Header 45

Rekrutteringsprocessen i Elbek & Vejrup

Det er afgørende, at vi finder det rette match mellem kandidat og Elbek & Vejrup

  • Vi er altid på udkig efter dygtige kolleger
  • +140 gode kolleger
  • Fastholdelsesprocent på over 95 %

Sådan rekrutterer vi i Elbek & Vejrup

Vi har en model for, hvilke faser vi skal igennem i løbet af en rekrutteringsproces. Når vi rekrutterer, er det dog sjældent, at vores rekrutteringer følger faserne stringent. Forløbet tilpasses til den enkelte situation og kandidat.

Vores rekrutteringsproces består af følgende syv faser:

  1. Behovsafdækning
  2. Search og kontakt til potentielle kandidater
  3. Første samtale
  4. Testning og profilering
  5. Anden samtale
  6. Referencer
  7. Kontraktunderskrivelse

Rekruttering

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede kolleger. Vi søger både unge talenter og garvede eksperter. Vi søger kolleger som brænder for det, de laver, og som vil bidrage til den fortsatte udvikling af Elbek & Vejrup samt vores kunders forretninger.

En varm velkomst

Den første tid i en virksomhed er afgørende for, hvordan en ny kollega falder til.  Denne periode har betydning for den nyansattes performance i jobbet, deres organisatoriske commitment samt fastholdelse i virksomheden. Derfor bruger vi mange ressourcer på at udarbejde en grundig og varm velkomst for vores nye kolleger. Hos Elbek & Vejrup har vi fokus på at starte onboardingen så tidligt som muligt. Derfor har vi udarbejdet en fast procedure for onboardingprocessen, som allerede starter, når ansættelseskontrakten er underskrevet. Denne proces inde­bærer blandt andet udarbejdelse af onboardingplan, velkomstmails, klargøring af udstyr, udvælgelse af mentor og udmelding af ansættelsen på vores intranet, EV Info.

Mentorordning

Alle nye kolleger, uanset om de er praktikanter, studentermedhjælpere, elever eller fuldtidsansatte, får tildelt en mentor. Mentorordningen skal være med til at sikre, at vores nye kolleger får så god en start som overhovedet muligt.
Mentorens primære rolle er at rådgive, støtte og vejlede vores nye kollega fagligt såvel som personligt. Mentoren skal derfor både fungere som rollemodel, kulturformidler samt være i stand til at videreformidle faglig viden om Elbek & Vejrups produkter og forretning.​

Medarbejderne siger:

"Jeg synes, det er fedt at dykke ned og starte et sted og dygtiggøre sig på specifikke dele. Det meste af min tid har jeg brugt på anvendelse, udvikling og support af SmartKlik sammen med Cloud & Services. Min rolle som konsulent bliver med afsæt i SmartKlik for at blive ekspert på dét i løbet af det næste halve til hele år og derefter åbne op for Microsoft Dynamics NAV/Business Central. Jeg skal hovedsageligt arbejde med kommuner og uddannelsesinstitutioner med fokus på salg af nye moduler og oplæring, så vores kunder får mest muligt ud af produktet.”