger, som er forankret i et dybt kendskab til specifikke brancher. Vores løsninger bygger på Microsoft-teknologi og følger Microsofts roadmap. Vi frigiver løbende nye versioner til Business Central-platformen.

Om os

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering og digitalisering baseret på standard software-løsninger, som vi udvikler og implementerer til en række forskellige brancher. Vi har særlige kompetencer og standard ERP-løsninger til den offentlige sektor samt udvalgte brancher i den private sektor. Alle løsninger kan også leveres og supporteres på abonnementsbasis. Se vores forretningsområder.

I tæt samarbejde med vores kunder har vi samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Vi rådgiver kunder, inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast.

Vores rådgivning bygger på et samlet koncept og metode, som sikrer, at løsningerne implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag, forretningsprocesser og aktiviteter.

Specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher, er den afgørende forudsætning for, at vi kan være en effektiv sparringspartner for vores kunder og dermed øge deres konkurrenceevne gennem digitalisering.

Læs mere om strategi og værdier her

Fakta

Etableringsår:
Elbek & Vejrup A/S er etableret i 1996

CVR.nr.:

20 11 79 82

Ejerforhold:

Ejerledet dansk virksomhed

Koncernstruktur:
Hovedselskabet er Elbek & Vejrup A/S

Regnskabsår:
Vores regnskabsår løber fra 1. juli til 30. juni

Årsrapporter:

Download årsrapport 2018/19
Download årsrapport 2017/18

Antal ansatte:
Vi er 136 ansatte fordelt på vores 6 lokationer beliggende i Aarhus, Herlev, Kolding, Aalborg, Esbjerg og Herning. Se Elbek & Vejrups adresser her.

Certificerede branchespecialister

Elbek & Vejrup er Microsoft Gold Partner, hvilket betyder at vi leverer nyskabende, gennemtestede løsninger, der bygger på Microsoft-teknologier, der styrker din konkurrenceevne gennem effektive forretningsprocesser.

Læs mere

Bliv en del af en virksomhed i vækst

Som medarbejder hos Elbek & Vejrup bliver du en del af en virksomhed i vækst, som vægter medarbejdernes trivsel og konstante udvikling højt. Læs mere om vores værdier, arbejdsforhold, ledige stillinger m.v.


Læs mere

Sådan sikrer vi, at dit ERP-projekt bliver en succes

Denne brochure er til dig, som er nysgerrig efter at vide, hvordan Elbek & Vejrup sikrer overblik, åbenhed og fremdrift i implementeringen af et ERP-projekt.

Download vores brochure og læs mere om:

  • Hvordan vi sammen når målet og opnår succes
  • Hvordan projektet skrider sikkert frem inden for tidsplanen
  • Hvordan vi sikrer overblik og indblik fra start til slut

Få fremdrift i dit ERP-projekt og kom sikkert i mål med Elbek & Vejrup og EV Momentum.

Download brochure

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af markedets mest professionelle leverandører og partnere, som besidder den nyeste viden inden for deres produkter. Vi er derfor autoriseret forhandler af en lang række IT-produkter, som er fuldt integreret til Dynamics 365 Business Central.

Læs mere