bygge_anlæg_header-min.jpg

Økonomi- og projektstyring 
til bygge- og anlægsbranchen

Øg indtjeningen med en IT-løsning,
der effektiviserer de interne processer
vedrørende projekt- og økonomistyring.

Forbliv konkurrencedygtig med en standard ERP-løsning til bygge- og anlægsbranchen

Vi oplever, at 70% af de bygge- og anlægsvirksomheder vi taler med har en marginal overskudsgrad på 6-8% på grund af stigende konkurrence. Hvordan sikrer din virksomhed jeres overskudsgrad?

Vi oplever, at 80% af de bygge- og anlægsvirksomheder vi taler med savner tilgængelige styringsværktøjer for deres sagsansvarlige med den konsekvens, at projekterne ofte realiseres med en mindre indtjening end kalkuleret. Hvilke værktøjer har jeres sagsansvarlige til rådighed?

60% af de bygge- og anlægsvirksomheder vi taler med oplever, at de savner integration til eksempelvis tidsregistreringsløsninger, fordi det forårsager manglende udnyttelse af ressourcer. Hvor lang tid bruger I på at flytte data fra det ene system til det andet?

Sådan optimerer du din forretning

Vi har udarbejdet en række whitepapers, der tager udgangspunkt i de forretningskritiske udfordringer, din branche står over for. Vi giver dig svaret på, hvordan du kan optimere din forretning, samt hvordan en løsning tilpasset din branche kan skabe værdi for din virksomhed. Du kan for eksempel finde whitepapers til følgende brancher: bygge- og anlægsentreprenører, totalentreprenører samt installatører blandt flere.

Læs mere

Projektstyring - fuldt overblik over sager

For de sagsansvarlige kan det være vanskeligt at skabe sig et overblik over et byggeprojekt, når der er tale om styring af underleverandør-, løn-, akkord-, materiel-, samt materialeomkostninger i forhold til sagens kalkulation. Dertil kommer selvfølgelig hele styringen af faktureringen (faktureringsplaner, acontobegæringer samt aftalesedler med bygherre).

Det kan derfor vise sig at være meget værdifuldt at investere i værktøjer, der optimerer arbejdsgangene og giver overblik hos såvel de sagsansvarlige på byggepladsen som hos de administrative medarbejdere på kontoret.


Med vores standardløsning, EV Bygge & Anlæg, får bygge- og anlægsvirksomheder et fuldt overblik over blandt andet, hvor materiellet befinder sig, hvad det koster at have det 'kørende' samt indtægter og omkostninger på projektet. Det sikrer, at bygge- og anlægsvirksomheder har kontrol over projektet og derved altid kan følge den økonomiske udvikling på projektet.

Med ERP-løsningen EV Bygge & Anlæg får projektchefer, entrepriseledere, byggeledere, sagsansvarlige og lignende direkte adgang til at se deres sagers økonomi og detaljer. De kan hurtigt se en sagsoversigt, som viser, hvordan deres sager overordnet går. På de enkelte sager kan de med få klik se deltaljerede poster og deres bilag. De sagsansvarlige kan derved hele tiden holde sig opdateret med realtids data.

Dine fordele med en standardløsning til Bygge & Anlæg

Fuldt overblik

For de sagsansvarlige kan det være svært at finde overblik blandt alle de opgaver, der hører med til et byggeprojekt. Vores løsning giver styringsværktøjerne til at optimere arbejdsgange og undgå svigtende indtjening grundet manglende overblik, tidskrævende arbejdsgange og ressourcespild.

Direkte adgang

Omstændige og tidskrævende registrering af timer, besværlig opdatering af forbrug og manglende information om fremgang i sager er nogle af de ting, der kan sinke et projekt. Med vores løsning får de rette mennesker direkte adgang til at se realtids data og dermed undgå, at projekter løber løbsk.

Faglig ekspertise

Vores konsulenter har indgående kendskab til jeres branche. Det betyder, at I får IT-løsninger, der understøtter jeres arbejdsgange og forretningsprocesser. Vores konsulenter kender og forstår jeres forretningskritiske udfordringer og kan derfor sikre, at jeres behov dækkes af vores løsning.

EV Bygge & Anlæg - en skalérbar løsning

EV Bygge & Anlæg er baseret på Dynamics 365 Business Central, hvilket betyder at løsningen er skalérbar. Uanset, om du er en større eller mindre bygge- og anlægsvirksomhed, vil EV Bygge & Anlæg kunne vækste sammen med din forretning. Platformen kan, ud over EV Bygge & Anlæg, udvides med yderligere moduler fra Elbek & Vejrup eller med andre 3. parts produkter.

Download produktblad

EV moduler og 3. parts produkter

  • Entreprisestyring
  • Avanceret sagsfakturering
  • Indlæsning af vare-/prisfiler fra grossister
  • Intern udlejning
  • Mobil tids- og forbrugsregistrering via integration til Expandit
  • Elektronisk håndtering af fakturamodtagelse og flow
  • Integration til Lessor Løn

Leasing af ERP-projekter skærmer virksomhedens likviditet

Elbek & Vejrup har med succes tilført leasingfinansiering til ERP-projekter hos kunder, som egentlig blot ville betale kontant. Vi ved, hvordan investeringen i et nyt ERP-projekt kan påvirke virksomhedernes allerede lagte budgetter årene frem, men også likviditeten undervejs i projektets gennemførelse. Dette er uanset, om det er traditionel bankfinansiering, kontant køb eller leasing.

Læs mere

Book et uforpligtende møde

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig
Kontakt

Eller ring direkte til

Ole H. Andersen

Markedschef

+45 52 14 19 24
oea@elbek-vejrup.dk