kommunale-ressourceafdeling-header.jpg

Andre kommunale ressourceafdelinger: Renovation | Rengøring | Service

Den tekniske forvaltning kan indeholde flere virksomheder til at stå for driften af fx rengøringsafdelingen, serviceafdelingen og renovationsafdelingen med renovationspladser og opsamling af affald. Derfor har Elbek & Vejrup udviklet en standardløsning, som understøtter afdelingernes processer og styringsbehov.

Forskellige styringsbehov for virksomheden i virksomheden

Inden for den tekniske forvaltning er der ofte tale om "virksomheder i virksomheden". Rengøring-, service- og renovationsafdelinger drives hver for sig og har forskellige udfordringer samt behov for styring af ressourcer og sager. For at understøtte "virksomhedernes" arbejdsprocesser og behov kræver det de rette IT-systemer.

Elbek & Vejrups standardløsning til Teknik- og Miljøforvaltninger understøtter virksomhedernes specielle behov for styring uden at gå på kompromis med forvaltningens overordnede styringsbehov. Således indeholder løsningen tidsregistrering til servicemedarbejderen, styring af renovationspladserne samt en fuld rengøringsløsning til planlægning og daglig drift.

Udviklet i samarbejde med
Teknik- og Miljøforvaltninger

Løsningen til virksomhederne i Teknik- og Miljøforvaltninger er udviklet i samarbejde med vores kunder i netop disse forvaltninger. Dette betyder at løsningen er bygget på Best Practice og samtlige af vores moduler understøtter derfor forretningsprocesserne og kerneydelserne i forvaltningen.

Dermed får forvaltningen:

  • En standardløsning bygget på Best Practice
  • Ensartet styring i forvaltningen
  • Dyb faglig understøttelse af "virksomheden i virksomheden"

Leasing af ERP-projekter

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Lotte Jensen

Teamleder

+45 30 35 08 40