Elbek & Vejrup Referencer

Udvalg af referencer

Vi udvikler IT-løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Forretningsløsningerne er udviklet til specifikke brancher og
effektiviserer virksomhedens forretningsprocesser og giver konkurrencemæssige fordele.

 

Video referencer

Vi skaber værdi gennem IT for vores kunder - se udvalg af referencer

Vores dybe kendskab til de brancher vi agerer indenfor  gør, at vi udvikler IT-løsninger, der skaber værdi for vores kunder.
Se vores referencer og læs hvordan vores standard ERP-løsninger til udvalgte brancher effektiviserer vores kunders forretningsprocesser, skaber konkurrencemæssige fordele og gør hverdagen lettere med Microsoft Dynamics NAV.

Er du interesseret i at læse mere om vores standard ERP-løsninger tilpasset specifikke brancher, kan du finde dem på brancheoversigten.

FoodSolutions.jpg
BKI.jpg
SystemFrugt.jpg
Torben Rafn.jpg
Carelog.jpg
Cargo Partner.jpg
UNO Transport.jpg
ProfilAdvice.jpg
Corp Nordic.jpg
Herning industrilager.jpg
Welldana.jpg
Københavns Kommune.jpg
Aalborg-Kommune.jpg
AU Forskningsfond.jpg
HaderslevKommune.jpg
Randers Kommune.jpg
Norddjurs.jpg
Bornholms Kommune.jpg
Kalundborg Forsyning.jpg
Hjørring Vandselskab.jpg
NFS.jpg
RingstedForsyning.jpg
VIAUC.jpg
DKI.jpg
CAC.jpg
PrimeCargo.jpg
sanovo.jpg
horsenskommune.jpg
bramidan.jpg
danskefragtmaend.jpg
anchersen.jpg
klingspor.jpg

Kundecases private virksomheder

Food Solutions

Microsoft Dynamics NAV eliminerer dobbeltarbejde hos danske virksomheder. Netop derfor valgte fødevarevirksomheden Food Solutions at implementere ERP-løsningen. Løsningen bygger på den helt unikke faglige viden, som skaber fundamentet for Elbek & Vejrup.

Læs mere

BKI

BKI foods A/S leverer kaffe, chokolade, pasta og specialiteter til den danske detailbranche og til catering-kunder. Virksomhedens mange opgaver og rutiner udføres ved hjælp af BKI's CRM-system, og det giver ro til at gennemføre aktiviteterne effektivt og professionelt.

Læs mere

System Frugt

System Frugt A/S producerer salgsklare konceptløsninger med tørrede frugter, nødder, kerner og andre tørrede specialiteter til dagligvarekæderne i Norden. Intet er overladt til tilfældighederne. Nøgleordet er Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere

Torben Rafn

Torben Rafn & Co. er en af landets største udbydere, når det gælder specialtransport. For at få optimeret forretningsgangene fik firmaet integreret deres økonomi-styringssystem med transportsystemet samt opdateret deres ældre Navision version 3.6 til den nyeste.

Læs mere

Carelog Freight Service

Moderne transport- og speditionsvirksomheder bliver konstant mere komplekse. Jo mere avancerede logistikydelser bliver, des vigtigere er det at have en effektiv IT-løsning, der giver det fulde overblik - det er en klar forudsætning for at drive en konkurrecedygtig virksomhed i dag.

Læs mere

DKI Logistics

DKI Logistics havde som primære krav, at deres fremtidige IT-løsning skulle være på forkant transportbranchens udvikling samt skabe optimering af forretningsprocesserne. IT-brancheløsningen, skaber fleksible kundeløsninger, sikrer væksten og kundetilstrømning hos DKI Logistics i Horsens.

Læs mere

Prime Cargo

Prime Cargo var begrænset af deres tidligere platform, der ofte krævede en masse administration i forhold til leverance ændringer, der skulle fungere prompte. Med den nye Microsoft Dynamics NAV-brancheløsning har Prime Cargo A/S styr på deres leverancer ned til mindste detalje.

Læs mere

Cargo Partner Logistics

I en speditionsbranche med små indtjeningsmarginer er overblik og fejlfri styring af hver eneste ordre afgørende for succes. Det ved man hos Cargo Partner Logistics, hvor man har sikret succesen gennem et sagsstyringssystem baseret på Dynamics NAV.

Læs mere

Uno Transport

Tidligere skrev medarbejderne hos Uno Transport de samme køresedler og fakturaer tre til fem gange. Uno Transport ApS sparer en halv til en hel medarbejder på de administrative opgaver med en tilpasset brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere

Profil Advice

Revisorfirmaet Profil Advice har fart på. Nye kunder kommer til, og det kan derfor være svært at bibeholde det økonomiske overblik. Men Elbek & Vejrups Økonomistyringsløsning skaber et værdifuldt og enkelt bogføringssystem, som er ideelt for revisorer.

Læs mere

CorpNordic

CorpNordic er en international virksomhed i vækst, så tiden skal bruges optimalt for at kunne drive forretningen. Derfor skal administrative processer også være optimale, og de anvender Continia Document Capture til at effektivisere registrering og godkendelse af købsfakturaer.

Læs mere

Herning Industrilager

I takt med udviklingen af et omfattende samarbejde har Herning Industrilager fået en IT-løsning, der giver øget overblik over lagertallene samt tværgående indrapportering. Dette har givet Herning Industrilager en stor besparelse på både tid og penge.

Læs mere

Aktieselskabet Carl Christensen

Det er afgørende for CAC at holde fokus på vækst, fleksibel og lynhurtig kundebetjening og på minimering af lageromkostninger. Alle disse mål kunne ikke opfyldes uden det Dynamics NAV-system og den webløsning, Elbek & Vejrup har opbygget til CAC.

Læs mere

kundecases inden for det offentlige

Københavns Kommune

Anlægskontoret - Vej & Park i Københavns Kommune oplevede, at det blev tidskrævende at skabe overblik i takt med en stor tilstrømning af medarbejdere. Med timeregistreringsmodulet til NAV har Vej & Park fået nemmere ved at holde styr på de menneskelige ressourcer.

Læs mere

Aalborg Kommune

Tidligere brugte Værkstedsafdelingen i Aalborg Kommunes Entreprenørenhed trykte dagssedler. Med elektronisk timeregistrering sparer Aalborg kommunes entreprenørenhed en halv til tre-kvart administrativ medarbejder på årsbasis.

Læs mere

Aarhus Universitets Forskningsfond

Aarhus Universitets Forskningsfond administrerer 26 ejendomme, de har et stort behov for at have overblik over deres ejendomme og lejere samt en grad af automatik for opkrævning af leje. Derfor valgte AU's Forskningsfond en ERP-løsning udviklet til ejendomsadministration.

Læs mere

Haderslev Kommune

En ny web-portal på en SharePoint platform sikrer miljø og teknik i Haderslev Kommune bedre overblik. Web-portalen er integreret med vores branchespecifikke økonomi- og ressourcestyringsløsning, der ligeledes er baseret på Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere

Randers Kommune

Driftsafdelingen i Randers Kommune valgte i september 2009 at investere i Elbek & Vejrups branchespecifikke løsning til kommunale entreprenørenheder. Dermed bliver EV Ressourcestyring integreret med deres centrale løsning KMD OPUS.

Læs mere

Norddjurs Kommune

Entreprenørgården i Norddjurs Kommune, har med Microsoft Dynamics NAV-løsningen fra Elbek & Vejrup fået frihed til selv at styre virksomheden ned i mindste detalje.

Læs mere

Bornholms Regionskommune

Vej & Park i Bornholms Regionskommune valgte i december 2009 at investere i EV Ressourcestyring. Løsningen er branchespecifik og specielt udviklet til de kommunale entreprenørenheder.

Læs mere

Kalundborg Forsyning

Fra tiden som kommunal institution anvendte medarbejderne i Kalundborg Forsyning allerede en Navision-løsning fra Elbek & Vejrup. Det var derfor oplagt, at Elbek & Vejrup kom på banen igen, da forsyningen skulle finde sin fremtidige samarbejdspartner.

Læs mere

Hjørring Vandselskab

Effektivitet og gennemsigtighed er en vigtig del af den samlede forretning for en forsyningsvirksomhed. Kompetente konsulenter med dybdegående kendskab til forsyning og med stor indsigt i forbrugsafregning, har sikret Hjørring Vandselskab den rette løsning til afregning af borgernes forbrug.

Læs mere

Nyborg Forsyning

Nyborg Forsyning & service A/S er på forkant med udviklingen med den nye Microsoft Dynamics NAV-løsning. Med en skræddersyet økonomi- og ressourcestyringsløsning er Nyborg Forsyning & Service A/S klar til en udvidelse af virksomhedens arbejdsområder.

Læs mere

Ringsted Forsyning

Hos Ringsted Vand og Varmeforsyning oplever de, at kravene til dokumentation bliver større og større. Forsyningsvirksomheden søgte derfor en ERP-løsning, som enkelt og effektivt kunne optimere hele processen i forsyningen. Samtidig havde de et ønske om at kunne sikre et bedre lagerflow.

Læs mere

Kontakt - klik for info

Kontakt

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner Følg os på LinkedIn

Elbek & Vejrup

- din samarbejdspartner

+45 70 20 20 86

Følg os på LinkedIn

Udfyld formularen

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak for din henvendelse!

Vi ringer tilbage hurtigst muligt