10. juli 2020

Elbek & Vejrup fortsætter fremgang og vækst

Dette års regnskab er en yderligere forstærkning af den fremgang, som Elbek & Vejrup har haft i de seneste mange år.

Det nye regnskab vidner om, at vores fortsatte fokus på udvalgte brancher samt fokus på at fastholde og tiltrække Danmarks dygtigste medarbejdere giver de ønskede resultater. Således har vi fastholdt vores position som Danmarks største rådgiver og samarbejdspartner inden for IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vores kunder er alle udsat for øget konkurrence i forskellige former og skal derfor konstant forbedre deres forretning for at sikre fortsat konkurrencedygtighed. Det oplever vi fortsat et stort behov for, og vi ved, hvordan vi kan understøtte kundernes forretning ved at optimere og effektivisere deres forretningsprocesser – vores kompetencer er ikke blevet mindre væsentlige i en tid, hvor Covid-19 har vendt op og ned på, hvordan man fysisk kan være til stede og omgås på arbejdspladsen.

Elbek & Vejrups fundament er således fortsat vores teknologiske førende og dybt specialiserede brancheløsninger og forretningsoptimeringsrådgivning. Vores fokus på målrettede løsninger til udvalgte brancher giver os en dyb forståelse for kundernes forretning. Steffen Hjerrild Hansen, CEO uddyber:

”Vi har fortsat tidligere års massive investeringer i vores største aktiv – medarbejderne – og det lønner sig. Det giver sig udslag i en fortsat meget lav medarbejderomsætning og høj medarbejdertilfredshed, hvilket også stiller os godt i rekrutteringen af netop de højt kvalificerede specialister, vi har brug for. Det er klart vores erfaring, at dygtige og motiverede medarbejdere også er nøglen til høj kundetilfredshed.”

”Årets resultat vidner således om, at vi bliver ved med at gøre en forskel og skabe værdi for vores kunder.”, afslutter Steffen Hjerrild Hansen.

Regnskabet for året, der altså offentliggøres i dag, den 10. juli 2020, viser en omsætningsfremgang på 12 pct. til 203,8 mio. kr., mens overskuddet før skat er øget med 21 pct. til 57,4 mio. kr.

Forrige artikler

Bliv klogere på on-premise, private cloud og public cloud

Næste artikel

Sådan udnytter du din virksomheds potentiale med procesoptimering