Dynamics-NAV-header-min.jpg

Microsoft Dynamics NAV - en komplet
ERP-løsning

Microsoft Dynamics NAV hjælper dig til at:

  • Drive og udvikle en sund forretning
  • Optimere og digitalisere forretningsprocesser
  • Opfylde virksomhedens vækstmål
Danæg_grey.svg
Sanovo_logo_grey.jpg
Norrecco_grey.svg
Aarhus-Vand_logo_grey.svg
Aarsleff Logo_grey.svg

Introduktion til Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er en fleksibel og skalérbar standard ERP-løsning, der understøtter din forretning. Løsningen giver dig et konstant og opdateret overblik over virksomhedens økonomi. Du får det rette datagrundlag til at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger.

Microsoft Dynamics NAV er en komplet virksomhedsløsning, der samler:

  • Økonomistyring
  • Lager
  • Indkøb
  • Logistik
  • Salg
  • Produktion
  • Projektstyring

Det giver en sammenhængskraft, som du i samarbejde med Elbek & Vejrup kan udnytte til at optimere og digitalisere jeres forretningsprocesser.

Rapportering og business intelligence-værktøjer sikrer sammen med Dynamics NAV øget effektivitet og kontrol. Integration til eksterne datakilder fra eksempelvis leverandører, kunder og finansielle institutioner gør det muligt for dig at strømline driften.

Med Microsoft Dynamics NAV får du en fremtidssikret ERP-løsning, der opfylder dine behov i dag og i fremtiden.

Find løsning til din branche

Fordele ved Microsoft Dynamics NAV

Øger effektiviteten og understøtter vækst
Virksomhedsløsningen sammenbinder hele organisationen på tværs af afdelinger. Den optimerer og digitaliserer forretningsprocesser, reducerer omkostninger og understøtter virksomhedens vækststrategi. Det gør forretningen mere konkurrencedygtig.

Skalérbar og tilpasset dine behov
Dynamics NAV kan vokse i takt med virksomhedens vækst. Du kan nemt skrue op for kapaciteten. Integration til andre systemer, der bidrager til øget produktivitet, er også enkelt. Løsningen tilpasses jeres behov og understøtter derved forretningens mål.

Gør virksomheden mobil
Tilgå systemet via tablets og andre mobile enheder. Tid og sted bliver sekundært, når medarbejderne fleksibelt og effektivt tilgår data efter behov. Mobiliteten giver også ledelsen mulighed for at tjekke vigtige økonomiske nøgletal på farten.

Genkendelig for dine medarbejdere
Brugergrænsefladen er velkendt og har samme udseende som de øvrige Microsoft Office-programmer. Behovet for træning af brugere er derfor minimalt. Rollebaseret adgang til information styrker enkelheden yderligere. Brugerne er hurtigt fortrolige med løsningen.

Bomaerke (1)

Digital transformation med Dynamics NAV

Overvejer du, hvilken løsning der skal understøtte digitaliseringen af din virksomhed, er Dynamics NAV absolut et kvalificeret bud. Dynamics NAV har udviklet sig fra ’kun’ at være et ERP-system til nu at være en brik i et større digitalt samspil af alle virksomhedens applikationer.

Med den seneste version af Dynamics NAV, nu Dynamics 365 Business Central, har Microsoft gjort løsningen til en central byggesten i den store digitale transformation. Den seneste version indeholder ikke kun ny funktionalitet og brugerforbedringer. Selve platformen og det økosystem, som omgiver Dynamics NAV, er optimeret.

Med Dynamics NAV 2018 er mange nye Dynamics 365 applikationer, som fx app til marketing, kundeservice og rekruttering integreret med både Dynamics NAV data og brugergrænsefladen. Eksterne services kan også integreres direkte i  brugergrænsefladen, uden at brugeren mærker, at der er tale om eksterne cloud services og kunstig intelligens leveret fra skyen.

Section6

Opgradering på abonnement

Før var det både dyrt og tidskrævende at opgradere til en ny version af virksomhedens forretningsløsning. Sådan er det heldigvis ikke i dag. Du tegner bare et abonnement. Vi kalder det EV Opgradering.

Et opgraderingsabonnement giver dig forudsigelig økonomi, begrænset indsats og sikkerhed for, at din løsning er tidssvarende. Hvert 2. år kommer du på den nyeste version. Derved får du fuldt udbytte af forbedringerne, når Microsoft lancerer nye versioner af Dynamics NAV.

Læs mere om EV Opgradering

Standard Dynamics NAV til din branche

Teknologi gør det sjældent alene. Derfor rådgiver vi altid om forretningsoptimering med udgangspunkt i den enkeltes behov, forretningskritiske udfordringer samt branche. Vi digitaliserer og effektivisere forretningsprocesser, der giver konkurrencemæssige fordele.

Find løsning til din branche

Kundeudtalelse

Elbek & Vejrup har en solid forståelse for miljøbranchen, og de har i høj grad været med til at udvikle vores forretningsprocesser, som er blevet optimeret og effektiviseret. De har været gode til at udfordre os på processer, ligesom de har været med til at udvikle organisationen, så medarbejderne har fået et bedre perspektiv på virksomheden – nu er sammenhænge mellem opgaver og formål blevet mere tydelige. Gennem hele projektforløbet med implementering af helt ny løsning har der været en god proces- og opgavestyring, som har betydet, at vi har fået leveret opgaverne til aftalt tid og bevaret overblikket. Vi oplever Elbek & Vejrup som fleksibel, når der er behov for det, og deres ydelser skaber værdi for os. Elbek & Vejrup er derfor en vigtig strategisk sparringspartner for os som med deres dybe branchekendskab og dygtige fagkonsulenter er betydningsfulde for vores forretning.