Dynamics-NAV-header-min.jpg

Microsoft Dynamics NAV
- en komplet forretningsløsning

Få opfyldt virksomhedens vækstmål med en fleksibel og skalérbar standard ERP-løsning til din branche, der understøtter forretningen og optimerer forretningsprocesser.

Danæg_grey.svg
Sanovo_logo_grey.jpg
Norrecco_grey.svg
Aarhus-Vand_logo_grey.svg
Aarsleff Logo_grey.svg

Økonomistyring er ikke kun et spørgsmål om at have et umiddelbart overblik over indtægter og udgifter. Optimal økonomistyring handler om at have et solidt beslutningsgrundlag og en effektiv likviditetsstyring, som giver dig og din ledergruppe de bedste muligheder for at træffe de rigtige strategiske beslutninger for virksomheden og reagere hurtigt, hvis tingene ikke udvikler sig som forventet. Elbek & Vejrup er specialister i at optimere forretningsprocesser via Microsoft Dynamics NAV, der nu hedder Dynamics 365 Business Central. Forretningsløsningen er komplet og giver dig overordnet et retvisende indblik i virksomhedens nøgletal og danner grundlag for langsigtede beslutninger og investeringer.

Med Dynamics NAV som ERP-system får du en fleksibel og skalérbar løsning, som opfylder dine vækstbehov både i dag og i fremtiden. Du får ikke blot det rette datagrundlag til at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger, men har konstant et opdateret overblik over virksomhedens økonomi og på tværs af hele organisationen. 

Dybdegående rapportering og business intelligence-værktøjer sikrer sammen med Dynamics NAV øget effektivitet og kontrol. Ligeledes giver ERP-systemet dig mulighed for at integrere eksterne datakilder fra eksempelvis leverandører, kunder og finansielle institutioner, som tilsammen kan være med til yderligere at strømline driften og forbedre kundeservicen. Dynamics NAV er en fremtidssikret ERP-løsning, der samler økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktion, projektstyring i én komplet virksomhedsløsning.

Vores løsninger bygger på Microsoft-teknologi og følger Microsofts roadmap. Vi frigiver løbende nye versioner til Business Central-platformen.

Fordele ved Microsoft Dynamics NAV

Øg effektiviteten


Business softwaren sammenbinder hele organisationen, optimerer forretningsprocesser og effektiviserer arbejdsgange på tværs af virksomheden, reducerer omkostningerne og understøtter virksomhedens vækststrategi.

Skalérbar og tilpasset dine behov

Med Dynamics NAV får virksomheden en løsning, der kan vokse i takt med virksomhedens vækst. Det er nemt at skrue op for kapaciteten. Har du behov for at integrere til andre systemer for øget produktivitet, gøres dette nemt, så det er tilpasset jeres behov.

Gør virksomheden mobil


Det er muligt at tilgå systemet via tablets og andre mobile enheder, hvilket gør medarbejderne mere fleksible og effektive, da de kan tilgå de data der er vigtige for dem uanset tid og sted. Mobiliteten giver også ledelsen mulighed for at tjekke vigtige økonomiske nøgletal på farten.

Tegn et opgraderingsabonnement og få kendt økonomi, begrænset indsats og fremtidssikring


Nogle virksomheder undlader at opgradere deres business management systemer på grund af en formodning om for store omkostninger, risici og tidsforbrug, som mange ofte forbinder med komplekse ERP-implementeringer. Men sådan behøver det ikke være. Har du først besluttet dig for Dynamics NAV og er kommet på nyeste NAV-version, så har vi udviklet et forretningskoncept og et opgraderingsabonnement kaldet EV Opgradering. Abonnementet sikrer dig, at du kan komme på nyeste version hver 2. år og glæde dig over, at løsningens nytteværdi stiger for hver gang Microsoft lancerer en ny version af NAV. Dermed undgår du at skulle igennem en større investeringsansøgning hvert 6.-8. år og i mellemtiden lappe på det gamle Navision. Med EV Opgradering får du kendt økonomi, begrænset indsats og fremtidssikring på én gang. Samtidig får du større udbytte af dit eksisterende opdateringsabonnement.

Nemt at anvende Navision

Med Microsoft Dynamics NAV, tidligere Microsoft Navision,  behøver du ikke afsætte en masse ressourcer, tid og have store omkostninger til uddannelse af medarbejderne for få optimalt udbytte af IT-løsningen. Brugergrænsefladen er velkendt og har samme udseende som de øvrige Microsoft Office-programmer, hvilket gør det nemt for slutbrugeren at anvende ERP-systemet med ganske lidt træning. Derudover er brugergrænsefladen rollebaseret, hvilket betyder, at den enkelte medarbejder kun præsenteres for den information, som er relevant for, at denne kan udføre sit arbejde. Endelig er der fuld adgang via forskellige devices som desktop, tablet og mobil.

Men teknologi gør det sjældent alene. Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på standard software-løsninger, som vi udvikler og implementerer til en række forskellige brancher. Vi er landets største Dynamics NAV-hus og har 100+ konsulenter. I 2015 kårede Microsoft os til til Årets Industri Partner – Dynamics.

Nyeste version: Dynamics NAV 2018

Microsoft har med denne version lagt Dynamics NAV-navnet i graven. Det træder officielt i kraft den 3. oktober 2018. Dermed introducerer Microsoft efterfølgeren: Dynamics 365 Business Central, som blot er en navneændring. Læs mere om Business Central-platformen her.

Med Dynamics NAV 2018 har Microsoft leveret endnu en byggesten til den store digitale transformation, som rammer alverdens virksomheder i denne tid. Ikke nok med at versionen indeholder ny funktionalitet og brugerforbedringer, så er selve platformen og ikke mindst det økosystem, som omgiver Dynamics NAV produktet blevet optimeret.

Vi har over de sidste par år set Dynamics NAV udvikle sig fra ’kun’ at være et ERP-system til nu at være en brik i et større digitalt samspil af alle virksomhedens applikationer. Vi har set, hvordan de to applikationer Dynamics NAV og Dynamics 365 for Sales* bliver mere og mere integrerede. Vi ser med Dynamics NAV 2018 nu også, hvorledes de mange nye Dynamics 365 applikationer, som fx app til marketing, kundeservice og rekruttering, bliver mere og mere integrerede med både Dynamics NAV data og brugergrænsefladen. Ligeledes ser vi også, hvordan eksterne services til fx kognitiv billedanalyse og forudsigelser af forecast og cashflow integreres direkte i  brugergrænsefladen, uden at brugeren mærker, at der er tale om eksterne cloud services og kunstig intelligens leveret fra skyen.

Der er også tale om digital transformation, når virksomhedens superbrugere på egen hånd kan lave nye smartphone app's med Dynamics NAV data ved hjælp af PowerApp. Eller når de kan lave avancerede workflows, som fx giver en notifikation på en kollegas smartphone, når noget sker i Dynamics NAV ved hjælp af Microsoft Flow.

* tidligere Dynamics CRM

Funktionalitet

På trods af at teknologien og økosystemet bliver mere og mere kompleks, holdes brugergrænsefladen stadig på et meget simpelt niveau. Som virksomhed har du med Dynamics NAV 2018 mulighed for at gøre brugergrænsefladen endnu mere simpel ved at afkrydse hvilke funktionalitetsområder, som er relevante for din virksomhed. Har du som virksomhed fx ikke brug for at spore varer på lot- eller serienummer, afkrydser du blot visning af varesporing, og alle funktioner og felter til varesporing er nu fjernet fra brugergrænsefladen på tværs af alle brugere. Hvis en bruger ønsker felter på fx et varekort ændret, kan dette nu foretages ved hjælp af et simpelt træk og slip med musen.

Dynamics NAV 2018 indeholder en mængde ny funktionalitet. Nogle henvender sig til økonomiafdelingen, og hvis du som økonomimedarbejder fx ønsker dine regnskabstal vist for en given finansdimension, har du nu mulighed for at filtrere på tværs af alle typer af dimensioner og ikke som tidligere kun på globale dimensioner. Udbetaler du fx udlæg til dine medarbejdere, behøver du ikke længere at oprette medarbejdere som kreditorer. Med mulighed for bogføring direkte på medarbejderen, kan du udligne og udbetale direkte baseret på medarbejderposter.

Ønsker du at vide mere om den ny funktionalitet, eller om hvordan nyeste version af Dynamics NAV kan tilføre værdi til din forretning, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan læse mere om Dynamics NAV hos Microsoft her.

Kundeudtalelse

Elbek & Vejrup har en solid forståelse for miljøbranchen, og de har i høj grad været med til at udvikle vores forretningsprocesser, som er blevet optimeret og effektiviseret. De har været gode til at udfordre os på processer, ligesom de har været med til at udvikle organisationen, så medarbejderne har fået et bedre perspektiv på virksomheden – nu er sammenhænge mellem opgaver og formål blevet mere tydelige. Gennem hele projektforløbet med implementering af helt ny løsning har der været en god proces- og opgavestyring, som har betydet, at vi har fået leveret opgaverne til aftalt tid og bevaret overblikket. Vi oplever Elbek & Vejrup som fleksibel, når der er behov for det, og deres ydelser skaber værdi for os. Elbek & Vejrup er derfor en vigtig strategisk sparringspartner for os som med deres dybe branchekendskab og dygtige fagkonsulenter er betydningsfulde for vores forretning.