Optimér og digitalisér forretningsprocesserne

Forsyningsvirksomhed

Optimering af forsyningsvirksomhedens processer giver dig:

  • Effektiv daglig drift
  • Forsyningssikkerhed og bedre service
  • Styr på forbrugsafregning og økonomi
Aarhus Vand Logo Grey
Vejen Forsyning Grey
Logo Grey
Blue Kolding Logo Grey
Provas Logo Grey

Branchens udfordringer

Digitaliser fremtidens forsyning

Besparelseskrav og effektiviseringspres som følge af reguleringer udfordrer forsyningsvirksomheder. Besparelser og effektiviseringer er et krav, men må samtidig ikke gå ud over kerneforretningen: forsyningssikkerhed og sikker drift.

Du kender måske til udfordringer som:

  • Stram styring af driftsomkostninger og anlægsinvesteringer
  • Svært at få et samlet billede af forsyningens økonomi
  • Kontrol, sporbarhed og indsigt i afregningen er kompleks
  • Omfattende indsamling af data forud for beslutninger

ERP-løsning til forsyningsbranchen

Vores standard ERP-løsning til forsyning er udviklet af fagspecialister, der kender din branche og er eksperter i procesoptimering. Løsninger gør det enkelt for dig at optimere jeres processer og derved effektivisere den daglige drift. Baseret på standard Microsoft-teknologi er løsningen også nemt at vedligeholde og udvikle.

Standard ERP-løsningen til forsyningsvirksomheder rummer en avanceret styring af driftsomkostninger og anlægsinvesteringer. Du har et konstant opdateret billede af forsyningens økonomi, hvilket giver det rette grundlag for beslutninger. Du får også mulighed for kontrol, sporbarhed og indsigt i afregningen. Endelig er der integration til andre IT-løsninger - bl.a. LESSOR Payroll, som giver virksomheden et effektivt lønsystem.

En standard ERP-løsning til forsyningsvirksomheder styrker dine forudsætninger for:

  • høj forsyningssikkerhed og sikker drift
  • omkostningsreduktioner og lavere takster
  • solidt beslutningsgrundlag og retvisende data

Fordele med ERP-løsningen

Styring af driftsomkostninger
Du får avanceret styring af driftsomkostninger og anlægsinvesteringer, ligesom du har et konstant opdateret billede af forsyningens økonomi. Det styrker dit beslutningsgrundlag.

Branchespecifikke moduler
Syv branchespecifikke moduler betyder, at du får færre IT-systemer og færre snitflader. Modulerne gør det mere enkelt for dig at optimere jeres processer.

Fagspecialister
Vores konsulenter har dyb indsigt i forsyningsselskabernes processer og forretning, og de bidrager til at sikre høj forsyningssikkerhed, sikker drift og imødekommelse af besparelseskrav.

Det er en fordel, at Elbek & Vejrup har kendskab til forsyningsbranchen og tilpasser deres systemer hertil. Deres konsulenter har været gode til at sætte sig ind i vores måde at arbejde på, og komme med forslag og ændringer når behov opstod. Vi er glade for at have Elbek & Vejrup som rådgiver og sparringspartner, og vil gerne anbefale et samarbejde til andre.

Gitte Mathea Thoning
Økonomichef - Vejen Forsyning

Forside Citat

Branchespecifikke moduler

De branchespecifikke moduler gør det enkelt og fleksibelt at sammensætte den løsning, der bedst understøtter jeres processer.

Automatisk og effektiv inddrivelse 
Med inddrivelsesløsningen Collectia, som er direkte integreret i forbrugsafregningsmodulet EVITA, opnår din forsyningsvirksomhed store besparelser i inddrivelsesprocessen. Hele processen automatiseres, og gør jeres opkrævning af forfaldne fordringer langt mere effektiv.

Læs mere om løsningen her.

 

Forbrugsafregningsmodul
Forbrugsafregningsmodulet (EVITA) bygger på standard Dynamics 365 Business Central-funktionalitet, så det er nemt at søge og finde data samtidig med, at platformen er ens for alle ansatte. Løsningen sikrer forsyningsvirksomhederne lettere arbejdsprocesser, effektive arbejdsgange og overblik, når borgernes forbrug af vand, spildevand, affald, varme og øvrige punktafgifter skal afregnes. Vi kan levere løsningen, så du får mulighed for at trække kreditoplysninger samt lave tilpassede rapporter og udtræk, som er tilpasset dine behov.

Ønsker du at få Elbek & Vejrups revisionserklæring?

Vi har gjort det let for dig, som eksisterende kunde, at hente Elbek & Vejrups revisionserklæring. Udfyld en formular og vi sender erklæringen til dig.

Løft jeres forretningsdata med EV Power BI

Vil I have mere ud af jeres Business Central data? Og måske endda arbejde mere intelligent med dem? Så er EV Power BI løsningen for jeres virksomhed. EV Power BI er en business intelligence-løsning til Business Central, som gør komplekse og ustrukturerede data forståelige og værdiskabende. EV Power BI giver dig både det store forkromede overblik over din virksomhed samt muligheden for at dykke ned i helt specifikke områder af forretningen.

Power BI Section

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Janine Nedergaard Bjerre
Markedschef
+45 23 64 05 20

JNB