Business intelligence til Business Central

365BI

Med 365BI fra Elbek & Vejrup får du:

  • Standardiserede analyser til Dynamics 365 Business Central

  • Overblik over alle relevante data fra Business Central

  • En Power BI løsning der er klar til brug og nem at anvende

365BI

Løfter dine forretningsdata til et højere niveau

Virksomheder med Microsoft Dynamics 365 Business Central har masser af rå data tilgængelig. For at få mest muligt ud af disse data, skabe sammenhænge og se tendenser mellem de forskellige datatyper, er det en stor fordel at kunne trække dem ud og præsentere dem på en overskuelig og intelligent måde. Særligt som beslutningstager i en virksomhed er det vigtigt hurtigt at kunne danne sig et overblik over virksomhedens nøgletal og præsentere dem på en overskuelig måde for resten af organisationen. Det kræver værktøjer, og det er her 365BI kan gøre en forskel.

365BI er en business intelligence-løsning til Business Central, som gør komplekse og ustrukturerede data forståelige og værdiskabende. 365BI giver dig både det store forkromede overblik over din virksomhed samt muligheden for at dykke ned i helt specifikke områder af forretningen. Der er på forhånd lavet analyseområder, som dækker de gængse behov for hele virksomheden - derfor er du hurtigt i gang med løsningen.

Træf datadrevne beslutninger med 365BI

Træf datadrevne beslutninger med 365BI

Se med i denne video og bliv klogere på hvordan du kan træffe bedre beslutninger og skabe værdi for din virksomhed med 365BI.

Fordele med 365BI

  • Løsningen er udviklet af Business Central-konsulenter til Business Central-kunder.

  • Al opsætning i Power BI er udført på forhånd. Du kan gå i gang med at analysere med det samme.

  • Standardrapporterne kan anvendes på flere områder end de forhåndsindstillede.

  • Ingen standardfunktionalitet er ændret.

Funktioner I Dynamics

Dyk selv ned i løsningen - prøv det her!

365BI er baseret på standard Dynamics Business Central. Den helt klare fordel herved er, at vi er specialister i systemet. Vi har indgående kendskab til Business Central, og vi ved præcis hvilke data, der skal trækkes ud, samt hvordan de skal trækkes ud. For at gøre det nemt for dig har vi udviklet nogle standardrapporter, der alle giver dig mulighed for at få mere ud af jeres forretningsdata. Standardrapporterne indeholder følgende fem analyseområder til Business Central: Køb, Salg, Økonomi, Lager og Sag.

Vi har gjort det nemt for dig at få et indblik i, hvordan dashboards fungerer i 365BI. Klik i én af nedenstående områder og kom direkte til interaktive rapporter i løsningen.

Analyseområde:
Økonomi

Udforsk dashboard for økonomi i 365BI.

Gå til dashboard

Analyseområde:
Salg

Se hvordan et dashboard for salg i 365BI kan se ud.

 

Gå til dashboard

Analyseområde:
Køb

Eller se hvordan en standardrapport for Køb i Business Central er oprettet.

 

Gå til dashboard

Analyseområde:
Lager

I analyseområdet "Lager" kan du få fuldt indblik i lagerstatus og meget mere.

Gå til dashboard

Analyseområde:
Sag

Få fuld indsigt i virksomhedens sager i standardrapporten for Sager i 365BI.

 

Gå til dashboard

Et stærkt visualiseringsværktøj - giver dig overblikket tilbage

Med 365BI får du et visualiseringsværktøj, som gør dig i stand til at lave flotte, interaktive rapporter. Dermed kan du hurtigt få overblik over virksomhedens vigtigste nøgletal, samt præsentere dem for hele organisationen på en forståelig måde.

365BI dækker både den rå dataopsamling i Business Central og den flotte visualisering. Med vores standardrapporter behøver du således ikke selv at designe dashboards. Alle vores dashboards er interaktive med mulighed for adgang til underliggende rapporter for at få vist yderligere data for rapporterne.

Se rapporter på alle enheder
Du kan altid tilgå dine rapporter via Power BI, idet data ligger i skyen og fungerer på alle enheder. Det betyder, at du hurtigt kan få adgang til de data, som er vigtige for dig – uanset tid og sted. Du kan ydermere hurtigt og nemt sende rapporter til kolleger direkte fra Power BI appen.

Power Bi 2 1280X1280

Vil du se dine egne data i 365BI?

Vil du se dine egne Business Central data i 365BI? Eller er du blot interesseret i at høre mere om mulighederne med 365BI?

Så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular og booke et uforpligtende møde.

Kontakt os
Power BI 2560X1250