Business Central priser

Effektivitet og fleksibilitet er i højere grad blevet nøglen til succes, og det er således afgørende for virksomheder at vælge den rette pris- og licensstruktur for at imødekomme deres behov. Business Central tilbyder tre muligheder, der kan tilpasses for at opfylde de unikke krav i din virksomhed.

Vi vil her på siden give dig indsigt i, hvilke licenstyper der findes samt priserne på dem.

Business Central priser og licenstyper

Du betaler for Business Central gennem en abonnementsaftale, hvor du betaler et fast månedligt beløb for hver bruger.

Business Central prisen afhænger af dine behov. Der er tre typer af licenser. Hvilken type af licens virksomheden skal vælge afhænger af behov for funktionalitet. Du kan vælge mellem disse licenser:

  • Premium-bruger
  • Essential-bruger
  • Team Member

Bemærk dog, at Team Members kun har begrænset adgang til systemet. Du kan beregne din pris på Business Central-licenser i beregneren herunder:

Udregn din pris på Business Central

Udfyld nedenstående beregner for en pris på Business Central-licenser. Premium og essential licenser kan ikke kombineres.

0
0 300
0
0 300
0
0 300

Priserne er vejledende og udelukkende software-licenser. Elbek & Vejrup er berettiget til uden varsel at regulere priser på baggrund af ændringer i priser fra underleverandører.

Abonnementer i alt pr. md

0 kr.

+ kr. i engangsydelse

Bliv kontaktet

Hvilken licens passer til din virksomhed?

  Busines Central
Essentials
Business Central Premium
Ubegrænset antal brugere
Tilpasning og udvidelsesmuligheder
Flere miljøer
Flere regnskaber
Økonomistyring
Salg og marketing
Opfyldelse og levering
Køb og gæld
Lagerbeholdning
Forsyningsplanlægning og -tilgængelighed
Projektstyring
Logistik
Servicestyring  
Produktion  

 

Business Central som en integreret cloud-løsning for din virksomhed

Business Central forbinder afdelinger på tværs af din organisation med værktøjer, der hjælper dine medarbejdere med at arbejde mere effektivt, samarbejde bedre og reagere hurtigere på ændringer for at opfylde dine forretningsmål. Business Central er en komplet selvstændig løsning, der er designet til at fungere sammen med nogle af de andre Dynamics 365-produkter.

Fordelene ved cloud-løsningen er, at du kun betaler en fast månedlig pris pr. bruger og ikke behøver at købe licenser eller betale for et løbende opdateringsabonnement. Du slipper derfor helt for at bekymre dig om server, hosting, opdateringer eller andet. 

Du kan også se vores forskellige Business Central tillægsløsninger.