Dynamics 365

Har din virksomhed behov for at strømline forretningsprocesser og procedurer, så er Dynamics 365 noget for dig. Ved at samle data, processer og mennesker i ét system skaber du det bedste grundlag for øget effektivitet på tværs af din organisation.

Det er selvfølgelig en stor beslutning, når du skal vælge hvilket ERP-system, der er bedst egnet til at opfylde din virksomheds specifikke behov. Derfor har vi samlet alt, hvad du behøver at vide om Microsoft Dynamics 365 på denne side.

Få en integreret løsning med Dynamics 365

Hos Elbek & Vejrup tilbyder vi standard Dynamics 365 Business Central-løsninger, der er skræddersyet til specifikke brancher. Alle vores løsninger tager udgangspunkt i hver enkelt virksomheds specifikke behov, optimerer arbejdsgange og skaber konkurrencemæssige fordele. 

Store og mellemstore virksomheder kan især drage fordel af Microsoft Dynamics 365. Men alle brancher kan drage fordel af Dynamics 365, da det ikke er specifikt designet til én branche. Uanset hvilken branche din virksomhed opererer i, så kan Dynamics 365 optimere dine kerneprocesser og gøre din virksomhed mere effektiv.

+ 0

Kunder

Har digitaliseret og effektiviseret deres forretning.

+ 0

Fagspecialister

Konsulenter og udviklere med dyb brancheindsigt og stærke Business Central-kompetencer.

+ 0

Brancher

Standard ERP-løsninger som bygger på best practice i branchen.

Understøt virksomhedens behov med Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 er en standardløsning, der ikke kræver deciderede tilretninger i den traditionelle forstand. Dog kan Dynamics 365’s funktioner kan udvides via apps i takt med, at virksomheden vækster...

Disse apps, eller prædefinerede tillægsløsninger, til Dynamics 365 er programmeret som såkaldte extensions. Altså tilpasninger kodet uden for kernen.

Fælles for de mange Dynamics 365 løsninger er, at de er integreret med de øvrige Microsoft-systemer, som virksomheden allerede benytter. Det gør det muligt at anvende data fra Dynamics 365 i systemer som Microsoft Excel, Power BI eller Outlook.

Dette samspil muliggør store synergier på tværs af virksomheden og sikrer langt mere effektive arbejdsgange, som kan mærkes på bundlinjen.

Elbek & Vejrup har igennem hele vores samarbejde været dygtige til at stille de rigtige spørgsmål og udfordre os, så vi nu står med en teknologisk stærk platform, som kan udnyttes i vores organisation i et endnu større omfang.

Steen Guldborg
IT-chef - Per Aarsleff A/S

Forside Citat

Forretningsværdi med ERP

Helt overordnet handler ERP om at hjælpe virksomhedens medarbejdere med at arbejde mere effektivt på tværs af afdelinger ved, blandt andet, at præsentere tidstro data fra én central løsning.

Herudover er der en række andre forretningsmæssige fordele ved ERP, som til dels afhænger af, hvilken branche virksomheden opererer indenfor, og dels hvor kompleks virksomhedens processer er.

Forretningsværdi Med ERP

Vælg imellem en bred vifte af moduler til din virksomhed

Dynamics 365 platformen indeholder en bred vifte af moduler, der kan bruges på tværs af alle brancher og typer af virksomheder. Her kan eksempelvis nævnes Field Service, Sales, Retail med flere. Som nævnt indeholder Dynamics 365 to forskellige moduler til økonomistyring:

  • Dynamics 365 Business Central
  • Dynamics 365 for Finance and Operations
Moduler

Vær sikker inden du vælger en ERP-løsning

Det er en meget stor beslutning man skal træffe, når man skal vælge hvilket ERP-system der er bedst egnet til at opfylde ens virksomheds behov og samtidig understøtte forretningen.

Derfor har vi sammenlignet de 5 af de mest populære ERP-systemer til større og mellemstore virksomheder herhjemme.