Uddannelse af nye talenter

EV TalentAcademy

EV TalentAcademy er vores uddannelsescenter for nyuddannede, studentermedhjælpere og praktikanter. Formålet med EV TalentAcademy er:

  • At styrke forretningen i Elbek & Vejrup
  • Uddannelse og udvikling af talenter efter vores metoder og værdier
  • Tilføring af nye, og friske kræfter med nyeste viden fra uddannelsesinstitutionerne

EV Talentacademy

Hos Elbek & Vejrup har vi etableret EV TalentAcademy, der er vores uddannelsescenter for nyuddanne­de, studentermedhjælpere og praktikanter på tværs af Elbek & Vejrups mange funktioner som eksempelvis marketing, økomomi, HR og i de enkelte forretningsteams.

Vi ser en stor værdi i at håndplukke de studerende under deres uddannelse. For os er det vigtigt, at vi kan se en fremtid i de studerende, vi vælger at ansætte. Dette sker med henblik på at tilbyde fastansættelse, når studierne er færdiggjort.

Samarbejde med studerende

Vi har løbende studerende tilknyttet i forbindelse med opgaveskrivning. Hvis du er igang med et projekt, hvor et samarbejde med Elbek & Vejrup kunne være relevant, er du velkommen til at kontakte os på job@elbek-vejrup.dk 

I praktik som udvikler

I praktik som udvikler

Hør mere om hvordan det er at være i praktik som udvikler hos Elbek & Vejrup.

I praktik som udvikler

I praktik som udvikler

Hør mere om hvordan det er at være i praktik som udvikler hos Elbek & Vejrup.

I praktik som konsulent

I praktik som konsulent

Hør mere om hvordan det er at være i praktik som konsulent hos Elbek & Vejrup.

Nomineret til 'Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2022'

Elbek & Vejrup er nomineret til prisen 'Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2022'. Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune står bag kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed ved et awardshow den 3. marts 2022. Det er praktikanter i de respektive virksomheder, der indstiller deres praktiksted som 'Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2022'.

Forside Vidensbank