Sådan behandler Elbek & Vejrup dine personoplysninger i overensstemmelse med GDPR

Når du søger en stilling hos Elbek & Vejrup, behandler vi de oplysninger, som du har givet Elbek & Vejrup i forbindelse med din ansøgning.

Det vil typisk dreje sig om almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen for udvalgte stillinger kan Elbek & Vejrup bede dig om at gennemføre en personlighedstest og/eller -profil samt en intelligenstest. Resultatet af denne bliver behandlet af Elbek & Vejrups HR-afdeling samt af den ansættende personaleleder. Elbek & Vejrup bruger oplysningerne til at vurdere, hvorvidt vi ønsker at tilbyde dig ansættelse samt til at kommunikere med dig i rekrutteringsprocessen. Dine oplysninger opbevares blandt andet i Elbek & Vejrups systemer og hos vores leverandører af intelligenstests samt personlighedstests og -profiler.

Det er alene den ansættende personaleleder, HR-afdelingen og IT-administratorer, der med personlige passwords har adgang til dine oplysninger.

Bliver du ansat i Elbek & Vejrup, gemmes dine oplysninger i overensstemmelse med Elbek & Vejrups persondatapolitik for medarbejdere, som du finder på Elbek & Vejrups intranet.

Bliver du ikke ansat i Elbek & Vejrup, opbevares dine oplysninger i 6 måneder efter, at afslaget er givet. Vi indhenter samtykke fra dig til opbevaring af dine oplysninger, såfremt vi ønsker at opbevare disse længere end 6 måneder.

Elbek & Vejrup kan i visse tilfælde videregive dine personoplysninger, hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Ønsker du adgang til de oplysninger, som Elbek & Vejrup behandler om dig, enten i forbindelse med opdatering af dine oplysninger, eller fordi du ønsker, at vi skal slette dine oplysninger, kan du rette henvendelse til Elbek & Vejrups HR-afdeling på job@elbek-vejrup.dk eller 70 20 20 86.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.