Kommunale-entreprenører---header-min.jpg

Fremtidens kommunale entreprenører

Fremtidens kommunale entreprenører vil kontinuerligt sætte nye standarder inden for ledelse, organisering, styring, ressourceoptimering og drift. Elbek & Vejrup understøtter og sikrer, at den kommunale entreprenør realiserer sine visioner og udviklingsplaner.

EV Kommunal Entreprenør

Elbek & Vejrups løsning til den kommunale entreprenør er den eneste standardløsning på markedet, der er udviklet med ét formål for øje:

At understøtte de kommunale entreprenørers daglige kerneydelser, udvikling  og konkurrenceevne - både nu og i fremtiden.

Optimér din kommunale entreprenørvirksomhed i konkurrencen om kommunale opgaver

Den kommunale entreprenør skal styres efter kostægte priser, så entreprenøren er i stand til at konkurrere med private virksomheder. Det gælder derfor om at drive og udvikle en sund forretning omkring kerneydelserne.

For at få fuldt overblik over den økonomiske situation kræver den rigtige løsning. En løsning der ikke er et kompromis, som entreprenøren skal lære at leve med, men som i stedet fagligt rammer de grundlæggende behov og krav, som entreprenøren har til en løsning.

Elbek & Vejrup har gennem mere end 20 år udviklet og etableret løsninger til den kommunale entreprenør. Løsninger der alle er udviklet i samarbejde med vores kunder og de fleste af landets kommuner. Med EV Kommunal Entreprenør får du en standardløsning, der bygger på Best Practice hos den kommunale entreprenør.

Uanset om du er i BUM, helhedsorienteret styring eller anden samarbejdsform med forvaltningen, så understøtter løsningen din forretningsmodel.

360 graders løsning til den kommunale entreprenør

Med en standardløsning til den kommunale entreprenør, baseret på ERP-systemet Dynamics 365 Business Central opnår entreprenørvirksomheden følgende fordele:

 • Fuldt overblik
 • Styr på kerneområder
 • Fuld kontraktstyring
 • Enhedspriser på pleje
 • Organisatorisk smidig understøttelse
 • Konkurrencemæssig optimering
 • Fuld opgavestyring
 • Faglig mobil digital løsning der understøtter den kommunale entreprenør krav og behov

Vil du vide mere?

Nedenstående løsninger er specifikt udviklet til at understøtte den kommunale entreprenør.

Få mere information om eksempelvis:

 • EV SmartKlik - digital timeregistrering
 • SmartKlik Ferie & Fravær
 • SmartKlik Opgavestyring
 • SmartKlik Dialogportal
 • EV Sags- og ressourcestyring
 • ... og mange flere
Download produktblade

Styr på sager og ressourcer

Effektiv udnyttelse af ressourcerne og overblik helt ned til mindste detalje. Dette er altafgørende for at skabe og opretholde en bæredygtig forretning, der kan gøre sig gældende i den skærpede konkurrence mange virksomheder er under i dag.

Sags- og ressourcestyring er et godt redskab til at give det samlede overblik over mandskab, materiel, forbrug, omkostninger, køb og salg. Dermed har du det bedste udgangspunkt for at anvende virksomhedens ressourcer optimalt.

Læs mere

Leasing af ERP-projekter

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Lotte Jensen

Teamleder

+45 30 35 08 40