12. juni 2021

Elbek & Vejrup præsenterer nyt vækstregnskab

Fremgang og vækst er nøgleordene i nyt årsresultat, som viser, at virksomhedens kernekompetencer er efterspurgte.

Regnskabet for året 2020/21 slår med al tydelighed fast, at Elbek & Vejrups strategi om fokus på udvalgte brancher, som man har specialiseret sig i samt fokus på at tiltrække Danmarks dygtigste medarbejdere igen giver de ønskede resultater. Således har Elbek & Vejrup styrket deres position som landets største rådgiver og samarbejdspartner inden for IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

”Øget konkurrence hos vores kunder skaber et behov for vores standardløsninger til specifikke brancher, og vi ved, hvordan vi kan understøtte deres forretning ved at optimere og effektivisere deres forretningsprocesser”, udtaler Steffen Hjerrild Hansen, CEO. Han uddyber:

”Vi oplever fortsat stærk interesse fra virksomheder, inden for vores kerneområder, som henvender sig på eget initiativ.  Det gør de, fordi deres kolleger i branchen, som også anvender en løsning fra Elbek & Vejrup, bekræfter, at den gør en positiv forskel.”

En stor del af virksomhedens fundament hviler på en dyb forståelse for kundernes forretning og teknologisk førende standardløsninger til udvalgte brancher. Samtidig investerer de massivt i deres medarbejdere, som er deres største aktiv. Ifølge Steffen Hjerrild Hansen udmønter det sig i både en lav medarbejderomsætning og høj medarbejdertilfredshed. Han uddyber: ”Rekrutteringsmæssigt betyder det, at vi fortsat er i stand til at tiltrække de dygtigste i branchen. En forudsætning for at sikre en høj kundetilfredshed er ubetinget, at vi har de dygtigste og mest motiverede medarbejdere” og fortsætter:

”Dertil kommer, at vi fortsat investerer markant i at udbygge og optimere de standardmoduler, vi har til udvalgte brancher. Microsofts store investeringer i cloud-løsninger stiller tilsvarende krav til, at vi konstant kan omstille os og har de fornødne muskler til at foretage de meget store krævede investeringer i såvel medarbejdere som produkter.

Årets resultat understreger, at vi bliver ved med at gøre en forskel og skabe værdi for vores kunder.”

Regnskabet for året, der altså offentliggøres i dag den 12. juli 2021, viser en omsætningsfremgang på 5,7 pct. til 215,5 mio. kr., mens resultat før finansielle poster er øget med 7,7 pct. til 59,1 mio. kr.

Forrige artikler

Få mest muligt ud af dine data fra Business Central med EV Power BI

Næste artikel

Efter 25 år har ambitionen hos Elbek & Vejrup ikke ændret sig: Vi skal være de bedste til det, vi laver