Dynamics 365 Business Central demo

Få en komplet virksomhedsløsning med:

  • Hurtig implementering
  • Nem konfiguration
  • Simpel anvendelse

Dynamics 365 Business Central gratis i 30 dage

Ønsker du en komplet virksomhedsløsning, som er hurtig at implementere, nem at konfigurere og simpel at anvende? Så kan du nu prøve en gratis Business Central demo i 30 dage – helt uden forpligtelser.

Økonomistyring til mellemstore virksomheder

Vores abonnementsbaserede ERP-løsninger er både for iværksættere, hvor der typisk kun er dig selv, men er også for den mellemstore virksomhed med flere ansatte. Du har mulighed for at bestille en gratis demo af nyeste Business Central herunder - gratis.

Lej din Dynamics 365 Business Central på abonnementsbasis

Du kan leje din online Business Central-løsning på abonnementsbasis – du betaler en fast pris pr. måned pr. bruger, og du har mulighed for at komme på nyeste version. Derudover har du mulighed for at få en række tillægsløsninger, som du ligeledes lejer for en fast pris pr. måned pr. bruger. Du slipper for at bruge tid på back-up og for investering i egen server, hardware og ny teknologi.

Enkelhed er kernen i Dynamics 365 Business Central. Samtidig dækker dets avancerede funktioner alt, du har brug for til at drive en succesfuld virksomhed og få den til at vokse. Løsningen er med til at gøre dine medarbejdere mere effektive og hjælpe din virksomhed med at forblive konkurrencedygtig.

Business Central Demo 1