beredskaber-header-min.jpg

Ressourcestyring til brandvæsenet

- Opnå forbedret økonomistyring
- Undgå ressourcespild
- Få overblik over hele forretningen

Opnå forbedret økonomistyring og undgå ressourcespild

Økonomiaftalen mellem Regeringen og KL betyder, at kommunernes brandvæsener blev sammenlagt i 2016. Etableringen af et fælles beredskabssamarbejde på tværs af kommunegrænser indebærer, at der naturligt opstår mulighed for bedre ressourceudnyttelse på eksempelvis det administrative niveau og medarbejderstaben generelt.

Uanset hvordan I vælger at organisere jeres administrative enhed, vil det kræve de rette IT-værktøjer til at understøtte jeres nye selskab med mange forskelligartede aktiviteter, og for at skabe et fuldt overblik over mandskab og materiel, samt stram styring af indtægter og udgifter. Med EV Brand får du overblik over opgaver, medarbejdere, maskiner og materiel, serviceopgaver, kursusaktivitet, sideordnede aktiviteter – fra budget til registrering af det faktiske forbrug. Samtidig kan EV Brand integreres med kommunens økonomistyringssystem. Dermed kan brandvæsenet effektivt styre sin forretning og samtidig levere de ønskede data til kommunen, så kommunen fortsat har fælles økonomistyring.

Undgå budgetoverskridelser

EV Brand har værktøjer til styring, rapportering og opfølgning på alle niveauer i organisationen. Løsningen sikrer, at konkrete aktiviteter i afdelingerne bliver påført det overordnede regnskab. Dermed har du altid overblik over alle udgifter i de enkelte afdelinger. Ligeledes sikrer løsningen dig et totalt overblik over alle sager, ressourcer, projekter og aktiviteter i hver afdeling. Med EV Brand får du ingen ubehagelige overraskelser hvad angår overskridelse af budgetter, og samtidig har du hele tiden det fulde overblik over de interne ressourcer. Med en forbedret styring af alle aktiviteter kan investeringen i EV Brand hurtigt tjenes ind igen.

 

Fordele ved EV Brand

  • Fuldt overblik over alle sager, ressourcer, projekter, aktiviteter og omkostninger
  • Brugertilpasset styring af fakturering, indkøb og timeregistrering
  • Integration af samtlige IT-funktioner i ét system, herunder eksisterende økonomisystemer
  • Minimerer risikoen for fejl
  • Ingen dobbeltindtastninger
  • Tilpasningsdygtig løsning der kan tilrettes efter specifikke behov – mulighed for at udbygge med særskilte moduler
  • Styring af økonomien ned til mindste detalje

Download produktblad for at få mere info om hvilke aktiviteter og opgaver, løsningen understøtter.

Download produktblad

Leasing af ERP-projekter

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Lotte Jensen

Teamleder

+45 30 35 08 40