kommunale-ressourceafdeling-header.jpg

Kommunale ressourceafdelinger i teknisk forvaltning

Fokus på afdelingernes processer og styringsbehov i driften af:

  • Renovation
  • Rengøring
  • Service

Styring af ”virksomheden i virksomheden”

Inden for den tekniske forvaltning er der ofte tale om "virksomheder i virksomheden". Rengøring-, service- og renovationsafdelinger drives hver for sig og har forskellige udfordringer samt behov for styring af ressourcer og sager. For at understøtte "virksomhedernes" arbejdsprocesser og behov kræver det de rette IT-systemer.

Elbek & Vejrups standardløsning til Teknik- og Miljøforvaltninger understøtter virksomhedernes specielle behov for styring uden at gå på kompromis med forvaltningens overordnede styringsbehov. Således indeholder løsningen tidsregistrering til servicemedarbejderen, styring af renovationspladserne samt en fuld rengøringsløsning til planlægning og daglig drift.

Udviklet i samarbejde med Teknik- og Miljøforvaltninger

Løsningen til virksomhederne i Teknik- og Miljøforvaltninger er udviklet i samarbejde med vores kunder i netop disse forvaltninger. Dette betyder at løsningen er bygget på Best Practice og samtlige af vores moduler understøtter derfor forretningsprocesserne og kerneydelserne i forvaltningen.

Dermed får forvaltningen:

  • En standardløsning bygget på Best Practice
  • Ensartet styring i forvaltningen
  • Dyb faglig understøttelse af "virksomheden i virksomheden”

Leasing af dit ERP-projekt

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som ønsker at betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter flere år frem. Likviditeten kommer også under pres undervejs i projektets gennemførelse. Derfor kan leasing være et godt alternativ.

Læs om leasingmulighederne

Bomaerke

Branchespecialister

Elbek & Vejrup har gennem mere end 20 år udviklet og etableret løsninger i samarbejde med vores kunder og de fleste af landets kommuner.

Vi har ét mål: At skabe succes for dig gennem IT-processer. Vores konsulenter kender og forstår den offentlige sektor. Vi har mange års erfaring fra begge sider af bordet og tænker forretning før teknologi. Vi sikrer, at alle ressourcer bliver brugt optimalt, såvel de menneskelige som de data I skaber i jeres daglige forretning.

Se referencer

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Janine Nedergaard Bjerre

Markedschef

+45 23 64 05 20