Elbek & Vejrup Ydelser

Rådgivning om optimering af virksomheden

Har du brug for at få optimeret virksomhedens forretningsprocesser og få overblik over hele din forretning og økonomi, så rådgiver vi dig og finder den rigtige løsning tilpasset jeres behov.

IT-rådgivning & Produkter

Har du brug for at få optimeret virksomhedens forretningsprocesser og få overblik over hele din forretning og økonomi, så rådgiver vi dig og finder den rigtige løsning tilpasset jeres behov. Sammen med forretningsrådgivning leverer vi såvel tilrettede standardmoduler som specialudviklede, kundespecifikke Microsoft Dynamics NAV-løsninger til både offentlige og private virksomheder.

Fælles for vores løsninger er, at de altid tager udgangspunkt i de ønsker og behov, vi sammen med kunden fastsætter som essentielle for at indfri virksomhedens mål. Vi sætter en stor ære i at være på forkant med udviklingen. Derfor bruger vi mange ressourcer på at udvikle ERP-løsninger baseret på dyb indsigt i de pågældende branchers forretningsprocesser.

Rådgivning

Forretningsrådgivning

Forretningsrådgivning

Vi hjælper dig med at indfri dine forretningsmål og succeskriterier med vores forretningsrådgivning - herunder at kortlægge vejen til optimering og effektivisering af arbejdsgange samt forretningskritiske udfordringer og behov.

Læs mere
IT-strategi

IT-rådgivning

Bliv på kort tid komfortabel med de nye IT-løsninger. Som din IT-samarbejdspartner følger vi dig gennem hele processen, fra første møde til implementering og efterfølgende drift samt support.

Læs mere
IT-infrastruktur

IT-infrastruktur

Vi lader jer fokusere på kerneforretningen, imens vi tager hånd om IT-driften i jeres virksomhed. Vi sørger for at IT-løsningerne matcher jeres behov, og altid er leveret af kompetente partnere.

Læs mere

Produkter

Business Intelligence (BI)

Business Intelligence (BI)

Gør det nemmere at analysere nøgletal med Business Intelligence til NAV. Med Business Intelligence skabes der øget mulighed for dybdegående analyser gennem større data gennemsigtighed og overblik.

Læs mere
Microsoft CRM

Microsoft CRM

Skab sammenhæng og dynamik i virksomheden. Med Microsoft CRM/xRM er det muligt at oprette og gemme essentielle informationer omkring kunderelationer og partnerprocesser.

Læs mere
Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint

Få overblik og arbejd effektivt i virksomheden med Microsoft SharePoint. Som en integration til Microsoft NAV medvirker SharePoint til at skabe en bro imellem NAV og virksomhedens andre Microsoft applikationer.

Læs mere
Microsoft Azure

Microsoft Windows Azure

Lad os tage ansvaret for dine IT-løsninger. Hos Elbek & Vejrup tilbyder vi fleksibel og sikker server hosting af både branche- og standardløsninger. Afregningen er bestemt af forbruget, og Azure giver som standard rig mulighed for at skalere kapaciteten efter behov

Læs mere