Samarbejdspartnere

Vores samarbejdsaftaler gør, at du får den mest optimale Dynamics NAV løsning, som sikrer optimering af virksomhedens forretningsprocesser.

 

Elbek & VejrupSamarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af markedets mest kompetente leverandører, som hver især udvikler IT-produkter, der er med til at optimere virksomhedens forretningsgange yderligere. Alle produkter er fuldt integreret til Microsoft Dynamics NAV.

Dokumenthåndteringsløsning med CONTINIA

Continia

Continia udvikler tillægsløsninger til Microsoft Dynamics NAV. Elbek & Vejrup forhandler Collection Management, Payment Mangement og Document Capture.

Besøg website

Dynamicweb

Dynamicweb tilbyder en køreklar multi-channel B2B og B2C webshop-løsning med stærk integration til Dynamics NAV. Løsningen er skalérbar og understøtter alle online kanaler og enheder.

Besøg website

ExpandIT

ExpandIT leverer en lang række løsninger til Dynamics NAV, heriblandt mobile løsninger til servicevirksomheder. Elbek & Vejrup samarbejder med ExpandIT på produkterne Mobile Service, MailIT, Launch Utility og Client Manager.

Besøg website
WMS løsning til Dynamics NAV i samarbejde med Tasklet Factory

Tasklet Factory

Elbek & Vejrup samarbejder med Tasklet Factory om levering af mobile WMS løsninger til Microsoft Dynamics NAV. Tasklet Factory har udviklet standardproduktet ”Mobile WMS for Dynamics NAV”, en mobil løsning til lagerstyring, som kan implementeres på kort tid, og som nemt tilpasses individuelle kundebehov. 

Besøg website

Kontakt - klik for info

Kontakt

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner Følg os på LinkedIn

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner

+45 70 20 20 86

Følg os på LinkedIn

Udfyld formularen

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak!

Vi ringer tilbage hurtigst muligt