EV-Applikationslog-header.jpg

Tema: Sådan optimerer du din forretning

Vi har udarbejdet en række whitepapers, der tager udgangspunkt i de forretningskritiske udfordringer, din branche står over for. Vi giver dig svaret på, hvordan du kan optimere din forretning, samt hvordan en løsning tilpasset din branche kan skabe værdi for din virksomhed.

Customer-success-nominering.jpg

Få maksimalt udbytte af ressourcer, projekter og tid og øg indtjeningen gennem effektiv projektstyring i din vidensvirksomhed

Få indblik i, hvordan en løsning tilpasset videnservicebranchen kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, der ønsker at effektivisere projektstyringen i din vidensvirksomhed. Du ønsker et sted, hvor du hurtigt kan få overblik over projekter og få en bedre styring af udgifter. Du vil have det maksimale udbytte af medarbejdere, projekter og tid. Og det skal være i én samlet standardløsning, der understøtter hele projektstyringsprocessen.

Download whitepaper

Få bedre overblik og styring af din produktionsvirksomhed

Få indblik i, hvordan en løsning målrettet logistik- og produktionsbranchen kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, som søger optimeringsmuligheder i din produktionsvirksomhed, og som ønsker at finde en samarbejdspartner, der kender din branche og dine udfordringer dybdegående.

Download whitepaper

Øg indtjeningen og effektivisér interne processer i din bygge- og anlægsentreprenørvirksomhed

Få indblik i, hvordan en standardløsning tilpasset bygge- og anlægsentreprenører kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, som ønsker at højne indtjeningsevnen og effektiviteten i de interne processer og få styr på økonomi og fuldt overblik over alle projekter og sager i din bygge- og anlægsentreprenørvirksomhed.

Download whitepaper

Få bedre overblik, projekt- og økonomistyring i din entreprenørvirksomhed

Få indblik i, hvordan en løsning tilpasset totalentreprenører kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, der som totalentreprenør ønsker at få fuldt overblik over alle opgaver og sager, der hører til et byggeprojekt og ønsker fuldt styr på økonomien i din virksomhed.

Download whitepaper

Øg effektiviteten og indtjeningen i din installationsvirksomhed

Få indblik i, hvordan en standardløsning tilpasset installationsbranchen kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, som ønsker at øge effektiviteten og dermed også indtjeningen i din installationsvirksomhed.

Download whitepaper

Optimér ressourceplanlægning og få bedre overblik, styring og effektivitet i din servicevirksomhed

Få indblik i, hvordan en løsning tilpasset servicevirksomheder med udekørende serviceteknikere kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er til dig, som ønsker at højne indtjeningsevnen, optimere ressourceplanlægningen og få mere overblik, styring og effektivitet i din virksomhed med udekørende serviceteknikere.

Download whitepaper

Få komplet overblik, stram styring og øget effektivitet i din miljø- og affaldsvirksomhed

Få indblik i, hvordan en standardløsning tilpasset miljø- og affaldsbranchen kan skabe værdi for din virksomhed.

Dette whitepaper er for dig, som ønsker et komplet overblik, stram styring og øget effektivitet i din miljø- og affaldsvirksomhed.

Download whitepaper

Optimér forvaltningen og opnå bedre overblik, styring og drift

Vil du vide, hvordan Teknik og Miljøforvaltningen opnår bedre overblik, styring, optimering og drift? Vi har udarbejdet et whitepaper, som giver indblik i vores fagsystem tilpasset Teknik og Miljø, og hvordan den understøtter forvaltningens mangeartede opgaver og udfordringer - i dag og fremover.

Download whitepaper

Standard Dynamics 365 Business Central til din branche

Hos Elbek & Vejrup tilbyder vi standard Dynamics 365 Business Central-løsninger (Dynamics NAV), som er målrettet udvalgte brancher. Alle vores løsninger tager udgangspunkt i de enkelte branchers behov, optimerer arbejdsgangene og skaber konkurrencemæssige fordele.

Find din branche