Business Central Tillægsløsninger

Business Central Tillægsløsninger

Med forskellige tillægsløsninger til Business Central har du mulighed for at tilpasse dit system efter din virksomheds specifikke behov og forretningsprocesser. Vi har erfaring med at udvikle specifikke løsninger, der optimerer forretningsprocesser og understøtter de behov, der findes i en lang række brancher.

Vores hold af specialister er klar til at rådgive dig om, hvilke tilføjelser der er nødvendige for at løse specifikke opgaver. På den måde kan du sikre dig, at din Microsoft Dynamics-løsning er i stand til at klare de opgaver, som du står overfor.

Apps og tillægsløsninger kan omfatte alt fra specifikke løsninger til forskellige værktøjer inden for løn, tidsregistrering, rapporteringsværktøjer samt integrationer med tredjepartssoftware. Disse tillægsløsninger kan være afgørende for at sikre, at Business Central-platformen fungerer optimalt og understøtter din virksomheds specifikke behov.

Læs vores komplette vidensartikel om Business Central

Hvad er formålet med Business Central Tillægsløsninger?

Formålet med apps til Business Central er at give virksomheder mulighed for at udvide funktionaliteten i deres Business Central-løsning og imødekomme deres forretningsbehov, idet en standard Business Central-løsning sjældent er nok til at løse en virksomheds forskellige behov.

Derfor er det let at tilkoble apps og tillægsløsninger, hvilket giver din virksomhed mulighed for at automatisere manuelle processer og effektivisere arbejdsgange. 

Apps til Business Central gør det muligt at sætte strøm til en lang række processer - det kan eksempelvis være til dokumenthåndtering, løn, rapportering, tidsregistrering og mange andre områder. Dette kan give din virksomhed et mere præcist billede af dens performance og hjælpe dig med at træffe bedre forretningsbeslutninger.

Hos Elbek & Vejrup tilbyder vi flere forskellige tillægsløsninger til Business Central. Her kan du se et udpluk af vores egenudviklede løsninger:


Derudover samarbejder vi også med en række af markedsledende leverandører af tillægsløsninger til Business Central. Du kan se en oversigt over de tillægsløsninger, vi tilbyder her.