Udvalgt leverandør
på SKI-Rammeaftaler

Som IT-leverandør på SKI skal vi ikke bruge tid på udbuds- og
tilbudsrunder inden for den offentlige sektor. Samtidig kan du
være sikker på, at vi opfylder en række faktorer i form af priser,
kvalitets- og miljøkrav.

 

Undgå tidskrævende udbudsrunder når du indgår samarbejde med os

Vi er udvalgt leverandør på en række SKI Rammeaftaler, hvilket betyder, at vi ikke skal igennem tidskrævende udbuds- og tilbudsrunder for at levere IT-løsninger og IT-rådgivning til vores kunder inden for den offentlige sektor. Som udvalgt IT-leverandør på SKIs Rammeaftaler er du sikret kompetent rådgivning og løsninger, hvis du vælger at indgå i et samarbejde med os omkring jeres IT. Helt konkret betyder det, at vi opfylder en række faktorer inden for SKI i form af priser og kvalitets- og miljøkrav. 

Elbek & Vejrup på følgende SKI Rammeaftaler

Rammeaftale 02.15: I samarbejde med Traen og Trust er vi på rammeaftale 02.15. Denne rammeaftale er ideel for offentlige virksomheder, der satser på IT-løsninger inden for Oracle, Microsoft, IBM, SAP, mobile operative systemer og udvalgte open source teknologier. Opgaverne må maks. koste kr. 2 millioner.
Læs mere om SKI Rammeaftale 02.15

Rammeaftale 02.16: I samarbejde med Traen tilbyder vi rammeaftalen 02.16, som ligesom 02.15-versionen egner sig til offentlige virksomheder, der satser på Oracle, Microsoft m.v. Opgaverne inden for 02.15 må dog gerne beløbe sig til at koste over kr. 2 millioner.
Læs mere om SKI Rammeaftale 02.16

 

 

Rammeaftale 02.18: I samarbejde med EG tilbyder vi rammeaftalen 02.18. Denne rammeaftale passer perfekt til offentlige virksomheder, der ønsker borgervendte selvbetjeningsløsninger og elektronisk sags- og dokumenthåndtering. 
Læs mere om SKI Rammeaftale 02.18 

Rammeaftale 02.19: EV Public er kommet på alle delaftaler i rammeaftalen 02.19, som er den største aftale på IT-systemer til det offentlige. 
Læs mere om SKI Rammeaftale 02.19

Lej gennem SKI 02.19

Elbek & Vejrup leverer hosted cloud- og applikationsløsninger via SKI’s rammeaftale 02.19 til områderne:

Vi tilbyder følgende IT-løsninger gennem SKI 02.19:

EV Sags- og ressourcestyring
Få komplet styr over sager og ressourcer hos staten, skoler, kommuner og regioner. Hvor man før skulle bruge flere forskellige IT-systemer til håndtering af f.eks. kontraktstyring, vagtplaner, maskinstyring mm., kan disse nu erstattes med dette ene system. 
Læs mere om løsningen til sags- og ressourcestyring her.

EV SmartKlik
Er Elbek & Vejrups løsning til digital tidsregistrering. Løsningen er en 100% webbaseret løsning, der gør det muligt for det offentliges medarbejdere at tidsregistrere online, via mobil eller tablet. 
Læs mere om vores løsning til digital tidsregistrering her.

 

EV EVITA
EV EVITA er vores løsning til forsyningsvirksomheder til at lave forbrugsafregning af borgerne. Løsningen sikrer forsyningsvirksomhederne lettere arbejdsprocesser, effektive arbejdsgange og fuldt overblik, når der skal afregnes forbrug af vand, spildevand, affald og øvrige punktafgifter.  
Læs mere om vores løsning til forbrugsafregning her.

EV Miljø & Affald
Denne løsning giver kommuner et værktøj til effektivt at håndtere affald. Udover at effektivisere affaldshåndteringen, automatiserer løsningen processerne ved indvejning og afregning af affald. Du kan Læs mere om vores løsning til affaldshåndtering her.

Vi skaber værdi gennem IT

Vores dybe kendskab til de brancher vi agerer indenfor  gør, at vi udvikler IT-løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Se vores referencer og læs hvordan vores ERP-løsninger effektiviserer vores kunders forretningsprocesser og skaber konkurrencemæssige fordele.

Se vores referencer

Er du klar til en snak?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Lotte Mathisen

Teamleder

+45 30 95 13 39

Kontakt - klik for info

Kontakt

Lotte Mathisen

Teamleder Følg branchen

Lotte Mathisen

Teamleder

+45 30 95 13 39

Følg branchen

Udfyld formularen

Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Tak!

Vi ringer tilbage hurtigst muligt