Økonomi- og projektstyring
til bygge og anlæg

Øget indtjening til entreprenørvirksomheder
med en IT-løsning, der effektiviserer de interne
processer vedrørende projekt- og økonomistyring.

Forbliv konkurrencedygtig med en ERP-løsning til bygge- og anlægsbranchen

Vi oplever, at 70% af de entreprenørvirksomheder vi taler med har en marginal overskudsgrad på 6-8% på grund af stigende konkurrence. Hvordan sikrer din virksomhed jeres overskudsgrad?

Vi oplever, at 80% af de virksomheder vi taler med savner tilgængelige styringsværktøjer for deres projektleder med den konsekvens, at projekterne ofte realiseres med en mindre indtjening end kalkuleret. Hvilke værktøjer har jeres projektleder til rådighed?

60% af de entreprenørvirksomheder vi taler med oplever, at de savner integration til kalkulationsprogrammer, tidsregistreringsløsninger m.v., fordi det forårsager manglende udnyttelse af ressourcer. Hvor lang tid bruger I på at flytte data fra det ene system til det andet?

Projektstyring  - fuldt overblik over sager

For de sagsansvarlige kan det være vanskeligt at skabe sig et overblik over et byggeprojekt, når der er tale om styring af materiel og mandskab samt køb af materialer. Derudover kan det være en udfordring at fastholde overblik over omkostninger og indtægter, der er i forhold til sagens budget. Er der ikke styr over hvilke indtægter og udgifter, der er i løbet af et projekt, kan det betyde, at budgettet ikke overholdes og i yderste konsekvens, at projektet ikke gennemføres.

Det kan derfor vise sig at være meget værdifuldt at investere i værktøjer, der optimerer arbejdsgangene og giver overblik hos såvel de sagsansvarlige på byggepladsen som hos de administrative medarbejdere på kontoret.


Med vores standardløsning til bygge- og anlægsbranchen får entreprenørvirksomheder et fuldt overblik over bl.a., hvor maskinerne befinder sig, hvad de koster at have kørende samt indtægter og omkostninger på projektet. Dette gør, at entreprenørvirksomhederne altid har kontrol over projektet og kan derved sikre, at det er rentabelt.

Med ERP-løsningen EV Byg & Anlæg får projektledere, entrepriseledere, byggeledere og lignende direkte adgang til at se deres sagers økonomi og detaljer. De kan hurtigt se en sagsoversigt, som viser, hvordan deres sager overordnet går. På de enkelte sager kan de med få klik se deltaljerede poster og deres bilag. De sagsansvarlige kan derved hele tiden holde sig opdateret med realtids data.

Forretningsmæssige fordele

  • Undgå svigtende indtjening på grund af manglende styringsværktøjer
  • Undgå tidskrævende arbejdsgange i administrationen og få fuld udnyttelse af ressourcer
  • Undgå svigtende indtjening som følge af manglende overblik på ledelsesniveau
  • Undgå omstændig og tidskrævende registrering af timer og materialer på den enkelte sag
  • Undgå at implementere et IT-projekt der ikke understøtter branchespecifikke behov på grund af en leverandør,
    der ikke har indgående kendskab til jeres branche

Byg & Anlæg - skalérbar løsning

EV Byg & Anlæg er baseret på Microsoft Dynamics NAV 2017, hvilket betyder at løsningen er skalérbar. Uanset, om du er en større eller mindre entreprenørvirksomhed, vil EV Byg & Anlæg vækste sammen med din forretning. Microsoft Dynamics NAV kan, ud over EV Byg & Anlæg, udvides med yderligere moduler fra Elbek & Vejrup eller med andre 3. parts produkter.

EV moduler og 3. parts produkter

EV Byg & Anlæg Produktblad

Hent vores produktblad og læs mere om, hvordan EV Byg & Anlæg kan hjælpe med at sikre, at byggeprojekter overholder budgettet.

Download produktblad

Vi skaber værdi gennem IT

Vores dybe kendskab til de brancher vi agerer indenfor gør, at vi udvikler IT-løsninger, der skaber værdi for vores kunder.
Se vores referencer og læs hvordan vores ERP-løsninger effektiviserer vores kunders forretningsprocesser og skaber konkurrencemæssige fordele.

Se vores referencer

Er du klar til en snak?

Få en uforpligtende snak om dine muligheder for at opnå effektiviseringer og forretningsmæssige fordele.

Kontakt mig

Eller ring direkte til

Ole H. Andersen

Markedschef

+45 52 14 19 24