Elbek & Vejrup som arbejdsplads

Medarbejderne er Elbek & Vejrups vigtigste aktiv og arbejdsglæde prioriteres højt. Vores kolleger siger følgende om deres arbejde:

  • 98% synes deres arbejde giver mening – det er ikke bare et arbejde
  • 100% er stolte af at fortælle andre, at de arbejder her
  • 97% føler, at de gør en forskel på arbejdspladsen

Vores arbejdsplads

Siden starten har vores strategi været enkel: Vi vil være de bedste i Danmark til NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central og til at levere forret­ningsløsninger, der skaber værdi for vores kunder. En strategi, der hver dag viser sig at fungere, når vores styringsværktøjer er med til at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige. Vi er overbeviste om, at vi kun bli­ver ved med at være de bedste ved at have Danmarks bedste kolleger og Danmarks bedste arbejdsplads – og det har vi.

Sundt og trygt arbejdsmiljø

Vi er overbeviste om, at et psykisk såvel som fysisk godt arbejdsmiljø er altafgørende. Vi har derfor fokus på at opretholde et sundt og trygt arbejdsmiljø. Vi tilbyder bl.a.:

  • Sund mad i verdens bedste kantiner
  • Fitnessrum
  • Fysioterapi og massage
  • Sundhedsforsikring
  • Coaching og mentorforløb
  • Kurser i stressforebyggelse og -håndtering

Klubber, der skaber sammenhold

Vores kollegers fantastiske initiativer skaber sammenhold på tværs af virksomheden. Vores engagerede kolleger har bl.a. startet klubber for alt lige fra brætspil, film og mad til cykling, yoga og funktionel træning. Klubberne gør det muligt at kombinere fritidsinteresser med et arbejde i Elbek & Vejrup, og samtidig styrker det vores sammenhold.

Klubber Der Skaber Sammenhold Section

Vi har skabt Danmarks Bedste Arbejdsplads

I fællesskab arbejder vi konstant på at gøre Elbek & Vejrup til en endnu bedre og mere attraktiv arbejdsplads. I 2017 og 2018 valgte vi at deltage i Great Place To Work målinger. Begge år blev vi kåret som IT-branchens Bedste Arbejdsplads, mens vi i 2018 også blev kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads og i 2019 til Europas Andenbedste Arbejdsplads.

Formålet med vores deltagelse i Danmarks Bedste Arbejdsplads var at gøre hinanden bevidste om alt det gode, vi gør for og med hinanden hver dag i Elbek & Vejrup. Den anerkendelse det er at blive kåret til Danmarks Bedste Arbejdsplads, er vores kollegers fortjeneste og noget, alle i Elbek & Vejrup har en del af æren for.

Det er vores vurdering, at den bevidste satsning på at være en attraktiv videnvirksomhed for vores kolleger samt de tætte forretningsrelationer med vores kunder også i fremtiden er nøglen til videreudviklingen af Elbek & Vejrup.