ERP-konsulent

ERP-konsulenter fra Elbek & Vejrup

Ved at vælge Elbek & Vejrup som samarbejdspartner på dit næste ERP-projekt, får du:

  • Branchens dygtigste ERP-konsulenter stillet til rådighed
  • Konsulenter med dybt branchekendskab
  • Konsulenter der ved, hvor du kan optimere din forretning

Vi råder over nogle af landets dygtigste ERP-konsulenter, som er specialiseret i Business Central. Vi har mange års erfaring både med at rådgive om ERP-løsninger samt med at implementere ERP-systemer i både små og store organisationer. På denne side kan du læse mere om, hvornår du bør overveje at bruge en erfaren ERP-konsulent.

Få kompetent hjælp til at implementere et ERP-system i din virksomhed

Hos Elbek & Vejrup har vi arbejdet med implementering af ERP-systemer siden 1996 og derfor ved vi, hvad der skal til, for at man kommer i mål med et ERP-projekt.

Vi råder over nogle af Danmarks dygtigste ERP-konsulenter. Vi er eksperter i implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central og er eksperter i systemet.

Vores dygtige konsulenter kan hjælpe jer med alle slags opgaver, der er relaterede til implementering af ERP-systemer. Herunder:

“Med valget af Elbek & Vejrup har vi fået en særdeles kompetent samarbejdspartner på ERP-området. Vi har fra starten af samarbejdet haft et dygtigt team af konsulenter tilknyttet, som har formået hurtigt at sætte sig ind i vores forretning og i vores processer, udfordre vores organisation samt tænke holdbare løsninger. Resultatet er et betydeligt bedre datagrundlag, optimering af en række forretningsgange og ikke mindst en øget gennemsigtighed i forretningen.”

Christian Lei
CFO, Danæg A/S

Ny forretningsløsning? Denne guide får dig i mål

Overvejer du at skifte virksomhedens forretningsløsning, så er denne trin-for-trin guide helt sikkert noget for dig.

Derfor skal du vælge ERP-konsulenter fra Elbek & Vejrup

Vi bestræber os altid på at skabe de bedste resultater for vores kunder. Derfor stiller vi meget høje krav til os selv og vores fagliglige og forretningsmæssige niveau.

Alle vores konsulenter er eksperter inden for deres område. Vi arbejder altid ud fra de seneste nye muligheder og forsøger altid at være på forkant med de sidste nye trends og muligheder.

Derudover trækker vi på mere end 25 års erfaring fra virksomheder i både den offentlige sektor og i det private. Det gør, at vi har dyb brancheerfaring- og ekspertise, som kommer vores kunder til gode.

Vælg en ERP-leverandør der er fagspecialist i din branche

Hos Elbek & Vejrup har vi mere end 25 års erfaring som ERP-leverandør. Vi tilbyder standard ERP-løsninger, som er målrettet udvalgte brancher. Alle vores løsninger tager udgangspunkt i de enkelte branchers behov, optimerer arbejdsgangene og skaber konkurrencemæssige fordele.

Læs mere om ERP-rådgivning her i vores vidensbank

Måske er du også interesseret i at vide mere om ERP-rådgivning? Så gå på opdagelse i vores vidensbank.

Vidensbank Henvisning Section