LESSOR til Dynamics NAV


LESSOR er et effektivt system, som samler alle de forretningsmæssige oplysninger ét sted, så I sparer både tid og penge i forbindelse med administration. Vi forhandler Payroll, HR samt Time & Attendance fra LESSOR.

 

 

Har I Dynamics NAV som ERP-system, så kan I opnå store forretningsmæssige fordele ved at supplere systemet med en fuldt integreret løsning til LESSOR Payroll, LESSOR Human Ressource eller LESSOR Time & Attendance.  Med LESSOR til Dynamics NAV får I en IT-løsning, der minimerer administrativt arbejde, opdaterer alle oplysninger automatisk og giver et præcist overblik over eksempelvis alle typer af fravær. LESSOR er et effektivt system, som samler alle de forretningsmæssige oplysninger ét sted, så I sparer både tid og penge i forbindelse med administration. Alle genvejstaster og brugerflade er den samme på tværs af modulerne, ligesom I opnår besparelser i driften, da systemerne kan afvikles på samme platform.

Hos Elbek & Vejrup har vi ikke blot stærke kompetencer inden for Dynamics NAV og kan kalde os den største NAV-partner i landet, men kan nu også bryste os af at have stærke kompetencer inden for LESSOR og også her kalde os den største LESSOR NAV-forhandler. Således yder vores dygtige LESSOR-konsulenter rådgivning og support i hele landet, så du kan være sikker på en stabil og lettilgængelig leverandør, der kan bringe værdi til din virksomhed. I Elbek & Vejrup er vi forhandler af LESSOR Payroll, LESSOr HR samt LESSOR Time & Attendance.

LESSOR Payroll

LESSOR Payroll er et fuldt integreret lønsystem til Dynamics NAV. Det giver øget effektivitet, fordi I ikke skal oprette data flere gange i de forskellige moduler. Dermed kan I spare ressourcer til afstemninger og finanskontering. Finanskonteringen dannes automatisk ved afvikling af lønnen, og da finanskonteringen skal stemme, inden lønnen kan gøres færdig, spares der ressourcer til efterfølgende afstemninger og til den eksterne revisor. I sidste ende betyder det, at I sparer omkostninger.

Vil du vide hvordan LESSOR Payroll til Microsoft Dynamics NAV gør din administrative arbejdsdag lettere og mere effektiv? Så tag et kig i produktbladet nedenfor

Download produktblad

LESSOR HR

Med LESSOR HR får I et fuldt integreret personaleadministrations- og kompetenceudviklingssystem til Dynamics NAV. HR-systemet er effektivt og afskaffer en lang række manuelle arbejdsgange, skaber overblik og letter administrationen. LESSOR HR håndterer både medarbejderoplysninger, kompetenceplanlægning, kurser, rekruttering, opgavestyring, dokumentadministration m.v., og organisationsdiagrammer kan automatisk dannes i Microsoft Visio ud fra oplysninger i systemet. Samlet understøtter løsningen de mange forskellige HR-opgaver, så I kan bruge ressourcerne til udvikling af medarbejdere, ledere og organisationen.

LESSOR Time & Attendance

Elbek & Vejrup er forhandler af tids- og jobregistreringssystemet LESSOR Time & Attendance, som ligeledes er fuldt integrereret til Dynamics NAV. Med dette system kan I håndtere alle typer af flextid, overtidsregler, afspadsering og fravær. Et tids- og jobregistreringssystem indeholder mange oplysninger og tal. Derfor er det en stor fordel at kunne få et hurtigt overblik over de enkeltoplysninger, der ligger bag de summerede beregninger. Yderligere bliver indtastet fravær eller manglende registreringer opdateret inden bogføring. Derfor kan I altid være sikre på, at det er de rigtige tidsdata, der overføres til lønnen, og at den efterfølgende lønafregning er korrekt. I kan også overføre jeres jobregistreringer til jeres produktionsløsning i Dynamics NAV. Det sikrer, at I altid får I bogført det nøjagtige ressourceforbrug på jeres produktionsordrer og dermed kan optimere ressourceforbruget og forbedre indtjeningen.

Kontakt - klik for info

Kontakt

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner Følg os på LinkedIn

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner

+45 70 20 20 86

Følg os på LinkedIn

Udfyld formularen

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak!

Vi ringer tilbage hurtigst muligt