Behandling af persondata og privatlivspolitik på elbek-vejrup.dk

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, så du ved, hvordan vi behandler dine data. Vores privatlivspolitik indeholder oplysninger om, hvem vi er, hvordan og hvorfor vi indsamler, opbevarer, bruger og deler dine personlige oplysninger. Den forklarer også dine rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger, og hvordan du kontakter os eller Datatilsynet, hvis du har en klage.

Kontaktoplysninger:

Elbek & Vejrup er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6

8200 Aarhus N

CVR-nr.: 20 11 79 82

Tlf.: +45 7020 2086


Elbek & Vejrup registrerer en række personoplysninger om dig, når du bruger vores website og fx:

  • Udfylder en kontaktformular
  • Udfylder jobansøgningsformular – se hvordan vi behandler dine persondata ved jobansøgninger her
  • Downloader materiale som produktblade, guides og whitepapers

Disse data slettes automatisk efter 1,5 år i vores systemer, såfremt vi ikke har indgået et kunde- eller ansættelsesforhold.


Ved udfyldelse af formular ved download af whitepapers, guides og produktblade:

Når du ønsker at downloade et whitepaper, en guide eller et produktblad, så behandler vi følgende data:

  • Personnavn
  • Arbejdsmail
  • Virksomhedsnavn

Dataene anvendes til, at du kan tilgå materialet. Såfremt du aktivt har valgt, at du gerne vil modtage nyhedsmails fra Elbek & Vejrup, vil vi benytte de indsamlede data til at udsende disse. Du kan til enhver tid afmelde dig disse nyhedsmails. Indgår du og din virksomhed ikke i et kundeforhold med Elbek & Vejrup, vil dine data blive slettet efter 1,5 år. 

 

Ved udfyldelse af kontaktformular 

Når du udfylder en kontaktformular på elbek-vejrup.dk, så behandler vi følgende data:

  • Personnavn
  • Virksomhedsnavn
  • Arbejdsmail
  • Telefon- eller mobilnummer
  • Enhver anden information du vælger at give os direkte i forbindelse med din udfyldelse af vores online kontaktformularer.

Det er vores politik at begrænse de indsamlede data til kun at omfatte de minimumsoplysninger, der kræves for at fuldføre din indsendelse og indgå i en mulig dialog om et samarbejde og kundeforhold med Elbek & Vejrup. Indgår man i et kundeforhold behandles dine data indtil kundeophør. Ellers slettes de efter 1,5 år. 


Dine rettigheder som registreret person

Som registreret person har du nogle rettigheder. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi af det. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine personoplysninger, som du mener er ukorrekte, forældede mv., og du kan anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses.

I det omfang du har afgivet dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Ved en tilbagetrækning vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre, og dine personoplysninger vil blive slettet.

For flere detaljer om vores Cookies-politik, se venligst vores politik her