Uddannelse af nye talenter

EV TalentAcademy

EV TalentAcademy er vores uddannelsescenter for nyuddannede, studentermedhjælpere og praktikanter. Formålet med EV TalentAcademy er:

  • At styrke forretningen i Elbek & Vejrup
  • Uddannelse og udvikling af talenter efter vores metoder og værdier
  • Tilføring af nye, og friske kræfter med nyeste viden fra uddannelsesinstitutionerne

Vinder af 'Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2023'

Elbek & Vejrup løb med titlen som 'Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2023' i kategorien 'Onboarding' ved awardshowet den 16. marts 2023.

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune står bag kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed.

Det er praktikanter i de respektive virksomheder, der på eget initiativ indstiller deres praktiksted som 'Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2023'.

 

Se praktikanternes indsendte nomeringsvideo her

EV Talentacademy

Hos Elbek & Vejrup har vi etableret EV TalentAcademy, der er vores uddannelsescenter for nyuddanne­de, studentermedhjælpere og praktikanter på tværs af Elbek & Vejrups mange funktioner som eksempelvis marketing, økomomi, HR og i de enkelte forretningsteams.

Vi ser en stor værdi i at håndplukke de studerende under deres uddannelse. For os er det vigtigt, at vi kan se en fremtid i de studerende, vi vælger at ansætte. Dette sker med henblik på at tilbyde fastansættelse, når studierne er færdiggjort.

Samarbejde med studerende

Vi har løbende studerende tilknyttet i forbindelse med opgaveskrivning. Hvis du er igang med et projekt, hvor et samarbejde med Elbek & Vejrup kunne være relevant, er du velkommen til at kontakte os på job@elbek-vejrup.dk 

Forside Vidensbank
I praktik som udvikler og konsulent

I praktik som udvikler og konsulent

Hør mere om hvordan det er at være i praktik hos Elbek & Vejrup.