Behandling af persondata på elbek-vejrup.dk

Vi behandler dine persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, så du ved, hvordan vi behandler dine data.

Kontaktoplysninger:

Elbek & Vejrup er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Elbek & Vejrup A/S
Tangen 6
8200 Aarhus N

CVR-nr.: 20 11 79 82
Tlf.: +45 7020 2086

Elbek & Vejrup registrerer en række personoplysninger om dig, når du bruger vores website og eksempelvis udfylder en kontaktformular, ønsker at downloade materiale som produktblade og whitepapers eller tilmelder dig et arrangement.

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler, om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata. Vi anvender data om dig primært for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores services, lave relevant markedsføring, samt i vores kontakt med dig. De data, vi anvender, omfatter eksempelvis:

Personlige oplysninger: Oplysninger du selv indtaster i forbindelse med downloads af ønsket materiale, tilmelding til seminarer, tilmelding til nyhedsbrev eller ved henvendelse til Elbek & Vejrup. Oplysningerne omfatter fx navn, adresse, e-mail, telefonnummer, titel og virksomhedsnavn.

Deltager du på et arrangement hos Elbek & Vejrup kan dit billede fremgå af stemningsbilleder eller video, som vi typisk bruger på LinkedIn.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.


Dine rettigheder som registreret person
Som registreret person har du nogle rettigheder. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi af det. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine personoplysninger, som du mener er ukorrekte, forældede mv., og du kan anmode om, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses.

I det omfang du har afgivet dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Ved en tilbagetrækning vil behandlingen af dine personoplysninger ophøre, og dine personoplysninger vil blive slettet.


Cookiepolitik på elbek-vejrup.dk

Elbek & Vejrup bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter til at optimere dit besøg på vores website, generere statistik, huske dine indstillinger og præferencer samt fx målrette annoncer bedre. Hvis du vil se hvilke eller vælge nogen fra, så tryk på 'Indstillinger'. Du kan til enhver tid ændre dit samtykke.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus. Brug af cookies på vores website gør det muligt for os at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du bruger, samt hvornår og hvor længe det sker. Vi placerer først cookies på din computers harddisk mv., når du har trykket ’Ja, jeg accepterer cookies’.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Ønsker du at tilbagetrække dit samtykke til brugen af cookies, så skal du ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websitet kan huske de valg, du foretager. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
Safari
Flash cookies
Apple
Android
Windows 7

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen bliver opdateret hver måned af cookieinformation.com, og har du nogen spørgsmål til den, så kan du skrive til info@cookieinformation.com.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores website. Ønsker du at være sikker på, at dine data og oplysninger bliver slettet fra vores 3. partssystemer, så bedes du sende en mail til marketing@elbek-vejrup.dk. Du kan også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, over vores behandling af dine personoplysninger. Læs mere på https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Opdater dit samtykke